Haldun Üstünel: "Caner Erkin ile anlaştık"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Caner Erkin

Ayrica EkşiSozluk deki o ''mystery guy'' vardi ya hani Haldun Ustunel olabilir dedigimiz;

Sercan Yildirim icin ''Rijkaard in elinde yararli olurdu,olacak'' yazmis..

Gördünüzmü bilmiyorum ama scoutgs haberi

Caner Erkin Galatasaray’da

Caner Erkin. Birinci çinko. Sonunda imzayı attı. Satış opsiyonu bizde olmak üzere kiralandı.

Saygılarımızla

ScoutGS.com

Caner Erkin. Birinci çinko. Sonunda imzayı attı. Satış opsiyonu bizde olmak üzere kiralandı.

Saygılarımızla

ScoutGS.com

2 gündür var o haber..Hepimiz gördük..Bekliyoruz

Saygılarımızla

ScoutGS.com

Ohooo sen 2 gün sonradan takip ediyorsun.:DYarın açıklanabilir.26.gün olacak.

Servet dahil suan Galatasaray da oynayan tek bir fenerli yok, varsin Caner bir istisna olsun ne fark eder. Fener de 3 tane isimlerini yazmama gerek bile olmayan Galatasarayli oyuncu var. Azize bizim Caner'le ilgilendigimizi duyunca atlamamismidir zannediyorsunuz bu transfere? Buna ragmen Caner bizi tercih ederse ne diyeceksiniz peki? Caner degilmiydi mucizevi sampiyonlukta Manisa da Ardayla birlikte fener'i 5-3 yikan adam? Evvela karakter gelir ve Caner ne kadar karakterli bir oyuncu oldugunu cumle aleme o macta gosterdi. Gerisi fasafiso.

Hep diyorum; Volkan Yaman gibi Galatasaray'li oynayacagina, Hakan Balta gibi besiktasli, fenerli, trabzonlu oynasin.

FBdeki 3 GSli kim?

Ayrica EkşiSozluk deki o ''mystery guy'' vardi ya hani Haldun Ustunel olabilir dedigimiz;

Sercan Yildirim icin ''Rijkaard in elinde yararli olurdu,olacak'' yazmis..

aynı şekilde galatasaraysözlük'te eskiaciksaridesene nickli bir yazar var, bilenler vardır mutlaka,

o da sercan ve caner için birkaç gün önce yolda demişti.

transfer sezonu kapandı kapanacak, sercan'ın transferi gittikçe zora giriyor, bakalım ne olacak.

caner ise görünüşe göre büyük ihtimalle bu sezon bizde oynayacak, neden ebkleniyor bilmiyorum.

aynı şekilde galatasaraysözlük'te eskiaciksaridesene nickli bir yazar var, bilenler vardır mutlaka,

o da sercan ve caner için birkaç gün önce yolda demişti.

transfer sezonu kapandı kapanacak, sercan'ın transferi gittikçe zora giriyor, bakalım ne olacak.

caner ise görünüşe göre büyük ihtimalle bu sezon bizde oynayacak, neden ebkleniyor bilmiyorum.

2 transferi birlikte aciklamak istiyorlar büyük ihtimal..Bu arada gözden cikardigimiz tüm oyunculari paket olarak Bursa´ya teklif ettik galiba:D Hic ses seda yok..Kimsenin gittigi de yok...

2 transferi birlikte aciklamak istiyorlar büyük ihtimal..Bu arada gözden cikardigimiz tüm oyunculari paket olarak Bursa´ya teklif ettik galiba:D Hic ses seda yok..Kimsenin gittigi de yok...

oyuncuların elden çıkarılması da bir diğer önemli nokta, en az transfer kadar.

çok hareketli 1 hafta geçireceğiz anlaşılan, 31inde mi kapanıyordu transfer sezonu (ulan ağustos 31 mi çekiyordu ki :D)?

Yönetim kadroda düşünülmeyenleri göndericektir kiralıkta olsa kalli zamanında son dakikadada olsa emre necati orhan gönderilmişti..

Sarı-Kırmızılılar, Caner Erkin ve CSKA Moskova ile her konuda anlaştı. Hatta genç yıldızın sözleşmesi bile hazırlandı. Ancak takımda solbek mevkiini boşaltmak isteyen Galatasaray, Volkan Yaman’ın takımdan ayrılmak istememesi üzerine transferi gerçekleştiremiyor. Hakan, Alpaslan ve Volkan’ın yanına Caner de alınırsa savunmanın solu için 4 alternatif olacak. Kadronun şişmesini istemeyen Cim Bom, Volkan’ı satmayı planlıyor.

Sivasspor, Alparslan’a talip

Yönetimin, ikna olmaması durumunda Volkan’ı kadro dışı bırakacağı öğrenildi. Olumsuz durumun sürmesi halinde ise Caner’in tüm gelişmelere rağmen, kadroya katılması ihtimalinin yüksek olduğu öğrenildi. Bu arada Alparslan’ı Sivasspor’un istediği ancak yönetimin bu oyuncuyu göndermeyi düşünmediği kaydedildi.

yazmış biri başka bir forumda

Canerin asıl mevkisi solbek mi yoksa mecbur kalınınca mı solbek oynuyo

mesela uğur boral gibimi ...

eğer gerçek bi solbek değilse alınmasın bence...

Canerin asıl mevkisi solbek mi yoksa mecbur kalınınca mı solbek oynuyo

mesela uğur boral gibimi ...

eğer gerçek bi solbek değilse alınmasın bence...

Gerçek sobek değil ama sırıtmaz orda ben ayrıca sol açıkta sık forma şansı bulacağını düşünüyorum..

Çünkü kaliteli bir oyuncu..Bu zamana kadar parlamaması büyük şanssızlık ve sakatlıklar..

Wengerin istediği adam ben daha bişey demem..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt