Haldun Üstünel ; En Az 1 tane Yabancı Transferimiz Olacak!

Cevap: Haldun Üstünel ; En Az 1 tane Yabancı Transferimiz Olacak!

baptista gelse valla süper olur......

düşünsene

keita .........?...........arda

baptista..........baros.........kewell

? maalesef lincoln un adam gibi adam ve karakterli halini yansıtacak nitelikte başka 10.

birader bu kadroyla biz her maç 2-3 rahat yeriz bide ? yerine lincoln gibi adam tarzında konuşmuşsun eee kim savunmaya yardım etcek:)

baptista gelirse orta sahada oynar.

-------topal--------

-baptista--arda-----

--------------------

---keita---kewell----

------baros---------

gerekirse baros'u da yedekler, topal'ın da alternatifi olur hatta kanatlarda da oynar.

yani defans hattı gariç her yerde faydalanabiliriz baptista'dan.

baptista'dan fayda almak istiyorsak en öndeki 3'lüde kullanmamız gerekir ayrıca baptista roma'da bu sene gayet başarılı bir sezon geçirdi neden baptista ismi dolaşıyorki ?

baptista'dan fayda almak istiyorsak en öndeki 3'lüde kullanmamız gerekir ayrıca baptista roma'da bu sene gayet başarılı bir sezon geçirdi neden baptista ismi dolaşıyorki ?

bilmiyorum nerden çıktı, gönüllerdeki isim heralde :)

hem orta saha oynayabilecek, hem de 9 numarayı giyecek olması etkiledi sanırsam.

ama keita'nın 11'i almasının yeni transferle hiçbir alakası yoktur, öyle yorumlamayın. ;)

düşünsene

? maalesef lincoln un adam gibi adam ve karakterli halini yansıtacak nitelikte başka 10.

Naptın sen ya! Bu kadroyla anca Siirt Jetpaspor'dan gol yemezsin!

mehmet topal

transfer arda

keita kewell

baros

ntvsporda verilen 4-3-3 böyleydi. transfer yazdığım yerde ayhan ve barış ikilisinden biri topal-linderoth-sarp üçlüsünden birisi. böyle bir diziliş fena olmaz ama mutlaka yaratıcı bir oyuncu şart arda'nın yanına. biliyoruz ki topal iyi oyuncu ama sık pas hatası yapıyor.

ya bu baptista nerden çıktı doğruluğu varmdırı sadece gönüllerimizdemi yatıyor bu istek? eğer bir doğruluğu varsa ben artık 007yi bırak sevmeyi tapmaya başlarım :D

ya bu baptista nerden çıktı doğruluğu varmdırı sadece gönüllerimizdemi yatıyor bu istek? eğer bir doğruluğu varsa ben artık 007yi bırak sevmeyi tapmaya başlarım :D

Arkadaşların yürüttüğü 9 numara olacak ve orta saha da oynayacak oyuncu diyince akla gelmiş gönüllerde yatan oyuncudur. Bence geçen sene ki Roma performansından sonra imkansıza yakındır olursa Haldun Üstünel tapılası adam olur (: Ama hayaldir tabi ki bence :rolleyes:

Ayrıca havalarda uçmasak çok iyi olur. Şu anda eksik olan yerlere yararlı olacak futbolcular alınsın fazlasında gözüm yok, yok yıldız olsun yok şu olsun bu olsun takımımız adına güzel şeyler koysun ortaya ve armamız formamız için gönlünü versin yeter...

yabancı olmasın "Hamit Altıntop" olsun.

ümit milli takımda forvet arkası oynayarak yıldızlaşan..

sonraları schalke de ve milli takımda sağ bek oynayan

bayern de orta saha -sol vs oynayan komple bir futbolcu.

bana göre iniestadan daha iyi olabilecek yeteneği var ve tam kullanılamadı.

üstelik fiziğide sağlam. çift yönlü, sorumluluk alabilen (bkz alamanya ümit milli maçında son dakika uzaktan çaktığı füze) bir 10 numara gibi ara pas atabilen (bkz çek maçının esas kahramanı)ayrıca kafasını kaldırarak orta yapan bi kaç türk oyuncudan biri (ergün gibi).. vede disiplinli (haliyle; almanya)

bu lafları sevmem ama Hamit eşittir, 3-5 mehmet topuz..

yabancı olmasın "Hamit Altıntop" olsun.

ümit milli takımda forvet arkası oynayarak yıldızlaşan..

sonraları schalke de ve milli takımda sağ bek oynayan

bayern de orta saha -sol vs oynayan komple bir futbolcu.

bana göre iniestadan daha iyi olabilecek yeteneği var ve tam kullanılamadı.

üstelik fiziğide sağlam. çift yönlü, sorumluluk alabilen (bkz alamanya ümit milli maçında son dakika uzaktan çaktığı füze) bir 10 numara gibi ara pas atabilen (bkz çek maçının esas kahramanı)ayrıca kafasını kaldırarak orta yapan bi kaç türk oyuncudan biri (ergün gibi).. vede disiplinli (haliyle; almanya)

bu lafları sevmem ama Hamit eşittir, 3-5 mehmet topuz..

Kesinlikle katılıyorum Hamit mükemmel olurdu bizim için. Joker oyuncu ayrıca. Koy sağ kanata koy orta sahaya.. Bizim için çok iyi olurdu ama Hamit Türkiye'ye en azından bu sene gelmeyi düşünmüyo gibi görünüyo

Ayrıca 9 numara işi gerçekten garip Galatasaray.org' da bile 9 numara verilmişti Keita'ya şimdi 11 numara verildiğine göre gerçekten 9 numaraya bi oyuncu alacağız ki bu transfer hem orta sahada dikine oynayabilen hem de forvete yakın oynayabilen bi futbolcu olur 9 numara giydirilecek bi yedek almayız sanırım (:

bunu bu şekilde yorumlamamak lazım, keita gelirken bir transfer daha olacağı bilinmiyor muydu, ya da çalışmalar yok muydu?

keita kendi isteğiyle değiştirmiştir numarasını, zaten 11 daha çok yakıştı.

hamit'e fener 4 milyon euro önermiş yıllık. bayern'de 10 milyon euro bonservis istemiş.

düşünsene

ayrıca bu kadro için diyecek kelime bulamıyorum :D

naptın başkan sen böyle bi takım kurmaya özellikle o ? olan yere de lincoln tarzı bi oyuncu koymaya Real Madrid / Barcelona gibi takımlar bile cesaret edemez :D

bunu bu şekilde yorumlamamak lazım, keita gelirken bir transfer daha olacağı bilinmiyor muydu, ya da çalışmalar yok muydu?

keita kendi isteğiyle değiştirmiştir numarasını, zaten 11 daha çok yakıştı.

Ben de açıkçası 9 numarayı giymesini istemezdim. Kanat oyuncusu 9 giyer mi :rolleyes: :D Sadece resmi sitede 9 / 11 değişimi kafa karıştırdı o kadar :D

ayrıca bu kadro için diyecek kelime bulamıyorum :D

naptın başkan sen böyle bi takım kurmaya özellikle o ? olan yere de lincoln tarzı bi oyuncu koymaya Real Madrid / Barcelona gibi takımlar bile cesaret edemez :D

bu taktik 4-0-6 gibi:rolleyes:

belki arda keita geri gelir yardıma

ama maç skorlarıda taktik gibi olur 4-6 bence

ben numaranın 9 veya 11 olmasının transferle beağını kuramadım. ne yani 9 numarayı giyecek oyuncuyu alıp yedek mi oturtacağız. sonuçta ileri üçlü konusunda keita baros kewell banko.

ben numaranın 9 veya 11 olmasının transferle beağını kuramadım. ne yani 9 numarayı giyecek oyuncuyu alıp yedek mi oturtacağız. sonuçta ileri üçlü konusunda keita baros kewell banko.

Ya işte mantık elvermiyo 9 numaranın yedekte bekleyecek bir oyuncuya verilmesini.. O yüzden düşünce ofansif yönü kuvvetli ama orta sahada oynayan bir oyuncu alınması durumunda ona verilebilir belki 9 numara. Ama bu sene boş kalacak gibi 9.

Bugun kulubumuz icin hareketli bi gun olmus anlasilan. Keita transfer mujdesi ve Arena programi.Bu habere bende cok sevindim ama yonetime ve teknik kadroya da guvenmek gerek.Transfere ac bi kulup oluyoruz her gecen gun bu kotu bi durum.Transfer olursa iyi olmazsa hayirli olur diye dusunmek gerek.

Geri
Üst Alt