Haldun Üstünel ; 1 Mevkiye Daha Transfer Düşüncemiz Var !

Cevap: Haldun Üstünel ; 1 Mevkiye Daha Transfer Düşüncemiz Var!

Ya beyler gordunuzmu hemmen karalama operasyonu basladi ELANO MASTURBASYON YAPARKEN GORUNTULER medyaspor da kac yillik olay ,adam bu yapamazmi bunlar hic haydar dumen izlemedile mi ahhhhhh:)))))))))))

Bizim basın zaten böyle.Önce adamın gece hayatına disiplinsizliklerine takarlar.Sonrada ....ne

Lugano -- Servet in 1 gömlek altı bir oyuncudur. Servet kadar isabetli pas atamaz artı her an gereksiz kırmızı görür. 4 milyon euro yıllık ister bir de üstüne üstlük!!

alacaklarsa sağbek alınsın. Sabri ye güven olmaz. ama yinede Sabri 11 de oynar :)

ya lütfen artık ben söylemekten yoruldum. iyi bir oyuncu olabilir ama abarttınız yaf... bir sürü stoper var Lugano gibi. üstüne daha az çirkef olanı takım oyuncusu olanı. Yok en iyi stoper falan demişsiniz tamam ama stoper olarak yabancı Türk futbol tarihinde pek transfer edilmedi zaten. Daha çok forvet ve orta saha alır türk takımları en çokda kaleci. Yani bu istatistik gayet normal. Bu adam iyi bir stoper olsa, bugün büyük takımlara gitmişti yada Brezilya milli takımının direkt 11 oyuncusu olurdu.

Elano'nun ailesi!

Galatasaray'ın yeni transferi Elano Blumer İngiltere macerasını bırakarak İstanbul'a gelmek üzere. Sarı-kırmızılı taraftarları oldukça heyecanlandıran bu transfer 30 Temmuz Perşembe gecesi resmen açıklandı.

Brezilyalı futbolcu futbolcunun eşi Alexandra ile mutlu birlikteliği bulunuyor. Bu birlikteliğin meyvası ise iki yaşındaki kızı Maria Teresa. Brezilyalı futbolcu özellikle kızı Maria Teresa'ya olan bağlılığı ile biliniyor.

Geçtiğimiz sezon Brezilyalı futbolcu Ronaldinho ile kameralı chat yaparken görüntüleri basına sızan yıldız isim bu olayın Ada medyasında farklı bir şekilde çarpıtılmasından sonra ise eşi Alexandra'dan kameralar önünde özür dilemişti.

301248940422.jpg

Bunuda koysanıza!

o değilde gs tv de 2005 -2006 maçların özeti var gerçekten unutulmaz maçlar tavsiye ederim

bence defansif ortasaha alıcakmışız gibi geliyor..

Nereye koyacaklar defansif ortta sahayi ,nasil is bu millet, defans diyor, sen hala, biraz dusunun ya ne lazim bize!

Yıldız geldikçe daha da yıldız istiyoruz. Valla bu kadar transfer'in ardından gelecek sezon Ronaldo, Messi, Kaka falan keser bizi. Yoksa yönetimi başarısız bulurum.

--

Hatta dediğim şeye ek olarak;

Linderoth'u gönderip Lass Diarra, Nonda yollanıp Keita/Elano kalitesinde bir forvet, Coloccini kalitesinde de defans almazlarsa yönetim istafa diye bağırırım valla ben. Suç tamamen yönetimin. Almasalardı kardeşim her sene 2-3 yıldız. :) Alıştı artık bu bünye.

Not:

Bu mesajı ciddiye alıp yorum yapana 3 gün MYC ! :D

Yıldız geldikçe daha da yıldız istiyoruz. Valla bu kadar transfer'in ardından gelecek sezon Ronaldo, Messi, Kaka falan keser bizi. Yoksa yönetimi başarısız bulurum.

--

Hatta dediğim şeye ek olarak;

Linderoth'u gönderip Lass Diarra, Nonda yollanıp Keita/Elano kalitesinde bir forvet, Coloccini kalitesinde de defans almazlarsa yönetim istafa diye bağırırım valla ben. Suç tamamen yönetimin. Almasalardı kardeşim her sene 2-3 yıldız. :) Alıştı artık bu bünye.

Not:

Bu mesajı ciddiye alıp yorum yapana 3 gün MYC ! :D

ahahaha :D

Sağ beksiz oynuyor Galatasaray!

ya lütfen artık ben söylemekten yoruldum. iyi bir oyuncu olabilir ama abarttınız yaf... bir sürü stoper var Lugano gibi. üstüne daha az çirkef olanı takım oyuncusu olanı. Yok en iyi stoper falan demişsiniz tamam ama stoper olarak yabancı Türk futbol tarihinde pek transfer edilmedi zaten. Daha çok forvet ve orta saha alır türk takımları en çokda kaleci. Yani bu istatistik gayet normal. Bu adam iyi bir stoper olsa, bugün büyük takımlara gitmişti yada Brezilya milli takımının direkt 11 oyuncusu olurdu.

Lugano bize gelebilir beyler büyük konuşmayın adamın menajeri İstanbul'a gelip gidiyor,yanılmıyorsam fenerbahçe Lugano ile ilgilenmediklerini açıklamıştı zaten kadrolarında 8 yabancı var,Lugano'nun menajeri Istanbul'a Kasımpaşasporla konuşmak için gelmiyordur herhalde ya Beşiktaş ya Galatasaray ile konuşmak için gelmiştir diye tahmin ediyorum..

Bugün yerdiğinizi yarın övmeyin aynı şeyi Servet'te de yaptınız,Servet geldiğinde isyan eden çok fazla taraftar biliyorum ben Shevchenko'dan 4 yedi fenerden sepetlendi bize hiçbirşey katmaz vs vs...diye

Ayrıca Lugano Brezilyalı değil dolayısıyla Brezilya milli takımında oynayamaz,Uruguaylı ve Urugay Milli Takımında oynuyor direkt 11 oyuncusu ve Urugayın en kral oyuncularından biri ve Urugay Milli Takımının kaptanı..

Artık şu adama fenerli gözüylede bakmayalım lütfen,sözleşmesi bitti adamın...

Haldun Bey daha konuşmanın başından : "Bu mutluluğun devamıda olucak ilerleyen günlerde şeyyy.. ehehhe ... kem küm" yaptı :D üstünede baya bir sırıttı :D ahanda geliyor transfer

Simdi seyrettim resmi siteden :D Gercekten süper ya, 3 kere seyrettim o gecisi :)

Ya beyler gordunuzmu hemmen karalama operasyonu basladi ELANO MASTURBASYON YAPARKEN GORUNTULER medyaspor da kac yillik olay ,adam bu yapamazmi bunlar hic haydar dumen izlemedile mi ahhhhhh:)))))))))))

Tüm medyanın yüzü suyu hürmetine ...

Lugano bize gelebilir beyler büyük konuşmayın adamın menajeri İstanbul'a gelip gidiyor,yanılmıyorsam fenerbahçe Lugano ile ilgilenmediklerini açıklamıştı zaten kadrolarında 8 yabancı var,Lugano'nun menajeri Istanbul'a Kasımpaşasporla konuşmak için gelmiyordur herhalde ya Beşiktaş ya Galatasaray ile konuşmak için gelmiştir diye tahmin ediyorum..

Bugün yerdiğinizi yarın övmeyin aynı şeyi Servet'te de yaptınız,Servet geldiğinde isyan eden çok fazla taraftar biliyorum ben Shevchenko'dan 4 yedi fenerden sepetlendi bize hiçbirşey katmaz vs vs...diye

Ayrıca Lugano Brezilyalı değil dolayısıyla Brezilya milli takımında oynayamaz,Uruguaylı ve Urugay Milli Takımında oynuyor direkt 11 oyuncusu ve Urugayın en kral oyuncularından biri ve Urugay Milli Takımının kaptanı..

Lugano fenere imza atacak baska klüpler isteseydi cokdan alirlardi bonservisi elinde lugano daha fazla kaparim diye feneri bekletiyor

Lugano ve Galatasarayimiz... Yakismaz bu cirkef Galatasaray'a. Cok agresif ve mac icinde cok pis haraketler yapiyor. Bu yüzden hic sevmiyorum. Ama sadece futbolculuguna bakarsak, evet cok cok iyi bir defans oyuncusu!

Eskiden nefret ediyordum da yavaş yavaş kabullenebiliyorum. İmza atarsa Galatasarayımızın futbolcusu olursa tabi ki bizim luganomuzdur artık ama imzadan önce karşıt görüşlere birşey diyemem

Lugano fenere imza atacak baska klüpler isteseydi cokdan alirlardi bonservisi elinde lugano daha fazla kaparim diye feneri bekletiyor

fenerin 8 yabancısı var ayrıca Bilicayı aldılar muhtemelen yanına Eduyu koyacaklar,Edu dönene kadar Önder komple Brezilyalı yaptılar kadroyu Lugano fenere imza atsa atardı şimdiye kadar bu saatten sonra atarsa şaşırırım,hazırlık kamplarını tamamladılar adamlar yakında sezon başlıyor Daum sistemi kafasında oluşturmuştur eski takımında kalmak istese Lugano'nun yaptığı hareket anlamsız olur bence başka bir Istanbul kulübüyle görüşüyor ya biz ya Beşiktaş...

pardon brezilyalı olması konusunda yanıldığım için öyle bir izleni kaldı aklımda. Lakin !!!

Servet ve Luganoyu aynı kefeye koymasak ? biri hem milli oyuncuydu ve hiçbir zaman Galatasaray maçlarında f5 te olduğu süre içinde çirkeflik yapmadı üstünede efendi oluşu ile kimsenin tepkisini çekmedi kaldı ki bende "Servet" hakkında geldiğinde kötü bir yorum yapmadım yapmışım gibi konuşman iftira gibi. Ama Lugano'yu takımımızada görmek istemem zaten çokda önemli bir futbolcu değildir. Arkadşaımızın söylediği gibi iyi bir adam olsa yada efendi bir oyuncu f5 bırakmaz çünkü ihtiyaçları var en az bizim kadar. O nedenle bu adamı takımımıza yakıştırmanız bile saçma

Geri
Üst Alt