Haldun Üstünel ; 1 Mevkiye Daha Transfer Düşüncemiz Var !

Cevap: Haldun Üstünel ; 1 Mevkiye Daha Transfer Düşüncemiz Var!

Ayrıca Beşiktaş'ta 8 yabancı kontenjanını doldurdu bildiğim kadarıyla..

Ne güzel işte.. Bizim defansta çirkef bir oyuncuya ihtiyacımız var. Fenerdeyken en beğendiğim oyuncuydu kendisi. Umarım Defansa Lugano'yu alırız..

Simdi seyrettim resmi siteden :D Gercekten süper ya, 3 kere seyrettim o gecisi :)

Harbiden dikkat cekiciydi. :)

Ben böyle anladim:

Banko ilk 11 oyuncusu, yani stoper düsünyorlar.

Sezer ve Ufuk transferiyle bizi sevindirmeye hazirlaniyorlar

ve belkide Nonda ve Linderothun durumuna göre genc vaad eden bir forvet alirlar.

Yabanci stoper ve Sezer-Ufuk transferi ama 2 hafta icinde biticek gibi geliyor.

Ilk önce Sezer-Ufuk transferi biter ama.

Edu nun sözleşmesi fesh edildi!!!!7 yabancıları kaldı sanırsam...

Umarım Coloccini ve onun kapasitesinde bir defans alırız ve bu sene 2 büyük kupa alıpmçıkdırırz.

Gelecekte çok güzel günler olacak gibi görünüyor.

transfere ihtiyacımız yok kaliteli 1-2 yedek lazım bu takıma çünkü 11 ile yedekler arasında uçurumlar varr.

Ne güzel işte.. Bizim defansta çirkef bir oyuncuya ihtiyacımız var. Fenerdeyken en beğendiğim oyuncuydu kendisi. Umarım Defansa Lugano'yu alırız..

Bilmiyorum valla.

Emre asiktan Ardaya kadar ondan nefret eden cok futbolcu vardir bizde. (Ardanin bir reportaji vardi, Luganoyu yilin ilk 11 koymustu "kendisi cirkef biri ama cok iyi oyniyor" buna benzer birsey demisti, anliyacagin gicik oluyor.)

Lincolnden yeni kurtulmusken böyle bir oyuncuyu alirlarmi hic sanmiyorum.

(Adam fenerde takim arkadaslariyla sIk sIk tartisiyordu Carlosla falan. Ayrica 2 de 1 zam istiyordu. Hic gerek olmadigi yerde takimi yalniz brakmaya hazir bir tip, bakiniz Galatasaray-fenerbahce derbisi, ne gerek vardi o anda o hareketi yapip 6 maclik ceza almaya? Takimi hic düsünmedigi icin yapti ve hicde pisman degildi arkadaslarini 2 ay yalniz braktigi icin.)

stoper gerek arkaya atılan toplarda sıkıntı yaşarız yoksa

Stoper gerekli ama bu stoper kesinlikle Lugano değil.(çirkefliği bakımından yoksa oyunculuğuna bir diyeceğim yok.)

Bilmiyorum valla.

Emre asiktan Ardaya kadar ondan nefret eden cok futbolcu vardir bizde. (Ardanin bir reportaji vardi, Luganoyu yilin ilk 11 koymustu "kendisi cirkef biri ama cok iyi oyniyor" buna benzer birsey demisti, anliyacagin gicik oluyor.)

Lincolnden yeni kurtulmusken böyle bir oyuncuyu alirlarmi hic sanmiyorum.

(Adam fenerde takim arkadaslariyla sIk sIk tartisiyordu Carlosla falan. Ayrica 2 de 1 zam istiyordu. Hic gerek olmadigi yerde takimi yalniz brakmaya hazir bir tip, bakiniz Galatasaray-fenerbahce derbisi, ne gerek vardi o anda o hareketi yapip 6 maclik ceza almaya? Takimi hic düsünmedigi icin yapti ve hicde pisman degildi arkadaslarini 2 ay yalniz braktigi icin.)

ayrıca Figer'i başımıza musallat etmek istemez yönetim.

Arda ve Elano yerine oyuncu alınacak bence :D:D:D

Şaka bi yana savunma bölgesine olacağı kesin gibi. Ama stoper mi sağ bek mi belli değil. Yüzdeye vurursak; :D bence %70 stoper, %30 sağ bek.

Bana göre yedek forvet daha ağır basıyor.

Savunma Olacak Bence..

Forvet alacak lüksümüz yok . Defans alırız. .

Forvete gerek yok nonda yaser özgürcan keita hatta kewell bille forvet oynar bu takima acil bir stoper lazim Gökhanla yürümez türkiyede belki idare edersin gökhanla ama avrupada gökhan servet ikilisinen bozguna ugrariz

genç forvet olucak sağ bek alınırsa uğura stoper alınırsa emre güngöre yazık olucak

yedek beklemeyi sorun etmiycek bi forvet alsak en hayırlısı olur

Bosda olan kaliteli forvet veya defans kimler kaldiki ? Cok para harcadik bu transfer döneminde, simdi yine para veripte bi oyuncu alamayiz.

Stoper ve sağ bek alınabilir yabancı Linderoth ve Nonda'nın kendisine kulüp bulması gerekir!

Bosda olan kaliteli forvet veya defans kimler kaldiki ? Cok para harcadik bu transfer döneminde, simdi yine para veripte bi oyuncu alamayiz.

18-19 m € harcadık fakat 3 yılda ödeneceği için bu yıl yaklaşık 6 m € harcadık.

Geri
Üst Alt