Haldun Üstünel: "Caner Erkin ile anlaştık"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Caner Erkin

geçen sene De Sanctis'i kiraladığımızda Alparslan ile imzalamıştı galiba :)

şimdi Caner'i kiralıyoruz(satın alma opsiyonu ile), Sercan ile Caner birlikte imzalasalar çok güzel olur :)

Baskan transferi coktan kapatmisti ona bakarsaniz.

Sercan transferi olacak. Ben olacagina inaniyorum.

Ferhatcim, Ayni Baskan Polat: TRANSFERI KAPATTIK demisti, ama noldu? Ardindan ELANO geldi. Yani Polat'in bizde yoneticilik yaptigi donemler ve baskan oldugu donemlerdeki demecleri ortada. Mesela 3 yildiz alacagiz demisti, ardindan butcemiz kisitli yildiz alamayiz dedi ama noldu? Meira Kewell Baros geldi. Transfer kapandi dedi Elano geldi vs vs. Baskan Polat'in bir cok SASIRTICI soylemleri var. Buna ragmen Sercan'i alamayacagimizi dusunuyorsan diyecek birsey bulamiyorum.

Ertuğrul ve Yazıcı Galatasaray'ı izlemek için gelmedi ya tribüne. Neden başka zaman değildi şimdi ?

Ferhatcim, Ayni Baskan Polat: TRANSFERI KAPATTIK demisti, ama noldu? Ardindan ELANO geldi. Yani Polat'in bizde yoneticilik yaptigi donemler ve baskan oldugu donemlerdeki demecleri ortada. Mesela 3 yildiz alacagiz demisti, ardindan butcemiz kisitli yildiz alamayiz dedi ama noldu? Meira Kewell Baros geldi. Transfer kapandi dedi Elano geldi vs vs. Baskan Polat'in bir cok SASIRTICI soylemleri var. Buna ragmen Sercan'i alamayacagimizi dusunuyorsan diyecek birsey bulamiyorum.

Ben Sercan'ı almamızı en çok isteyen kişiyim ama sadece fazla umutlanmayalım Bursa kolay satmaz.

Ertuğrul ve Yazıcı Galatasaray'ı izlemek için gelmedi ya tribüne. Neden başka zaman değildi şimdi ?

Evet bu da dogru ama birde baska pencereden bakmak gerek: Maca kadar gorusmeler oldu ama anlasilamadi. Neyse simdi onlari tamam olmadi hadi siz Bursaya gidin demek olmazdi, sonucta iliskilerimiz iyi Bursayla ve de daha iyi yapmak amaciyla Ali Sami Yen'e davet edilmis olabilirler ...

AMA SON GUNE kadar Sercan'in transferini kovalariz, bundan eminim

Simdi alamazsak sezon sonu hic alamayiz bence, Fener gider 10 milyon euro'yu sayar ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt