Haldun Üstünel: "Caner Erkin ile anlaştık"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Caner Erkin

Transfer gündeminin ön sıralarında yer alan Caner, sonunda muradına erdi. Galatasaray, genç futbolcu için CSKA Moskova Kulübüyle anlaştı.

Radyospor'un haberine göre; Buna göre Caner 1 sezon boyunca kiralık olarak sarı kırmızılı takımda forma giyecek.

Hakan Balta'ya ya da sol çizgiye alternatif arayışları çerçevesinde Caner Erkin'i gündemine alan Galatasaray, bu transferi noktaladı. Sarı kırmızılı takım Caner'i bir sezonluğuna kiralık olarak renklerine bağladı. Ayrıca sezon sonu satış opsiyonunu da aldı.

Caner Erkin için son anda Trabzonspor'da devreye girmişti. Ancak genç futbolcunun Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'i arayarak tekliften dolayı mutlu olduğunu, fakat tercihini Galatasaray'dan yana kullandığını söylediği öğrenildi.

Galatasaray, imzalı sözleşme örneğinin Rus Kulübü'nden gelmesini bekliyor. Monaco'daki Şampiyonlar Ligi kura çekimine giden CSKA Moskavalı yöneticilerin bu akşam Moskova'ya ulaşır ulaşmaz, kedilerine gönderilen sözleşme örneğini imzalayıp, Galatasaray'a fakslayacağı bildirildi.

Caner'in bu gelişmeye göre pazartesi günü İstanbul'a gelebileceği bildirildi.

Manisaspor'dan CSKA Moskova'la transfer olan Caner, son dönemde 11'de forma giymesine karşın teknik direktör Artur Zico'nun olumsuz tavrı nedeniyle fazla şans bulamıyordu.

https://spor.mynet.com/haber/flascaner-galatasarayda-/16657

şerefsiz bu medya yemin ederim ya. herneyse Adnan Sezgin'in açıklamalarından sonra bende bu transfere inanıyorum artık, hayırlı olsun

Transfer gündeminin ön sıralarında yer alan Caner, sonunda muradına erdi. Galatasaray, genç futbolcu için CSKA Moskova Kulübüyle anlaştı.

Hakan Balta'ya ya da sol çizgiye alternatif arayışları çerçevesinde Caner Erkin'i gündemine alan Galatasaray, bu transferi noktaladı. Radyospor'un deneyimli ismi Özgür Sancar'ın haberine göre Sarı kırmızılı takım Caner'i bir sezonluğuna kiralık olarak renklerine bağladı. Ayrıca sezon sonu satış opsiyonunu da aldı.

Caner Erkin için son anda Trabzonspor'da devreye girmişti. Ancak genç futbolcunun Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'i arayarak tekliften dolayı mutlu olduğunu, fakat tercihini Galatasaray'dan yana kullandığını söylediği öğrenildi.

Galatasaray, imzalı sözleşme örneğinin Rus Kulübü'nden gelmesini bekliyor. Monaco'daki Şampiyonlar Ligi kura çekimine giden CSKA Moskavalı yöneticilerin bu akşam Moskova'ya ulaşır ulaşmaz, kedilerine gönderilen sözleşme örneğini imzalayıp, Galatasaray'a fakslayacağı bildirildi.

Caner'in bu gelişmeye göre pazartesi günü İstanbul'a gelebileceği bildirildi.

Manisaspor'dan CSKA Moskova'la transfer olan Caner, son dönemde 11'de forma giymesine karşın teknik direktör Artur Zico'nun olumsuz tavrı nedeniyle fazla şans bulamıyordu.

Hürriyet

tamda canere ihityaç duyduğumuz an şuan,solda hakanın sakatlığı düşündürüyor.ama en önemli sorunlu bölgemiz forvet gibi geliyor bana.Orta sahamızın gölcülere verdiği müthiş desteğe rağmen forvetlerimiz şu ana kadar verimsiz.10 pozisyona girip 1 gol atıyorsan,bunun adı başarı veya formda olmak deyildir.Baros ve nondanın yerine,girdiği pozisyonları daha verimli kullanan forvete ihtiyacımız var bence...

tamda canere ihityaç duyduğumuz an şuan,solda hakanın sakatlığı düşündürüyor.ama en önemli sorunlu bölgemiz forvet gibi geliyor bana.Orta sahamızın gölcülere verdiği müthiş desteğe rağmen forvetlerimiz şu ana kadar verimsiz.10 pozisyona girip 1 gol atıyorsan,bunun adı başarı veya formda olmak deyildir.Baros ve nondanın yerine,girdiği pozisyonları daha verimli kullanan forvete ihtiyacımız var bence...

ben buldum

https://www.gscimbom.com/forum/showthread.php?t=9729:)

çok yetenekli bir oyuncu, sol bekte verimli olur mu tartışılır ama kadroya acayip bir derinlik katacağı kesin.

tam bir joker, faydalı bir transfer olur bana göre. ;)

bence duruma göre sol açık da oynatır rjkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt