Haldun Üstünel ; En Az 1 tane Yabancı Transferimiz Olacak!

Cevap: Haldun Üstünel ; En Az 1 tane Yabancı Transferimiz Olacak!

renkdaşlar nasıl bjk çarşaf grubu tüpçüye ' quaresmayı al biz de gereken yardımı yaparız'' dedi bizim bu şekilde davranıp yönetime ' kaliteli futbolcu getirin üzerimize düşen neyse yaparız' diyerek bu düşüncemizi iletmemiz lazım yanlış mı düşünüyorum?

kesinlikle haklısın kombineleri tüketirsek Gsstore ürünleri ve Gsmobile satısları artarsa zaten VDVde gelir,Sneijderde

belki kombine alamayız ama gsstore da almadık forma t-shirt vs. bırakmayız. nasıl bunu yönetime bildirebiliriz bir fikri olan var mı:( avrupa bizi rijkaard ile tekrar hatırladı, gelecek yıldız futbolcu ile adımızı kazısınlar. blog açalım mı bu konu hakkında?

kesinlikle haklısın kombineleri tüketirsek Gsstore ürünleri ve Gsmobile satısları artarsa zaten VDVde gelir,Sneijderde

En cok taraftar bizde diyoruz nedense 23 binlik stadi dolduramiyoruz her mac bos derbiller haric Ezeli rakiplerimiz mesela fener 32 bin kombine satiyor besiktasin stadi her mac full

GS Mobile tutmadi fenercell bize fark atdi

En cok taraftar bizde diyoruz nedense 23 binlik stadi dolduramiyoruz her mac bos derbiller haric Ezeli rakiplerimiz mesela fener 32 bin kombine satiyor besiktasin stadi her mac full

GS Mobile tutmadi fenercell bize fark atdi

Birde bunun üzerine utanmadan Deco,VDV bekliyoruz alınmayıncada yönetime atıyoruz biz bir görevimizi yapalım yaparsak o isimleri zaten yönetim getirir

yukardaki arkadaslar dogru soyluyorlar, sivas,fb,bjk,ts maçları hariç stad pek dolmuyor, GS Mobile fazla satış olmadı.(ben aldım gerçi ama)

Artık Bu sene transfer donemini kapatmalıyız bize lazım olan Sagbekti Uğur uçar geldi Orta Sahaydı Emre Çolak ve Linderoth geldi külüp içinden hallettik transfer bitti... Zaten külüp milyonlarca dolar borç batağında...Buna rağmen bir yıldız oyuncu alındı ve Keita formasını durumu olan her Galatasaray lı almalı... Gönülden bağlı olmalıyız, skor veya transfer taraftarı degil...Külübün durumu düzeldikten sonra İyi transferler yaparız ama borç varken bence yapılmamalı...

ben yapılacak olan transferin ağustos ayının sonu gibi olacağını düşünüyorum. fiyatların düşmesi bekleniyor olabilir. eksik noktaları tam olarak tespit edip transfer yapılır ve daha faydalı olur.

Birde bunun üzerine utanmadan Deco,VDV bekliyoruz alınmayıncada yönetime atıyoruz biz bir görevimizi yapalım yaparsak o isimleri zaten yönetim getirir

40.000 GSM satılsın, yıldız getiririz diye bir marketing yapsalar yeterdi. Gaza gelince GS taraftarının neler yapabildiğini biliyoruz.

ben yapılacak olan transferin ağustos ayının sonu gibi olacağını düşünüyorum. fiyatların düşmesi bekleniyor olabilir. eksik noktaları tam olarak tespit edip transfer yapılır ve daha faydalı olur.

Eksik nokta zaten belli. Farkedemediysen iyi bir gözlemci değilsin demektir. Bu işi uzatmanın alemi yok. Orta saha transfer(ler)i ne kadar çabuk takıma katılırlarsa o kadar iyi olur. Ağustos'un sonunu beklersek hem sistem geç oturacak, hem bu sırada çok şeyler kaybedeceğiz.

Eksik nokta zaten belli. Farkedemediysen iyi bir gözlemci değilsin demektir. Bu işi uzatmanın alemi yok. Orta saha transfer(ler)i ne kadar çabuk takıma katılırlarsa o kadar iyi olur. Ağustos'un sonunu beklersek hem sistem geç oturacak, hem bu sırada çok şeyler kaybedeceğiz.
nerden biliyosun sen belki linderoth süper oynayacak veya mehmet topal sistem adamı olacak. ama eğer 1 transfer yapma imkanımız varsa acele edemeyiz. defansın nasıl olacağı belli değil daha. performansı değerlendirmek için zaman lazım. orta saha transferine belki gerek olmayacak. ayrıca senin gibi 3 maçta eksikleri ören birine buralarda yazık oluyor.

o kişi deco başka kimse değil renktaşlar içimden öyle geliyor

Bakıp göreceğiz. Medyadaki dedikodular asılsız çıkabilir ve 007 Haldun yine ters köşe yapabilir.

Medya yine tepetaklak olacaktır.

Bence hiç adı çıkmayan biri gelecek.Ama Deco da olsa şaşmayalım bence.

medyanın bize yazdığı transfer haberlerindeki adları değil de takımlardaki diğer oyunculara bakalım :)

govou denmişti keita oldu..

ballack ya da lampard mı iyi misiniz :D:D

Geri
Üst Alt