Haldun Üstünel ; 1 Mevkiye Daha Transfer Düşüncemiz Var !

Cevap: Haldun Üstünel ; 1 Mevkiye Daha Transfer Düşüncemiz Var !

Josmer Volmy Altidore

uA'da falan bu oyuncunun adı geçmeye başladı..Somut bir haber bulursam,Elonodaki gibi konu açıcam:)

Baros'a yedek olarak yönetim bunu düsünüyor deniliyor..Boy 1.86 20 yaşında iyi bir forvet..

2 adam üzerinde durulduğu söyleniyor biri J.A kod adlı Altidore diğeri H.A kod adlı bu kim bilmiyorum 2 sinden biri geleceği söyleniyor:D

Altidore tam aranılan genç yedek oyuncu olur.

Fakat ben bu düşünülen ismin defans olduğuna inanıyorum.

Arkadaşlar forvet alıncağına eminmisiniz? Bence stopere kaliteli, atletik, ayağına hakim birinin alınması gerekiyor

Melih abi Rıjkaard'ın stopere transfer istemediğini,defansdaki sorunun sadece orta ikiliye değil takım savunmasına mal olması gerektiğini,takım savunması oturtulduğunda bir sorun kalmayacapını söyledi.

2 adam üzerinde durulduğu söyleniyor biri J.A kod adlı Altidore diğeri H.A kod adlı bu kim bilmiyorum 2 sinden biri geleceği söyleniyor:D

Forvet transferi Nondaya baglı oldugunu söylüyorlar..H.A Halil Altıntop olabilir..Nonda gitmesse Türk gelebilir..

Söylediklerin çok mantıklı ama Gökhan Zan'ı henüz tanıyamadı galiba Rijkaard.. Coloccini gibi süper bi stoperimiz olsa fena mı olur, ne de olsa denizde kum bizde para ;)

Hugo Almeida var birde.Geçenlerde Haldun Üstünel'in Almanya'ya gittiği söyleniyordu.

Söylediklerin çok mantıklı ama Gökhan Zan'ı henüz tanıyamadı galiba Rijkaard.. Coloccini gibi süper bi stoperimiz olsa fena mı olur, ne de olsa denizde kum bizde para ;)

Hocam kesin iyi bir isim gelecek Coloccinimi olur başkasımı olur bilemem ama Haldun abi sırıtınca bir şeyler oluyor bugün az dahada söylüyordu zaten:D 1 haftaya biter herhalde

Umarim 1 adet cok yonlu savunma oyuncusu, 1 adet orta saha (Sezer Ozturk) bir adet forvet alinir. ISTE OZAMAN RUYA takimi haline geliriz. En azindan yaklasiriz ...

Haldun Abi iş başında.

O yüzden hiç kimse merak etmesin. En güzel yere en güzel adam alınacaktır.

Sadece şu sahtekarlara inanmayın ve de sabır gösterin.

Haldun Abi zamanı verdi. Daha düşüneceğiz dedi. Bunlar anlaşmanın olmadığını belirtiyor.

Haldun Abi nası bu kadar iyi olabiliyosun ya :D Bazıları 'bizde para var olüüüm'' diye hava atmasını bilip transfer yapmasını bilmezken, sen en kaliteli oyuncuyu en uygun fiyata getiriyosun.. Helal Olsun.. In Haldun We Trust :)

Altidore gelirse çok faydali olur. Hiç değilse benim içimde bir umut doğar.

Nonda oyuna girdiğinde hiç gol atıcakmışız gibi hissetmiyorum.

Bence Nonda gitmeden bir yabancı forvet transferi açıklanmaz.

Geri
Üst Alt