Haldun Üstünel: "Caner Erkin ile anlaştık"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Caner Erkin

Paradan yana cekinmeyin. Floryadan petrol cikardik nede olsa.

Para bizde gani.

Zaten takımı 3-4 yıl götürecek bir iskelet kurduğumuz için diğer senelere pek transfer yapmayız.

Caner asla solbek değil diyorlar o zaman allah korusun hakanın sakatlanması halinde Uğur mu oynayacak orda en kötü solbek bile solbekte sağbekten daha iyidir.Şimdi biri bana canerin asıl mevkisini söyler mi?

Zaten takımı 3-4 yıl götürecek bir iskelet kurduğumuz için diğer senelere pek transfer yapmayız.

Ben şahsen Aslantepe için bir bomba bekliyorum onunda forvete olacagını tahmin ediyorum mesela Eto´o oof fazla uçtum Haldun beni gaza getirdi:DHuntelaar diyelim şimdilik ama Haldununda sagı solu belli olmaz demeden geçmeyelim

Adnan Polat açıklamadımı : hala diyorsunuz çok para harcadı nereden buldunuz bu paraları diye gokhan zan ve sarp bedavaya geldi. elano ve keita nin toplam yıllık maliye 4 m avro ve galatasaray bunu öduyebilecek kapisetede demiştir.!

Caner asla solbek değil diyorlar o zaman allah korusun hakanın sakatlanması halinde Uğur mu oynayacak orda en kötü solbek bile solbekte sağbekten daha iyidir.Şimdi biri bana canerin asıl mevkisini söyler mi?

hamit in sol ayaklısı yani hem sol açık hem sol bek hem oyun kurucu olarak oynayabilen bi joker

Belki Rıjkaard Uğur'dan Lahm yaratmayı planlıyordur.

hamit in sol ayaklısı yani hem sol açık hem sol bek hem oyun kurucu olarak oynayabilen bi joker

O kadar da değil ama renktaş, Hamit Avrupada sayılı oyunculardan biri farklı bölgelerde oynayabilme adına. Caner önce kendini ispat etsin, gücünü artırsın, oyun zekasının üstüne çok şey koysun, sonra Hamit ile yanyana anılabilir.

Yuh be ayıp be her yerde sabriye sallamayın be hiç bi taraftar sizin kadar sallamıyodur 11 de oynayan oyuncusuna kayseri maçında da çok iyiydi

Burası sabri topici değil heryerde sabri de sabri ne var şu sabride ayıp ya beğenmiyorsanız bile susun bence takımın vazgeçilmezlerinden biri sabridir.Adam sağbek değil ki ordaki oyunuyla değerlendirelim onu hem Gökhan gönül hariç şimdilik türkiyenin en iyi sağbeki kim var söylermisiniz.Gökhanıda Sezgin almadı yazıklar olsun ona.

Sabri vazgeçilmez bir oyuncu değildir,zira onun bölgesinde uğur uçar var ve teknik heyet asıl uğuru düşünüyor sağ beke ancak biraz daha sabırlı davranıyorlar çünki bu rotasyon işi kolay yapılacak bir iş değil bir düzen sağlanması gerek.Sabriyi eleştirenler sağ bekdeki performansına göre eleştirmeldir zira ben defalarca dile getirdim bu konuyu,sabri asla sağ bek olamaz,onun asıl yeri sağ kanat yada sağ açık posizyonudur.Defansif anlamda sabrinin çok eksiklikleri var ve sol kanadı iyi olan takımlar sabriyi çok zorluyor dolayısı ile sabrinin aklında defansif anlamda elle tutulur bir şey olmadığı için hatalarıda olacakdır.Bunların haricinde ben sabrinin geçen sezona göre biraz daha toplu oynadığını ve gereksiz olaylara karışmadan sadece görevini yapmaya çalışdığını gözlemliyorum onun dışında oynadığı yer dolayısı ile sabriyi eleştirebilirim.

arkadaşlar dün ntvde altyazı geçti gs ile cska caner konusunda anlaştı diye, scoutgs'de de caner erkin GS'de gibi laflar var, yok mu hala net bir gelişme?

Belki Rıjkaard Uğur'dan Lahm yaratmayı planlıyordur.

rijkaard sağbekte uğuru değil mecburiyetten sabriyi oynatıyor! uğur formayı kapamaz 1.5 sene top oynamadı! sol tarafı güçlü takımlar karşısında sabri çok hata yapar ve çok gol yeriz! geçen sene bunun örneklerini çok gördük! mesela ben 10. haftadaki fenerbahçe deplasmanındaki sabri dos santos&r.carlos eşleşmesini merak ediyorum! yönetim neden sağbeke yabancı almıyor anlamıyorum!

rijkaard sağbekte uğuru değil mecburiyetten sabriyi oynatıyor! uğur formayı kapamaz 1.5 sene top oynamadı! sol tarafı güçlü takımlar karşısında sabri çok hata yapar ve çok gol yeriz! geçen sene bunun örneklerini çok gördük! mesela ben 10. haftadaki fenerbahçe deplasmanındaki sabri dos santos&r.carlos eşleşmesini merak ediyorum! yönetim neden sağbeke yabancı almıyor anlamıyorum!

santos-carlos sabri kaita :D keita duman eder carlosu carlos koşamaz herhalde :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt