Haldun Üstünel: "Caner Erkin ile anlaştık"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Caner Erkin

Etiketler süper olmuş. "benim olacak fıstık binicem üstüne vurucam kırbacı vurucam kırbacı" :D

HAYIR. COCUKKEN fenere sempatisi varmisti (bu fenerli oldugu anlamina gelmez) ama artik sadece avrupa maclarini takip ediyormus.

Bu roportajda 1,2 yil oncesine ait.

Yani ortaligi karistirmak adina yapilmis bir haberdir.

O yuzden takmayin. Ona bakacak olursak Hts'e gore Caner yeni aciklama yapmis ve cocukken oyle oldugunu artik oyle olmadigini ve Gs'ye gelirse en buyuk Gsli olacagini soylemis.

Yani medyayi bosverin ...

Son olarakta: Fenerli olsun olmasin, farketmez. Alninin akiyla ciksin maclara antrenmanlara yeter. Suan bizde oynayan her oyuncu Gsli mi saniyorsunuz? Hayir ... Yani bunlara takilmamak gerek.

fenerliymiş bu caner doğru mu ?

Fener sempatim mazide kaldı

G.Saray'ın transfer etmeye çalıştığı CSKA Moskovalı Caner Erkin, geçmişte söylediği "F.Bahçe'yi tutuyorum" şeklindeki sözlerine açıklık getirdi. Caner, "Çocukken Fener'e sempatim vardı ama mazide kaldı. Şimdi profesyonel futbolcuyum. Eğer G.Saray'a gidersem en büyük G.Saraylı ben olurum" dedi.

Gönüllü Aslan

Profesyonel futbolcu olduğunu ve takım tutmadığını belirten Caner şöyle konuştu: "Eğer anlaşırsak en büyük Galatasaraylı ben olurum. Bundan hiç kimse şüphe duymasın".

MAZİDE KALDI

CSKA'da mutlu olmayan Caner Erkin ile Galatasaray'ın flörtü sürerken, genç futbolcu, takım tutmasının söz konusu olmadığını söyledi. 'Fenerbahçe'yi tuttuğu' şeklindeki sözlerine açıklık getiren Caner, "Çocukken Fenerbahçe'ye sempatim vardı ancak bu geride kaldı. Profesyonel bir futbolcuyum ve takım

tutmam söz konusu değil" diye konuştu.

BÜYÜK CAMİA

Galatasaray'ın büyük bir camia olduğunu belirten yıldız şöyle devam etti: "Beni istemeleri mutluluk verici. Eğer şartlarda anlaşılır ve transferim gerçekleşirse en büyük Galatasaraylı ben olurum. Bundan kimsenin şüphesi olmasın." Volkan'ı Eskişehir'e veren Galatasaray bu boşluğu Caner ile kapatmak isterken, CSKA ile görüşmeler ise sürüyor.

fotomaç

Tuncay´da Galatasaray´liydi...Simdi en fanatik Fenerli

"Fenerbahçe'den başka takımda oynamam!!" vb. gibi söylemleri yoksa sorun teşkil etmez Fenerbahçeli oluşu . İşini profesyonelce yapsın, hakkını versin giydiği formanın yeter.

Mazide Kaldı

Transfer etmeye çalıştığımız CSKA Moskovalı Caner Erkin, geçmişte söylediği "F.Bahçe'yi tutuyorum" şeklindeki sözlerine açıklık getirdi.

Caner, "Çocukken Fener'e sempatim vardı ama mazide kaldı. Şimdi profesyonel futbolcuyum. Eğer G.Saray'a gidersem en büyük G.Saraylı ben olurum" dedi. Profesyonel futbolcu olduğunu ve takım tutmadığını belirten Caner şöyle konuştu: "Eğer anlaşırsak en büyük Galatasaraylı ben olurum. Bundan hiç kimse şüphe duymasın".

Mazide Kaldı

CSKA'da mutlu olmayan Caner Erkin ile Galatasaray'ın flörtü sürerken, genç futbolcu, takım tutmasının söz konusu olmadığını söyledi. 'Fenerbahçe'yi tuttuğu' şeklindeki sözlerine açıklık getiren Caner, "Çocukken Fenerbahçe'ye sempatim vardı ancak bu geride kaldı. Profesyonel bir futbolcuyum ve takım

Büyük Camia

Galatasaray'ın büyük bir camia olduğunu belirten yıldız şöyle devam etti: "Beni istemeleri mutluluk verici. Eğer şartlarda anlaşılır ve transferim gerçekleşirse en büyük Galatasaraylı ben olurum. Bundan kimsenin şüphesi olmasın." Volkan'ı Eskişehir'e veren Galatasaray bu boşluğu Caner ile kapatmak isterken, CSKA ile görüşmeler ise sürüyor.

Mazide Kaldı

Transfer etmeye çalıştığımız CSKA Moskovalı Caner Erkin, geçmişte söylediği "F.Bahçe'yi tutuyorum" şeklindeki sözlerine açıklık getirdi.

Caner, "Çocukken Fener'e sempatim vardı ama mazide kaldı. Şimdi profesyonel futbolcuyum. Eğer G.Saray'a gidersem en büyük G.Saraylı ben olurum" dedi. Profesyonel futbolcu olduğunu ve takım tutmadığını belirten Caner şöyle konuştu: "Eğer anlaşırsak en büyük Galatasaraylı ben olurum. Bundan hiç kimse şüphe duymasın".

Mazide Kaldı

Büyük Camia

totomaç yine attı :Dama bu sefer iyi atmış:D

Bir oyuncu hem Totomaça hemde totospora aynı günde değişik röportaj verir mi?

Su "Mazide" kelimesini kulanmasalar daha iyi ..

Aklima kuslarin sarkisi geliyor :-(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt