Haldun Üstünel ; En Az 1 tane Yabancı Transferimiz Olacak!

Cevap: Haldun Üstünel ; En Az 1 tane Yabancı Transferimiz Olacak!

aranılan mevkinin orta saha olduğunu anlamak zor olmasa gerek..

Umarım yıldız oyuncu almak yerine işe yarayacak kaliteli 27yaşını aşmamış birini alırız..

Ayhanın tarzında ondan daha iyi bir orta saha lazım bu takıma..

Emana, Honda, Biglia'dan biri gelsin

%80 Orta saha transferi olacaktır.

%20 Stoper

;)

Forvet transferine ihtimal bile vermiyorum.

eldekilerden daha kaliteli biri gelmeyecekse transferin anlamı kalmaz zaten.

eğer arda orta da oynayacaksa ayhan'ın yerine; yoksa ayhan'ın yanına biri alınır.

ama o kişi eldeki orta sahalardan 1-2 gömlek üstün olmalı ki bu transfer anlamlı olsun yoksa yarardan çok kadroyu şişirir sadece.

eldekilerden daha kaliteli biri gelmeyecekse transferin anlamı kalmaz zaten.

eğer arda orta da oynayacaksa ayhan'ın yerine; yoksa ayhan'ın yanına biri alınır.

ama o kişi eldeki orta sahalardan 1-2 gömlek üstün olmalı ki bu transfer anlamlı olsun yoksa yarardan çok kadroyu şişirir sadece.

katılıyorum.Transfer yapmak için transfer yapmanın hiçbir anlamı yok. Aceleyede gerek yok bence iyi seçilmeli oyuncu sisteme uyarmı,faydalı olurmu,aradıgımız özelliklere sahipmi bunlar önemli detaylar

bize orta saha oyuncusu lazim takimi yöneten ve yönlendiren kreatif birisi!xavi tarzinda...defans da lazim pas yapabilen...ama bence forvet de lazim genc ve yetenekli forvetimiz biraz alternatif´siz gibi geliyor bana

Oley be bugün aldığı en güzel haber bu :) Haldun abi çok güzel konuştu, en sonunda da fenerbahçeye lafı çaktı, Keita'nın hep kapsama alanında olması için GSMobile veriyoruz diye :ka25: Guiza'ya selam olsun :)

Bana daha çok Lincoln'e laf söyledi gibi geldi :)

Umarım önceki senelerdeki gibi sırf transfer yapmak için yapılmış transferlerden olmaz.

Ayrıca 9 numara işi gerçekten garip Galatasaray.org' da bile 9 numara verilmişti Keita'ya şimdi 11 numara verildiğine göre gerçekten 9 numaraya bi oyuncu alacağız ki bu transfer hem orta sahada dikine oynayabilen hem de forvete yakın oynayabilen bi futbolcu olur 9 numara giydirilecek bi yedek almayız sanırım (:

Bu maçlardan biri avrupa kupasındaki maçlardan biriyse bence önemlidir...

Aynen 2. yarının başında oluyor bu kupa ve de Avrupa liginde gruplardan sonraki ilk maçta bu zamana denk geliyor, Avrupa'da gruplardan sonra 2 tur atlarsak finali o gazla görürüz zaten

Tobol maçlarından sonra netleşir yeni transfer olayı. O zamana kadar bir beklenti içine girmemek lazım.

sadece bir his ama daha öncede yazmıştım içimden hep rosicky geçiyo, geçen seneden beri:)

Bir tane hizli stoper alsinlar, birtanede cift yönlü orta saha :)

Benim de içimden John Obi Mikel geçiyo nedense, Transfer orta sahaya mı olacak savunmaya mı onu merak ediyorum ben

benim içimdende Marcos Senna geçiyor herkesin içinden birşey geçiyor bakalım hangisi tutucak:)

boşuna düşünüp beyninizi yormayın julio arca yı alacağız;)

Ayrıca 9 numara işi gerçekten garip Galatasaray.org' da bile 9 numara verilmişti Keita'ya şimdi 11 numara verildiğine göre gerçekten 9 numaraya bi oyuncu alacağız ki bu transfer hem orta sahada dikine oynayabilen hem de forvete yakın oynayabilen bi futbolcu olur 9 numara giydirilecek bi yedek almayız sanırım (:

Bence 9 numarayı Keita istemedi. Forvet oyuncusu olarak algılanmasın diye. Ya da kanat oyuncusuna 9 numara yakışmaz diye.

ama ben yinede Emanayı isterim Emana+Nonda+Keıta=Tecavüz:D

Geri
Üst Alt