Haldun Üstünel ; 1 Mevkiye Daha Transfer Düşüncemiz Var !

Cevap: Haldun Üstünel ; 1 Mevkiye Daha Transfer Düşüncemiz Var !

arkadaslar olanlardan sonra ben artik Pique yi falan bekliyorum :D

Çevirmen saç şeklini mi değiştirmiş ? Sabri nin berbere gitmiş galiba ?

Bize ne çevirmenden :)

Alıntı

transfer bu hafta bir tane daha olur gibime geliyor birde sorunu çözülürse aurelio olucak o gülme ondandı saygılarımla

Alıntı

transfer bu hafta bir tane daha olur gibime geliyor birde sorunu çözülürse aurelio olucak o gülme ondandı saygılarımla

Bunu soyleyen Baris abi miydi baska bi forumdan? Sanirim oydu, konusmasini ona benzettim.

Baris Abi'ye guvenilir, bir cok konu'da saglam bilgileri vardir.

Forvet alınır..Stoper alınsa Gökhan alınmazdı..

Bence öncelik forvette..

Emreler gökhan hatta semih varken gerekmez stoper..

geremi kamp a götürülmemiş..satılacaklar listesindeymiş acaba diyorum sağ beke alınabilinirmi ?

Bence R.C gelecek kesin.Defansa. :)

Öncelikle Selamünaleküm renkdaşlar foruma yeni katıldım....

Böyle kaynak vermeden oyuncu ismi söyleniyor mu bilmiyorum ama Galatasarayımıza Van Buyten geliyor beyler almanyadan bir arkadaşım söyledi istihbaratı sağlam olmasa söylemezdi 1 hafta içinde belli olur... gelirse de çok isabetli olur

Benim de pek aklim almiyor stoper isini.Gerekli mi? Onu tartisabiliriz. Belki de gerekiyordur gercekten ama bu kadar stoper kadroda bulunuyorken bir stoperin daha gelmesi gercekten lüks olur...

Kadroya baktigimizda akla gelmeyecek futbolcularin takimdan ayrilmasi gerekicek öyle bisey olursa.

Servet,Gökhan,Emre Asik,Emre Güngör hatta gerektiginde Hakan Balta ve Mehmet Topal var o mevki icin.

Digelim ki transfer gerceklesti. O zaman saydigimiz isimlerin en az ikisinin takimdan gönderilmesi gerekecek.Cünkü birakin yedek oturmayi, bu oyunculardan bir kaci kadroya giremeyecek o zaman.Böyle biseyin de yarar getirecegini düsünmüyorum.Aynisi öbür mevkiler icin de gecerli aslinda.Defansif orta saha aldigimizda Baris,Ayhan,Mustafa Sarp,Linderoth,Mehmet Topal gibi oyuncularin birkaci kadroya giremeyecek.Dolayisiyla gönderilmeleri gerekiyor.

Forvet transferi icin de Nonda´nin gönderilmesi gerekiyor.

Saydigimiz isimlerin hepsi kendini kanitlamis futbolcular bizim icin.Hatalari da olsa Baris Özbek gibi mesela.Kadroya girmesi imkansiz gibi bisey transfer olursa.Ciddi bir operasyonu beraberinde getiriyor yeni transfer

Hep merak etmişimdir. İlk mesajda transfer duyumu vermek nasıl bir duygu acaba? :asd:

Bu arkadaşları kıskanıyorum, sanırım ben de bir eksiklik var, ben de yeni sayılabilecek bir üyeyim, ancak ve malesef hiçbir duyumum yok. Bu yüzden hepinizden özür diliyorum. :asd:

Öncelikle Selamünaleküm renkdaşlar foruma yeni katıldım....

Böyle kaynak vermeden oyuncu ismi söyleniyor mu bilmiyorum ama Galatasarayımıza Van Buyten geliyor beyler almanyadan bir arkadaşım söyledi istihbaratı sağlam olmasa söylemezdi 1 hafta içinde belli olur... gelirse de çok isabetli olur

aleykum selam hosgeldın..

2 uzun boylu defans çekmeyelım diyoruz sen iyicene bi sırık getiriyosun..

o zaman istihbarat sağla foruma sun Halil kardeş kıskanma :D

Hep merak etmişimdir. İlk mesajda transfer duyumu vermek nasıl bir duygu acaba? :asd:

Bu arkadaşları kıskanıyorum, sanırım ben de bir eksiklik var, ben de yeni sayılabilecek bir üyeyim, ancak ve malesef hiçbir duyumum yok. Bu yüzden hepinizden özür diliyorum. :asd:

Transfer döneminde üye olduysan forum kuralı , mutlaka duyumun olması lazım :asd:

Şaka bir yana ilk mesajında duyum veren arkadaşların mesaj sayısı genelde pek 10-15'i bulmuyor. Bakalım bu arkadaş aramızda nekadar kalacak. Neyse hoşgelmiş duyum getirmiş :)

Geri
Üst Alt