Haldun Üstünel ; En Az 1 tane Yabancı Transferimiz Olacak!

Cevap: Haldun Üstünel ; En Az 1 tane Yabancı Transferimiz Olacak!

Adam durmadan "fan" yada "supporter" diyeceğine "spectators" diyip duruyor ya, işte orada bitiyorum ben.

Geçen gün GS TV Galatasaray antrenmanını gösterirken bir ara antrenman sahasındaki sesler de geliyordu. Çevirmen şöyle diyordu "Topu kapınca hemen Servet'e geri pas" verin. 1- Defansda hep Servet olmayacağına göre Rijkaard Servet dememiştir. 2- Topu rakip ceza alanına yakın bir yerde kaptıysan, ve Servet'e geri pas verirsen, bu seyirci seni oyar. 3- Maçlarda neden durmadan geriye oynandığını anladım.

Adım gibi eminim ki bu geri pas konusunda bir çeviri hatası var. BU TERCÜMANLA BU SİSTEM DEĞİL 3 AYDA 3 YILDA BİLE OTURMAZ.

Bir arkadaş örnek vermişti. Rijkaard'ın "Close" ile ilgili taktiğini "kapat" olarak çeviriyormuş.

galatasaray.org'a mail atalım arkadaşlar. ben mail bombardımanına başlıyorum...

https://www.galatasaray.org/bize_ulasin.php

Forvete transfer yapicaksak eger ( hic sanmiyorum aslinda ) Arouna Koné geldi aklima.

Biz suan düsüste olan oyunculari tercih ediyoruz ya, ondan dedim...

Adam durmadan "fan" yada "supporter" diyeceğine "spectators" diyip duruyor ya, işte orada bitiyorum ben.

Geçen gün GS TV Galatasaray antrenmanını gösterirken bir ara antrenman sahasındaki sesler de geliyordu. Çevirmen şöyle diyordu "Topu kapınca hemen Servet'e geri pas" verin. 1- Defansda hep Servet olmayacağına göre Rijkaard Servet dememiştir. 2- Topu rakip ceza alanına yakın bir yerde kaptıysan, ve Servet'e geri pas verirsen, bu seyirci seni oyar. 3- Maçlarda neden durmadan geriye oynandığını anladım.

Adım gibi eminim ki bu geri pas konusunda bir çeviri hatası var. BU TERCÜMANLA BU SİSTEM DEĞİL 3 AYDA 3 YILDA BİLE OTURMAZ.

Bir arkadaş örnek vermişti. Rijkaard'ın "Close" ile ilgili taktiğini "kapat" olarak çeviriyormuş.

Ben de izledim o görüntüleri; ben farklı hatırlıyorum. Ya da yanlışta hatırlayabilirim.

Rijkaard'ın yanında Çolak,Sarp,Barış,Servet vardı. Top Servet'teyken gelip topu alın diyordu. Hatta Çolak gösteriyordu. Dah sonra ilerde top kaybettirildiğinde orada pres yapın diyordu.

Tamam yanlış kötü çevirilebilir ya da kendi yorumunun ekleyebilirde ben böyle hatırlıyorum görüntüleri.

Steven Reid

Kevin Nolan

Joey Barton

Danny Guthrie

Julio Arca

Romaric

Ebi Smolarek

D'Agostino

Edgar Barreto

Jurica Vranjes

Michael Bradley

Kim Källström

Lorik Cana

Fernando Menegazzo

Bruno Cheyrou

Lukman Haruna

Edison Méndez

Otman Bakkal

Wijnaldum

Jonathan Alexander de Guzman

Fredy Guarín

Jan Polak

Lucas Rodrigo Biglia

Orlando Engelaar

Rochemback

Pedro Mendes

Jan Simak

bu sefer benden kaçmayacak ben yazmıştım yazabileceğim hehehe hatta ehuehueehue :cool:

orta saha transferi yapmayan, takima en büyük ihaneti yapar.

bence Barosu bile yedekliyecek golcu alıcak Haldun baba yani bomba:cool:

böyle bir transfer belki de en az ihtiyaç duyacağımız bir transfer olur.

gol kralı olmuş forvetini yedeğe çekip, başka bir forvet alıyorsun. çok saçma.

forvet alınacaksa az maliyetli, yedek bir forvet alınır.

öncelik orta saha ve stoperde olmalı.

Steven Reid

Kevin Nolan

Joey Barton

Danny Guthrie

Julio Arca

Romaric

Ebi Smolarek

D'Agostino

Edgar Barreto

Jurica Vranjes

Michael Bradley

Kim Källström

Lorik Cana

Fernando Menegazzo

Bruno Cheyrou

Lukman Haruna

Edison Méndez

Otman Bakkal

Wijnaldum

Fredy Guarín

Jan Polak

Lucas Rodrigo Biglia

Orlando Engelaar

Rochemback

Pedro Mendes

Jan Simak

bu sefer benden kaçmayacak ben yazmıştım yazabileceğim hehehe hatta ehuehueehue :cool:

Rochemback gelsin ortalıgın......koruz:D

Seni seviyorum HALDUN ÜSTÜNEL.:):):):):):).

Steven Reid

Kevin Nolan

Joey Barton

Danny Guthrie

Julio Arca

Romaric

Ebi Smolarek

D'Agostino

Edgar Barreto

Jurica Vranjes

Michael Bradley

Kim Källström

Lorik Cana

Fernando Menegazzo

Bruno Cheyrou

Lukman Haruna

Edison Méndez

Otman Bakkal

Wijnaldum

Fredy Guarín

Jan Polak

Lucas Rodrigo Biglia

Orlando Engelaar

Rochemback

Pedro Mendes

Jan Simak

Altı çizililerden biri harika olurdu..

edit:D'Agostino falan hayatta gelmez..

Topun geriye oynanmasının sebebi rakip kapandığı için Rijkaard bol paslı bir oyunla topu kanatlara açıp oyunu böyle kurmamızı istiyor olabilir.Ama gerçekten tercuman konusu çok önemli.

Rochemback mi kaldı ya renktaş.bize genç bir orta saa gelmesi lazım.it gibi yırtıcı olcak.yoksa bu sistemle ağır oyunca alcaksak duman oluruz duman

Lizbonun bütün CL maçlarını izledim Fabio Rochembacta hala iş var

Ben de izledim o görüntüleri; ben farklı hatırlıyorum. Ya da yanlışta hatırlayabilirim.

Rijkaard'ın yanında Çolak,Sarp,Barış,Servet vardı. Top Servet'teyken gelip topu alın diyordu. Hatta Çolak gösteriyordu. Dah sonra ilerde top kaybettirildiğinde orada pres yapın diyordu.

Tamam yanlış kötü çevirilebilir ya da kendi yorumunun ekleyebilirde ben böyle hatırlıyorum görüntüleri.

Kısaca, öyle ya da böyle güvenemiyorum bu tercümana. Sistem oturmazsa, tek sebebi çeviri hataları olacaktır.

Forvet alınacağını sananların futbol bilgisine şaşıyorum. Haldun Üstünel yabancı 1 ve ya 2 transfer yapacağımızı söyledi. Stoper, sağ bek ve orta saha duruyorken niye forvete adam alınsın yahu! Üstelik yabancı ve gol kralı Barosun yerine.

Keita,sağ kanatta oynicağını söyledi,sağ açık olarak. o zaman orta saha ve forvet böyle birşey olur:

Keita-----M.Topal---Arda

(Transfer)-Baros--Kewell

sol kanatta sıkıntı olacağını sanmıyorum,Hakan Balta,Alparslan,Arda ve Kewell ile,,

forvet transferi olabilir yani.

bekleyip görücez hangi bölgeye olacağını artık

Lizbonun bütün CL maçlarını izledim Fabio Rochembacta hala iş var

joao moutinho gibi adam lazım bize çok beğeniyorum onu sağ bek için de ebue,rafinha vs yakışır ama ordada uğur uçar nasıl olur bilinmez öncelikle bize çok kaliteli bir çift yönlü orta saha oyuncusu lazım

Keita,sağ kanatta oynicağını söyledi,sağ açık olarak. o zaman orta saha ve forvet böyle birşey olur:

Keita-----M.Topal---Arda

(Transfer)-Baros--Kewell

sol kanatta sıkıntı olacağını sanmıyorum,Hakan Balta,Alparslan,Arda ve Kewell ile,,

forvet transferi olabilir yani.

4-3-3 böyle değildir dostum. Senin transfer yazdığın yerde Keita oynuyor.

Geri
Üst Alt