Y.Emre Çoğumlu
Sarı Üye
- 5 Haziran 2009
- 360
- 0
- 1.286
Cevap: Haldun Üstünel ; En Az 1 tane Yabancı Transferimiz Olacak!
lincoln bi gitsin acıklanır bence
lincoln bi gitsin acıklanır bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sana göre fos olabilir, insanları sırf transfer haberi için de değerlendirebilirsiniz. Nedenlerini de defalarca açıklamış bir insan. Olayın nasıl gerçekleştiğini. Ben onun gibi bir insanı kıçı kırık bir transfer haberi için değil paylaştıkları, Galatasaray'ımdan her anlamda bahsettikleri ve ufkumuzu gerçek anlamda açtığı için dikkate alırım. Ne de olsa yazdığı yerde gerçek anlamda Galatasaray'ı ve derinliklerini seven insanlar olacak bir kaç ay sonra. Bu değerde insanların bilgi ve birikimini takip etmeden bir kenara atarak bir transfer haberi için yerin dibine sokacaksak kişilerin bileceği bir şeydir.
Oldu.4)Lampard olsun o zaman.
Coloccini + Honda![]()
Sağ bek, stoper ve orta saha mevkileri duruyorken forvet transferi yapılır diyen arkadaşları anlamıyorum. Kadroda yeterince alternatif var. Yapılacak transferler ilk 11'de oynasın diye yapılır. Baros'un yedeği olsun diye değil. Baros ve Nonda'nın ikisi birden sakatlansa bile Keita var.
Bütçemiz yetmez Honda'ya ama cidden hayat onda..
Kim gelirse gelsin, takımımın armasını kalp hizasına getirecekse başımın üstünde yeri var. Ama kim gelirse gelsin asla en büyük ya da bir numaralı transfer olamayacak. Ben zaten en kral transferimi yapmışım. Gerisi, o transferin altında kalacak bütünün önemli dolgu parçacıklarından biri olacaktır. Kral Marangoz hazır, dolgu parçası bekleniyor.
Abi bu anlayış ne kadar doğru yani İ.Üzülmez'i getirelim o formayı taşıyacak diye böyle diye diye takım kaç senedir Avrupada bir yerlere gelemedi bence iyi futbolcu olmalı en başta kaliteli adam gerekiyor
Abi bu anlayış ne kadar doğru yani İ.Üzülmez'i getirelim o formayı taşıyacak diye böyle diye diye takım kaç senedir Avrupada bir yerlere gelemedi bence iyi futbolcu olmalı en başta kaliteli adam gerekiyor
Seçimi kim yapacak?
Rijkaard...
Rijkaard Üzülmez'i ister mi?
İstemez herhalde...
Yok Rijkaard herhangi bir ismi istemişse ve o alınmışsa ne olacak?
Saygı duyacağız dibine kadar. İşi bilen o, biz değiliz.
Aynen.Kalite Şart.Emana+neill olsun Avrupa bizi izlesin..
Keita ağzıyla ben kanat oyuncusuyum diyecek kadar kanatta iyi oynayan bir oyuncudur golcü ayrıdır kanat ayrıdır niye yama yapacağız nonda sadece isim olarak forvet adam futbol oynayamıyor Baroş var iyi oynayan oda aman aman bir oyuncu değil tabiki iyi oyuncu ama daha iyi forvetlere ihtiyac var ama öncelikle stoper ve orta sahadır
rosicky +coloccini ingilterede birisi söylemiş aslanyurekliler.com da duymuştum 1 hafta önce
Ben de onu diyorum. Tabi iyi bir yedek forvete ihtiyacımız var. Ancak sağ bek, stoper ve orta saha mevkilerine öncelik vermeliyiz. 1 yıldır oynamayan Uğur'a güvenemeyiz. Defansı Gökhan Zan ve Servet gibi iki ağır ve iyi top çıkaramayan adamlara teslim edemeyiz. Gökhan Zan yedek olmalı Servet'in yanına bir yabancı stoper gerekiyor. Orta sahada çok fazla alternatif oyuncu olmasına rağmenbanko ilk on bir diyebileceğimiz oyuncu yok. Tüm bunlara rağmen forvet mi alacağız?