Hakim Ziyech'in Kalıcı Transferi Açıklandı

Değeri anlaşılmıyor olabilir ama gerçekten çok iyi futbolcu. Durum biraz şu:Hakim Ziyech belli bir plan dahilinde sana çok faydalı olur oldu da nitekim. Faydalanmasını bileceksin. Örneğin Anadolu takımları otobüs çekerse işine her türlü yarar, kapanan takımlar için çilingir. Ancak fizik gerektiren gitgelli maçlarda risk içerir oyun planını da ona göre yapman gerekebilir. Örneğin Hakimin arkasını kapatman gerekebilir. Fizikli iyi bir bek oyuncusuna karşı da oynatmaman gerekir. Her türlü kadroda olması gereken bir oyuncuydu iyi oldu. Hayırlı olsun...

Ziyech gider. Arapların sevdiği oyunculardan. Zaha’yı çakamayız Arapalara bence. Ama Ziyech kesin gibi. Bu maaşın çok üstünde bir rakama gider diye düşünüyorum.

Ziyech foto finish i çok iyi yapmıştı. Hayırlı olsun tekrardan. Çok faydalı olacağına inanıyorum...

Dursun Başkan transfer bombalarını patlatmaya başladı.

Evet ama sadece finish yaptı. Önümüzdeki sene finish öncesinde de biraz kıpraşırsa iyi olur.
Kalmayı kabul etti ise kendini verir diye düşünüyorum. Kendini verirse de bu ligin en iyi sağ kanat oyuncusu olabilir. Barışın sol kanat olduğunu varsayıyorum...

Son dönemdeki katkısını sezon başında almaya başlarsak mükemmel olur

Kamp görüp bir de sakatlanmazsa zaten ligin starı olur. Azıcıkta taraftar olarak daha da desteklersek bütünleşirse bizimle ligde 10 gol 10 asisti kasmadan yapar.

kodumun arapları, ziyech avrupada olsa 30 40m domalırlardı. Biz de olduğu için para vermezler Türk düşmanı kodumun ırkı.

bu adamın 2.8e oynama ihtimali bence yok ya gideceğini düşünüyorum

Anlaşma çok iyi gerçekten, geldiğinde de sevinmiştim, Rashica'dan daha mantıklı bir transfer olabilirdi ama güvenemiyorum ben bu adama. Her an kafayı kırıp ben sakatlandım oynamıyorum diyebilir. Hollanda'da doğup büyüyen adamın bu kadar gevşek olması çok tuhaf.

Bir yandan ŞL ön elemesinde falan kurtarıcı olabilir diye bakıyorum diğer yandan da Arabistan'dan teklif varsa güzel bir bonservise satarız diye tahmin ediyorum. Kararsızım bu adam hakkında ama negatife daha yakınım. Zaten bireysel savunması fena değil ama takım presinde adam hiç yok. Bu bile başlı başına bize uymuyor.

Değeri anlaşılmıyor olabilir ama gerçekten çok iyi futbolcu. Durum biraz şu:Hakim Ziyech belli bir plan dahilinde sana çok faydalı olur oldu da nitekim. Faydalanmasını bileceksin. Örneğin Anadolu takımları otobüs çekerse işine her türlü yarar, kapanan takımlar için çilingir. Ancak fizik gerektiren gitgelli maçlarda risk içerir oyun planını da ona göre yapman gerekebilir. Örneğin Hakimin arkasını kapatman gerekebilir. Fizikli iyi bir bek oyuncusuna karşı da oynatmaman gerekir. Her türlü kadroda olması gereken bir oyuncuydu iyi oldu. Hayırlı olsun...
Örneğin Zaniolonun fiziğiyle dağıttığı Feridye karşı eridi bitti

Geri
Üst Alt