Haldun Üstünel: "Caner Erkin ile anlaştık"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Caner Erkin

Volkan gitti Caner bizde demektir bu transfer bitti bana göre çoktan. Artık resmi açıklama bekliyoruz sadece bu kadar basit .

Ayıp lan, Sercan geldi diye hemen sattınız Caner'i.:D

Bu scoutGS ye olan güvenin nedenini birisi söyleyebilirmi?

Orası yazdıysa doğrudur diye bekıyor herkes???

transfer ne zaman son gün acaba tabata açıklansın en son biz mi yapacaz :D

caner transferi cok ama cok stratejik transfer olur,canerin ,arda ile türkiyenin en yetenekli iki oyuncusundan birisi olduğunu düşünüyorum..

Caner'e 3'lü kıskaç

CSKA Moskova'nın gözden çıkardığı Caner Erkin'i transfer etmek için Galatasaray'dan sonra Trabzonspor ve Rusya'nın Krylya Sovetov kulüpleri de genç futbolcuyu kadrolarına dahil etmek için mücadele ediyorlar.

NTV Spor

Güncelleme: 11:15 TSİ 28 Ağustos. 2009 Cuma

MURAT DEVECİ - CSKA Moskova’da Teknik Direktör Zico ile yıldızı barışmayan ve yönetim tarafından da transferine izin verilen Caner Erkin’i ilk olarak Galatasaray transer etmek için harekete geçmişti. Ancak CSKA bonservisi ile vermek istiyor, sarı-kırmızılı kulüpte kiralamak istiyordu. İşte bu görüşmeler sırasında arada pürüzler çıkması bu transferi geciktirdi.

Hareketli geçen Caner’in transferinde Galatasaray’ın ardından bu sefer de devreye Turkcell Süper Lig’e iyi giriş yapamayan Trabzonspor girdi. Bordo-mavili kulüpte Caner’i kiralık olarak transfer etmek istedi ve CSKA Moskova kulübüne teklifini verdi.

Galatasarayi Trabzonspor derken araya bir de üçüncü kulüp dahil oldu bu transfere. Rusya 1.Lig kulüplerinden Krylya Sovetov yönetimi de yakından takip ettikleri Caner’i sezon sonua kadar almayı daha sonra da uzun vadede sözleşme imzalamayı düşündüklerini ve bu konuda yönetime tekliflerini verdikleri ortaya çıktı.

Haberin devamı ↓

reklam

3’lü kıskaca giren Caner’in transferindeki son karar cumartesi akşamı verilecek.

Böyle birşey varsa Caner'in geleceği takım zaten biz olacağız. Birşey olmaz.

şimdi ligradyodada acıklandı

caner trabzonda...

yok efendim imzalar atılmış idi....

milleti kandıranlar utanmalı,caner bu akşam trabzona gidiyormuş...

Valla düşüp bayılırım şimdi.. :D

Biz varken nasıl gider Trabzona..

ya beyler her habere atlamayalım volkan niye gitti sanıyosunuz aynen lincoln olayı gibi lincoln gitti elano geldi canerde gelir

Yahu şu can karyağdımı nedir sürekli böyle haberler yapar zaten.Çıktı yok trabzonla anlaştı felan dedi.Trabzonda demedi.Daha belli değildir zaten tabi bence aldık :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt