Haldun Üstünel ; 1 Mevkiye Daha Transfer Düşüncemiz Var !

Cevap: Haldun Üstünel ; 1 Mevkiye Daha Transfer Düşüncemiz Var !

Nasıl bir beyin ve el kombinasyonu böyle bir yazı yazar. Velevki doğru bu haber şunu güzel yazsana yahu ? ilkokul çocuğumusun "yok zorla okutmuyoz, yok isim sormayın, bizden bu kadar" cümlelerdeki dandikliğe bir bak sanki arkadaşıyla msn de yazışmış gibi. Bide blog yazarı olacaklar. Admaın asabını bozuyorlar töbe töbe lakayıt adamlar. Yemin ederim forvet alınmazsa gidicem oraya sövecem sitenin heryerinde ki adam olsunlar.

Zaten amaclari da olunca 'Biz demistik ya bizim kaynaklarimiz cok saglam biz cok onemli insanlariz' tarzi modlara girmek. Olmayinca yok adam istemedi yok kulubu cok para istedi yok bilmem ne gibi yalanlarla da gecistirmek.

O yuzden su bloglardan arindiralim surayi bir zahmet. Birsey biliyorlarsa aciklasinlar yoksa milletin kafasini karistirip mesgul etmesinler.

fossa'yı bırakınya;)

Hani yorumları kapamışdı..Baktım açmış yeniden...Tabi niye kapasınki nasıl ziyaretci toplayacak..

Fossa sagdan soldan topladigi haberleri yaziyor.Birsey bildigi yok

Al defansın sağına bir oyuncu 4 takla atalım burda :D

Akillica hamle yapiyorlar ama.Bakiyorlar güvenilir bloglara, sonra bir haber cikinca hemen bizde ayni duyumu aldik diyorlar ve transferi ilk aciklayanlardan birisiydik diyorlar..Scoutgs´yi bekliyorum ben.Yeni bir haber girerlerse heycanlanirim...

Ya beyler ZACCARDO haberi cikmisbir yerde, haberi olan varmi, ultraslan da yazmislar,fena da olmaz yani!

marquez'in ismini duyunca bile heyecanlanıyor insan. :)

ama barça'nın caceres'i göndermişken marquez'i de elden çıkaracağını düşünmüyorum.

bir stoper alınsa, forvete'e de bir oyuncu kiralansa en iyisi olur aslında.

keirrison'u kiralayabilesek güzel olurdu mesela.

zaccardo mu yuhhhhhhhh yanii havada uçmuşuz yine ıh pıhh yok daha neler

marquez'in ismini duyunca bile heyecanlanıyor insan. :)

ama barça'nın caceres'i göndermişken marquez'i de elden çıkaracağını düşünmüyorum.

bir stoper alınsa, forvete'e de bir oyuncu kiralansa en iyisi olur aslında.

keirrison'u kiralayabilesek güzel olurdu mesela.

malesef kierrison benfica ya kiralandı...

angutların sitesinde carvalho ile anlaştığımızı yazmışlar :D

arkadaşlar size şöyle söylemek isterim transfer durumlarını

1- yönetim büyük ihtimal sağbek+stoper oynayacak birini alacak

2- nonda giderse genç ve yetenekli bir forvet alınacak

3- bence yönetim alacağı oyuncu yada oyuncularla anlaştı

4- elano transferi fazla yankı bulduğu için yönetim açıklamayabilir

5- büyük ihtimal antep maçı sonrası açıklanır

Baros'a partner aranıyor

Galatasaray'da transfer dur durak bilmiyor. Bu sezon güçlü kadrosunu müthiş transferlerle daha da güçlendiren sarı kırmızılıların transfer hamleleri sürecek gibi. Brezilya Milli Takımı'nın yıldız oyuncularından Elano'nun transferini gerçekleştirerek, sarı kırmızılı taraftarların nazarında bir kahraman konumuna yükselen yönetici Haldun Üstünel'in transferde önemli bir hamlesi daha olacak. Elano'nun imza töreninde yaptığı açıklamada bir transfer daha olacağını açıklayan Haldun Üstünel'in öncelikli hedefi golcü Milan Baros'a, Shabani Nonda'dan daha etkin bir alternatif isim bulmak.

Haldun Üstünel'in teknik direktör Rijkaard ile yaptığı toplantılarda sarı kırmızılıların transferdeki rotası netlik kazandı. Rijkaard'ın sisteminde Milan Baros'un tek forvet olarak öncelikliğini koruduğunu ancak Baros'un yokluğunda Nonda'nın tek başına bu sorumluluğu yüklenemeyecek durumda olduğu görüldü. Geçen sezonun büyük bir bölümünü sakatlıklarla geçiren Nonda'nın yerine genç bir golcü transfer edilecek. Nonda'nın yerine düşünülen bu isim Keita ve Elano gibi dünya starı olmayıp, gerektiğinde Baros'un arkasında yedek kaldığında sorun çıkarmayacak bir isim olacak.

NONDA'YA İKİNCİ KEZ GİT DENİLDİ

Teknik direktör Rijkaard'ın güvenini bir türlü kazanamayan Shabani Nonda'ya ise menaceri aracılığıyla ikinci kez kendisine kulüp bulması söylendi. Kongolu golcünün ise sarı kırmızılı yönetimin bu isteğine direnmeyip, Fransa'da kulüp arayışlarına başladığı öğrenildi. Ancak Nonda'nın 2 yıl önceki performansına bakarak sözleşmesini bir sezon uzatıp, ücretine zam yapan Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in bu hareketi Nonda'nın gönderilmesinde sorun yarattı. Türkiye'de G.Saray'dan başka bir kulüpte oynamayacağını bildiren Nonda, menaceri aracılığıyla Fransa'da kulüp arayışlarını sürdürüyor.

03.08.2009

Kaynak : DHA

Fossa şu onuda haklı ama yine güvenmiyorum..

arkadaşlar size şöyle söylemek isterim transfer durumlarını

1- yönetim büyük ihtimal sağbek+stoper oynayacak birini alacak

2- nonda giderse genç ve yetenekli bir forvet alınacak

3- bence yönetim alacağı oyuncu yada oyuncularla anlaştı

4- elano transferi fazla yankı bulduğu için yönetim açıklamayabilir

5- büyük ihtimal antep maçı sonrası açıklanır

7'sinde liste verilmiyor mu uefa icin? o zaman neden antep macindan sonra aciklansin ki?

Genç ve yetenekli bir forvet çok iyi gider. Ayrıca fossaya inanmayın derim onlar tam bir fos. :)

Carvalho veya marquezi alsak su esra ceyhan daki adam gibi koparım valla ALLAHHH ALLAHHHHHH :asd::D

Geri
Üst Alt