Haldun Üstünel: "Caner Erkin ile anlaştık"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Caner Erkin

Bu gece sahura kadar uyumayın uyursanızda erken kalkın çünkü yarın her dakika açıklanabilir.

10'ar dakika arayla açıklansın. Arada telef olan kuşları toplasınlar. Savaşa ara verilsin. :D

En acısı Fenerliler bu kadar ümitlenmişti çok acı olacak ya:D

angutlar Caner Galatasaray'da diye başlık atmış. Hepsi saydırıyor iyi adam değil diye. Dün de keşke alırız diyorlardı.

Bu konu hala var mı sitelerinde bilmiyorum ama ekleyeyim ben.

Caner Erkin’in Trabzonspor’u reddetmesi üzerine atağa kalkan Sarı- Kırmızılılar daha önce anlaşamadığı CSKA Moskova’yla uzlaştı

Galatasaray, Caner Erkin transferinde mutlu sona çok yaklaştı. Bu transferde son iki günde yaşanan gelişmelerin ardından Cimbom, elini çabuk tutarak Rus kulübüyle anlaşma sağladı. Galatasaray’ı hızlandıran olay, Trabzonspor’un da devreye girmesi oldu. Sadri Şener, CSKA’yla her konuda anlaştı. Bu haber Sarı-Kırmızılılar’da şok etkisi yaratırken, yöneticiler hemen Rus kulübüyle temasa geçti. Yapılan görüşmelerin ardınan Galatasaray, CSKA Moskova’yla kiralama konusunda anlaşmaya vardı.

Caner Erkin, Galatasaray’ın transferi ağırdan alması nedeniyle Trabzonspor’a gitmeye sıcak bakıyordu. Ancak Sarı-Kırmızılılar’ın son hamlesinin ardından genç oyuncu da fikir değişikliğine gitti. Trabzonspor’a gitmeyeceğini açıklayan Caner, Galatasaray’da oynamak istediğini açıkça beyan etti. Cimbom, genç yıldızı kiralamak için kulübüne 250 bin, oyuncuya ise 650 bin euro ödeyaecek. Galatasaray Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin de transferin pazartesiye kadar bitebileceğini açıkladı.

Kızmayın tepki vermeyin ama Fotospor kaynak:D

Dedim ya kızmayın diye:D Aslında koyma sebebim orası normalde yalan haber yazar Caner bize gelecek bu doğru nasıl bu sefer doğru ismi yazdılar onun şaşkınlığından koydum.:D

angut.comdaki gerizekalı topluluk kötülemeye başlamış tam ezik bunlar

Galatasaray CSKA Klubü ile ve Milli Futbolcu ile anlaşmaya vardı.. Sanırım Caner Pazartesi sabahı İstanbul 'da olacak..

Hayırlı Olsun..

Gs Baskette böyle bir başlık var :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt