Haldun Üstünel ; 1 Mevkiye Daha Transfer Düşüncemiz Var !

Cevap: Haldun Üstünel ; 1 Mevkiye Daha Transfer Düşüncemiz Var !

Sakin arkadaşlar,farklı görüşler olabilir birbirinizi yargılamayın konudan sapmayalım!

Sizin kavgaya da Haldün Üstün(EL) atacak hali yok ya:D

Sakin olun arkadaşlar :) Fanatik Fotomaç Fotospor Milyonlarca kişinin önünde her gün yapıyor bunu.Arkadaş bi kere yapmış ne var bunda :)

Sakin olun arkadaşlar..

Ya uzatmayın su sudan sebepler icin adam duymustur biryerlerden olabilir gelebilir gelmeyebilir . Yeni katılan biri hem sonucta anlayısla karsılamak lazım .

Yok kesin karar verdim bu işe de Haldün Üstün (EL) atması lazım yoksa çözülcek gibi değil:D

ben sana hakettiğin gibi davranmıyorum forum kuralları gereği;)

:D Yorumsuz.. Söylediğim lafı ters çevirip söylemek... :D Gerçekten yorumsuz.. Şu noktadan sonra değil medeni gibi tartışmak, laf dalaşına bile girmem :D

Sen kötüsün hayır sen kötü hayır ben kötü... Bu uzar gider böyle uğraşamam gereksiz muhabbetlerle..

Neyse ne diyorduk.. Coloccini mi Eboue mi devam edin millet boşverin geldi geçti.. Eğlensin dursun arkadaş.. ;)

Şaka maka Eboue tam aradığımız kan bence..

Tartışmayı tatlıya bağlayıp sonlardırsak iyi olacak gibi arkadaşlar lütfen;)

:D Yorumsuz.. Söylediğim lafı ters çevirip söylemek... :D Gerçekten yorumsuz.. Şu noktadan sonra değil medeni gibi tartışmak, laf dalaşına bile girmem :D

Sen kötüsün hayır sen kötü hayır ben kötü... Bu uzar gider böyle uğraşamam gereksiz muhabbetlerle..

Neyse ne diyorduk.. Coloccini mi Eboue mi devam edin millet boşverin geldi geçti.. Eğlensin dursun arkadaş.. ;)

Şaka maka Eboue tam aradığımız kan bence..

sürpriz misin koçum sen van buytene inanmıyor eboue diyor ya :007:

Tartışmayı tatlıya bağlayıp sonlardırsak iyi olacak gibi arkadaşlar lütfen;)

Özür diliyorum herkesten.. ;)

Eboue için ne düşünüyorsun Görkem arkadaşım?? Bence süper olur..

Biraz da konu değişsin hep Coloccini konuşacak halimiz yok değil mi :)

İlk mesajlarım arkadaşlar herkese merhaba.Konu hakkında düşüncelerim çoğu arkadaşla uyuşuyor galiba.Bir adet hızlı ve kesici bir stoper alınması şart.Diğer arkadaşlarımın düşüncelerinide(sağ bek) göz önünde bulundurursak bizim için en ideal isim Neill Olur.Neillin isminin 3 aydan beri gündemde olduğunu düşünürsek alınmayacağı garanti.Ama genede defansın heryerinde oynuyabilecek bir oyuncu alacağımızı düşünüyorum.(DR/L/C)

Lütfen tartışmayı sonlandırın arkadaşlar. Aksi taktirde ceza alabilirsiniz. Lütfen..

İlk mesajlarım arkadaşlar herkese merhaba.Konu hakkında düşüncelerim çoğu arkadaşla uyuşuyor galiba.Bir adet hızlı ve kesici bir stoper alınması şart.Diğer arkadaşlarımın düşüncelerinide(sağ bek) göz önünde bulundurursak bizim için en ideal isim Neill Olur.Neillin isminin 3 aydan beri gündemde olduğunu düşünürsek alınmayacağı garanti.Ama genede defansın heryerinde oynuyabilecek bir oyuncu alacağımızı düşünüyorum.(DR/L/C)

Hatta arasıra kaleye falan gecse fena olmaz yani :D

Özür diliyorum herkesten.. ;)

Eboue için ne düşünüyorsun Görkem arkadaşım?? Bence süper olur..

Biraz da konu değişsin hep Coloccini konuşacak halimiz yok değil mi :)

Sinan arkadaşımız konuyu ilk olarak ortaya attı bende destekledim benim görüşüm son derece olumlu.

Kesinlikle yönlü bir oyuncu olması gerek,ihtiyaç olduğunda sağ bek'te görev yapabilecek bir adam Haldun Üstünel'e güvenimiz sonsuz,kesinlikle Galatasaray'a yakışan birini getirecektir,bugün ki imza töreninde ki mutluluğundan anlıyorum ki o işte bitmek üzere,ağzından kaçırdı ''Bugün seviniyoruz fakat sevincimiz bugünle sınırlı kalmayacak'' derken ince bir mesaj verdi,Rijkaard ile görüşeceğini söyledi fakat bence o görüşme çoktan olmuştur,sadece basına bir kaç taktik!

Geri
Üst Alt