Haldun Üstünel: "Caner Erkin ile anlaştık"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Caner Erkin

rijkaard sağbekte uğuru değil mecburiyetten sabriyi oynatıyor! uğur formayı kapamaz 1.5 sene top oynamadı! sol tarafı güçlü takımlar karşısında sabri çok hata yapar ve çok gol yeriz! geçen sene bunun örneklerini çok gördük! mesela ben 10. haftadaki fenerbahçe deplasmanındaki sabri dos santos&r.carlos eşleşmesini merak ediyorum! yönetim neden sağbeke yabancı almıyor anlamıyorum!

Sabri fener maçlarında emin ol harikalar yaratacak. Ekstra motive oluyor, süper toplar çıkarıyor, bir milli maçlar bir de fener maçları Sabri için farklı geçiyor. Ayrıca Santos tamam ofansif anlamda gerçekten iyi bir oyuncu ama mücadele gücüyle Sabri yer bitirir onu;)

Sabri fener maçlarında emin ol harikalar yaratacak. Ekstra motive oluyor, süper toplar çıkarıyor, bir milli maçlar bir de fener maçları Sabri için farklı geçiyor. Ayrıca Santos tamam ofansif anlamda gerçekten iyi bir oyuncu ama mücadele gücüyle Sabri yer bitirir onu;)

Aynen.Hele Fiorentinalı yöneticilerin geldiği Fener maçında Ramos gibi oynamıştı.

Sabri'nin önemli maçlarda saçmaladığı çok azdır. Genelde iyi oynar. Zayıf takımlara karşı kendi yerini boş bırakır, sağ açık gibi oynar, ilginç biri.

Sabri bazen gerçekten iyi oynuyor ama o hala kötü orta açan,şut çekemeyen imajını düzeltmedi hala :D ben çok ta umutlu da değilim açıkçası :D

başlık caner erkin ama 3 sayfadır sabri tartışılıyor yahu nesi var ki tartışalacak???

pohpohlamakta üstünüze yok zaten! 2 dakikada sabriyi ramos yaptınızya helal olsun! tamam sağbeke gerek yok 10 yıl daha ramos sabrimiz oynasın orada!

Niye bu kadar sinirlendin anlamadım.Ama şu gerçek ki Sabri o maç harika oynamıştı.

Caner Ne zaman çıktı Bu kanalturke açıklama yaptı ozaman benim gözümden düştü. Adam çıktı fenerliyim dedi fenerbahçenin avrupa kupalarında başka bir heyecanlanıyorum dedi ya.Senin ile bir galatasaray ilgileniyor çıkıpta bu sözlerin söylemenin anlamı nedir ? Caner inşallah gelmez

Hala bir açıklama yok. Ne ani volkan gitmezse Caner gelmeyecek mi. Bu da bir saçmalık.

Bekleyeceğiz tabiki ama falza heyecanlanmadan bekleyelim bence.

Sabah kalktığınızda www.galatasaray.org a girin bakın çıkın. Başka yerlere girmeye gerke yok.

Tabi buradan başka. :D

Caner Ne zaman çıktı Bu kanalturke açıklama yaptı ozaman benim gözümden düştü. Adam çıktı fenerliyim dedi fenerbahçenin avrupa kupalarında başka bir heyecanlanıyorum dedi ya.Senin ile bir galatasaray ilgileniyor çıkıpta bu sözlerin söylemenin anlamı nedir ? Caner inşallah gelmez

okan Koç da Galatasaraylı idi hatırlatırım...

Önce doğru düzgün araştırın,kulaktan dolma bilgilerle çamur atmayın,fener medyasının oyununa gelmeyin.Caner gecen sezon söylemiş o sözleri,şimdi biz ilgilendiğimiz için gündeme geliyor.

o konuşmayı tee 3-4 ay önce yapmıştı... yani bizimle daha hiç bir ilgisi yokken.

bide canerle arda cok iyi arkadaşlar manisadan uyum sorunu cekmez.

caner küçükken fb liyim diyor olabilir. bizde canı gönülden oynasın,servet gibi,arda gibi... küçükken tuttugu takımın önemi yok.

Eğer yönetim caneri düşünüyorsa ya hakan yada caner sağ beke gececektir.

Başka şekilde sırf yedek otursun diye istemezlerdi.

3 kulvarda da varız alırsak rijkaard her türlü kullanır sol bek sol açık :D rijkaard=kalite :D

Bu adam gelirse yedek olmaz aksine değişmezi olur takımın..Sol açıkta kewell var ve 90 dakika yı kaldıramıyor..Caner kewellı kesebilecek güçte..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt