Haldun Üstünel ; En Az 1 tane Yabancı Transferimiz Olacak!

Cevap: Haldun Üstünel ; En Az 1 tane Yabancı Transferimiz Olacak!

baptista gelse valla süper olur......

düşünsene

keita .........?...........arda

baptista..........baros.........kewell

? maalesef lincoln un adam gibi adam ve karakterli halini yansıtacak nitelikte başka 10.

Bu kadro 2 atar 5 yer, saçma olmuş. 6 tane atak adamı 4 defans ve hiç ön libero yok saçma ötesi. :)

ben numaranın 9 veya 11 olmasının transferle beağını kuramadım. ne yani 9 numarayı giyecek oyuncuyu alıp yedek mi oturtacağız. sonuçta ileri üçlü konusunda keita baros kewell banko.

Bende Kewell'ın ilk 11de oynamasını isterim ama Arda'dan 3'lünün solu dışındaki bir yerde maksimum verim alamayız. Ben Arda'nın asıl mevkisinde oynatılması taraftarıyım.

Bende Kewell'ın ilk 11de oynamasını isterim ama Arda'dan 3'lünün solu dışındaki bir yerde maksimum verim alamayız. Ben Arda'nın asıl mevkisinde oynatılması taraftarıyım.

bence arda'dan bu sistemde asıl verimi orta sahada alırız.

mücadeleci kimliğini ve hırsını orada daha iyi yanısıtır.

4-3-3'deki bir kanat oyuncusu için biraz yavaş kalıyor.

arkadaşlar sağbek ve stoper oynayabilen biri kesin alınacak.diğer transfer forvetmi ortasahamı derseniz ben ortasaha derim.1tanede genç yerli golcü alırsak tamamdır

Konu transfer konusu da herkez kadro yorumu yapmis bu sayede diger yuzden ayirtedilemiyor arkadaslar.

kewell hiç istemesemde bu sene yedek kalabilir diye düşünüyorum.yedek kalmaması için arda ortasahanın ortasında oynamalı.

bencede bazı arkadaşların dediği gibi 1 oyuncu ile anlaşıldı.yönetim galiba tobol maçı öncesi açıklama yapmak istemiyor

kewell hiç istemesemde bu sene yedek kalabilir diye düşünüyorum.yedek kalmaması için arda ortasahanın ortasında oynamalı.

bencede bazı arkadaşların dediği gibi 1 oyuncu ile anlaşıldı.yönetim galiba tobol maçı öncesi açıklama yapmak istemiyor

Kewell da yedek kaldi öle mi? :):):):):):):):)

Üstünel: Daha bitmedi

Galatasaray´ın bu sezon yaptığı transferlerde başrolü oynayan yönetici Haldun Üstünel, en az bir oyuncu daha alacaklarını ifade etti.

Galatasaray’ın bu sezon yaptığı transferlerde başrolü oynayan yönetici Haldun Üstünel, en az bir oyuncu daha alacaklarını ifade etti. Rijkaard ile görüşme halinde olduklarını söyleyen Üstünel, “Gerekli çalışmalar yapılıyor. En az bir transferimiz daha olacak. Gerektiği takdirde başka oyuncu transferi de yapabiliriz ama en az bir oyuncu transferimiz gerçekleşecek. Bu da kesinlikle yabancı

olacak” diye konuştu.

FANATİK

Kusura bakılmasın ama...

Harry Kewell, sakatlıklar yaşamasaydı yeni Ryan Giggs'di.

Ryan Giggs'in bile 3 yıl önce kendisi için "yetenekleri inanılmaz. fakat asıl inanılmaz olan şansızlığı" demiştir.

Ayrıca şımarık vs değil tam aksine tam bir profesyoneldir.

Kewell yedek kalmaz.

Polat: Lincoln'ün sözleşmesini feshedeceğiz

A.A. 15 Temmuz 2009

Polat: Lincoln'ün sözleşmesini feshedeceğiz

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda Kazakistan'ın FC Tobol takımıyla deplasmanda yapacağı ilk karşılaşma için Kazakistan'a gitti. Havalimanında Lincoln hakkında bir açıklama yapan Başkan Adnan Polat, "Lincoln ülkesinde, herhalde gelmeyecek. Muhtemelen sözleşmesini feshedip UEFA'da hakkımızı arayacağız" dedi.

Sarı-kırmızılı kafilenin başında sabah saat 06.10'da Atatürk Havalimanı'na gelen Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, basın mensuplarına yaptığı açıklamada “İnşallah geçen sezonki gibi bir sene olmaz” dedi.

UEFA'da başarılı olarak bir yerlere gelmek için bu takımları yenmeleri gerektiğini kaydeden Polat, bir basın mensubunun transfer ile ilgili çalışmaların sona erip ermediği yönündeki sorusuna ise “Transferi tamamladık, ama hep söylüyorum; hayat biter transfer bitmez” cevabını verdi.

POLAT: “LİNCOLN GELMEYECEK. SÖZLEŞMESİNİ FESİH EDİP UEFA'DA HAKKIMIZI ARAYACAĞIZ”

Cassio Lincoln'un durumu ile ilgili de konuşan Adnan Polat, “Lincoln ülkesinde, herhalde gelmeyecek. Muhtemelen sözleşmesini feshedip UEFA'da hakkımızı arayacağız” ifadesini kullandı.

Teknik direktör Frank Rijkaard ile sarı-kırmızılı futbolcular, yapılan kontrollerin ardından özel uçakla Kazakistan'a hareket etti.

Hürriyet

Adnan Başkan kafaları karıştırdı :confused:

Okazyon olursa...!

Adnan başkan hep böyle konuşuyor çünkü başkan.Açıkca transfer yapıyoruz demesi yanlış olur.Haldun Üstünel dedi mi bir yabancı daha alacağız tamamdır işte ;):).

gündemlerinde Mascherano ve Fabregas var birini transfer edebilirlerse bırakabilirler Yaya'yı ama bize gelir mi bilemem :D

gündemleri dışında şöyle bir durum var. 1 ay önce sözleşme imzalattılar adama. yani kalıyor Yaya Toure Barçada.

inşallah bu akşamki maçtan sonra "keşke daha önceden transferleri tamamlasaydık" dedirten bir sonuç çıkmaz...

Geri
Üst Alt