Haldun Üstünel: "Caner Erkin ile anlaştık"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Caner Erkin

Arkadaşlar bilmiyorum yazan oldu mu ama bugun lig radyo da Gökmen Özdemir caner erkin'le anlaşıldı yarın açıklanacak dedi.

Ben dün maçtan sonra maç topiğine yazdım ama Caner Erkin başlığının altına yazmadım "duyumcu baba" misali sallayan çok beni onlardan sanmasınlar diye.

ScoutGs'nin güvenilir bir site olduğu bir gerçek..%100 güvenmesemde biraz umutlandırdı beni Caner konusunda bu yazı.

Yani bugün mü aciklanmasini bekliyorsunuz?Yoksa yarin mi?

Caner süper bir hamle olur..En yetenekli Türk genclerinin basinda geliyor Caner Arda ve Sercan ile birlikte..Aydin´i da unutmamak gerekir tabi

Radyospor a kendi ağzından açıklama yapmış çok ufak tefek pürüzler var bu hafta içinde imzaya geliyorum diye.

Melih Abi Caner Erkin transferi hakkında bir bilginiz var mı?

(Ben de basından takip ediyorum bu transferi. Ama içimden bir ses bu transferin gerçekleşeceğini söylüyor. Sevgiler. Melih)

Baris abi (baska bi forumdan) diye biride Caner konusunda duyumlari oldugunu soyledi ki kendisi cok guvenilir bir kaynaktir. Bencede olacak bu is ama suan icin kiralik gelir bence. Bonservisini sezon sonunda aliriz ...

Caner hakikatten guzel bir transfer olur ama;

Rijkaardin maksimum 25 kisi ile calismayi sevdigini biliyoruz;

E takimdan artik ayrilanlari da gormemiz lazim bence.(Yaser,M.Guven vs.)

Arkadaşlar biz Caner için bonservis ödeyecekmiyiz yoksa boşta mı? Bilgilendirirseniz sevinirim

Ya su radyospora konusmus,o haber totomac tan alinma ,bugun oyle yaziyordu totmacta,bence hemme alinsin ,bir de SERCAN ,hemmen kapatalim,transferi

Caner ve Sercan gelse daha ne isteriz ki?10 yillik transferler bunlarin hepsi

Ohoooooo...Birakalim bu isleri...Koyu Fenerli, koyu Besiktasli filan...

Ne koyusu?Fener icin ölüyor mu bu adam?Profesyonel futbolcu..Kendi hayatina bakar...

Ne Feneri?Mücadele etsin, takima faydali olsun yeter...Bana ne bebekken hangi takima sempati duydugundan?

Bize hayir getirmez!Ronoldoyu'mu satin aliyoruz?

takimimiz iyi,kisa kadar gorunur hangi mevki coker ve ona gore transfer yapilir!

bu benim gorusum! Canere'de 5 mil. evro verilmesine hic tavsiye etmem!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt