Haldun Üstünel: "Caner Erkin ile anlaştık"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Caner Erkin

Gelirsede biz kapak yaparız ama:)Ya kardeş diyorum:Trabzon maçından sonra açıklanır.Bunlar sadece fiyat arttırma çabaları.aynı Fener Daum'a 2m verecekken Galatasray haberleri geçince 3,5 vermesi gibi.Ayrıca yakın zamanda Bursa maçı yok.Yani rakibi takip amacıyla gelmedi Bursa başkanı ve teknik direktörü.Peki neden Bursalıları çağırdık biz?Bedava maç seyrettirdik?Çünkü;Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez.

nerde beleş oraya yerleşşi onlar :D

caner trabzona gitmiş baya kesin...

bu bünye hem sercan hem caner olayını kaldıramaz.. karnım doydu valla iftara gerek yok...

Onemli degil bu haber yine laga luga,

Sonucta atiyorum 4 milyon euro ise fiyat, 10 tane kulup verir anlasir CSKA ile,

CSKA da hepsini kabul eder. Sonrasinda is Caner'de biter. Caner kime isterse oraya gider.. Dedikleri de bu, CSKA kabul etmis, simdi Caner'le konuscaklarmis.. Kisaca hicbir sey dememisler

Ersun Yanal'ı bize getiren haberciliğe nasıl inanıyorsunuz anlamadım.

1-)Caner Galatasaray gibi kendini geliştirebileceği kulüp varken neden Trabzon'u tercih etsin?

2-)Trabzon'da şuan da kongre olayları dönüyorum.Şu durumda transfer yapamazlar.

3-)Zaten en alternatifli bölgeleri olan kanatlara sezon başı 2 transfer yaptılar.Eğer bir taraftar forvet fovet diye ağlarken kanat alırlarsa işlerinin biteceğini bilirler.

Ligtvdeki Trabzon spikeri telefonla baglandi ve söyledi

Trabzon ve CSKA anlasmis ve imzalamislar faxla .... Canerde Trabzonla anlasmak uzeremis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt