hakki cicek'in tartisma konusundan alip veremedigi

Sokarım sanada gozlugunede lan bak genc kardesim yarin ülkende savaş cikacak belki sen daha burda laf yetiştiriyon millete laf sokuyon

Akillan gozunu aç sen ben meselesi degil bu

Sokarım sanada gozlugunede lan bak genc kardesim yarin ülkende savaş cikacak belki sen daha burda laf yetiştiriyon millete laf sokuyon

Akillan gozunu aç sen ben meselesi degil bu

Ulan gorende hayatimizda ilk kez boyle olaylar goruyoruz ulan anca klavye delikanliligi yaparsiniz.Bilgisayar basinda bidi bidi yapacagina savasa katil.Bu tur olaylar cok gordum 1-2 gun sonra normale donecek hicbir sey olmamis gibi.Ulkemizde ne cok oldu terorlerle savastigimizda o zaman neredeydin hakki.

Son düzenleme:
Boş laf yapiyon terror olayları oldugunda ben nerdeymisim beni taniyonmu sanki sen kimsin

Karşımda olsan agzına tokadı yapıştırmıştım annen baban yokmu saygı ogretilmedimi sana

Boş laf yapiyon terror olayları oldugunda ben nerdeymisim beni taniyonmu sanki sen kimsin

Karşımda olsan agzına tokadı yapıştırmıştım annen baban yokmu saygı ogretilmedimi sana

Saygiyi kimseden ogrenecek degilim ben nerede saygili olacagimi bilirim ne tur saygisizlik yaptim sana Hakki.Kendi kendine atarlaniyorsun.Siyaset olayini cok abartiyorsun Hakki.

Hakkı hangi taraftan uzun adammı yoksa muhalefetmi ayrıca ateistmi

Envoyé de mon Sony Z3

Burası GSC forumu değil mi arkadaşlar ? bu forum Galatasarayı ve Diğer sporlar hakkında konuşulmak ve fikirleri paylaşmak için açılmış bir forum.. bence siyaset yapmak yasaklanmalı.. siyası konular açılmamalı.. sadece spor konuşulsun..

Arkadaşlarım renkdaşlarım birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz şu karanlık günlerde lütfen sakin olalım, birbirimizi kırmayalım ve tayyip babaya güvenelim. Tayyip baba halleder relaks. Unutmayalım ki hepimizin çabasının adı GALATASARAY!!

Geri
Üst Alt