Haldun Üstünel ; En Az 1 tane Yabancı Transferimiz Olacak!

Cevap: Haldun Üstünel ; En Az 1 tane Yabancı Transferimiz Olacak!

Allahım sen şu decoyu bize nasip et senden daha ne isterim transfer konusunda

Deco gelirse havaalanına kamp kurarız valla.

Bugün bi bomba patlasa mübarek günde azize nin rengini değiştirsek süper olur :!

haydi haldun baba !

Transfer tobol maçından sonra olur diye düşünüyorum Haldun Abi kulis çalışmalarına başlamış anlaşılan

Deco gelirse havaalanına kamp kurarız valla.

Bugün bi bomba patlasa mübarek günde azize nin rengini değiştirsek süper olur :!

haydi haldun baba !

Harika olur ama pazar günü transfer yapacagimizi sanmiyorum.

Keske dedigin gibi bir bomba patlativersek bugün.

millet sevgilimden yeni ayrıldım biri bi duyumu warsa paylaşsın acil morale ihtiyacım war HALDUN BABA DUY BU SESİ

Hulk geliyormus birde :p

Real'in 'satılıklar' listesi

Ve Real Madrid oyuncularını satışa çıkarmaya hazırlanıyor. Karim Benzema, Cristiano Ronaldo ve Raul Albiol transferleriyle bir anda dünyanın ilgisini üzerine çeken Real Madrid'de gideceklerin listesi hazırlanıyor.

Yeni teknik direktör Pellegrini'nin 35 kişilik kadroyu 25'e indirmek istediği ve elden çıkarmayı planladığı isimlerin listesini verdiği iddia edildi.

İspanyollar'ın ünlü gazetelerinden Marca'da yer alan haberde, Real Madrid'in elinde çıkarmak istediği oyunculara ve bonservislerine yer verdi. Çoğunluğunu Hollandalı futbolcuların oluşturduğu işte o liste:

Arjen Robben: 25 milyon Euro, Klaas-Jan Huntelaar: 20 milyon Euro, Mahamadou Diarra: 20 milyon Euro, Alvaro Negredo: 17 milyon Euro, Rafael van der Vaart: 15 milyon Euro ve Gabriel Heinze: 10 milyon Euro

Real Madrid'in Javi Garcia, Miguel Torres ve Royston Drenthe gibi genç isimler ile de ayrılma hesapları da, İspanyol basının da çıkan iddialar arasında yer alıyor.

satlk.png

Ben yeni transferi 1 haftaya kadar bekliyorum valla :)

Haldun baba bilir işini

Real'in 'satılıklar' listesi

Ve Real Madrid oyuncularını satışa çıkarmaya hazırlanıyor. Karim Benzema, Cristiano Ronaldo ve Raul Albiol transferleriyle bir anda dünyanın ilgisini üzerine çeken Real Madrid'de gideceklerin listesi hazırlanıyor.

Yeni teknik direktör Pellegrini'nin 35 kişilik kadroyu 25'e indirmek istediği ve elden çıkarmayı planladığı isimlerin listesini verdiği iddia edildi.

İspanyollar'ın ünlü gazetelerinden Marca'da yer alan haberde, Real Madrid'in elinde çıkarmak istediği oyunculara ve bonservislerine yer verdi. Çoğunluğunu Hollandalı futbolcuların oluşturduğu işte o liste:

Arjen Robben: 25 milyon Euro, Klaas-Jan Huntelaar: 20 milyon Euro, Mahamadou Diarra: 20 milyon Euro, Alvaro Negredo: 17 milyon Euro, Rafael van der Vaart: 15 milyon Euro ve Gabriel Heinze: 10 milyon Euro

Real Madrid'in Javi Garcia, Miguel Torres ve Royston Drenthe gibi genç isimler ile de ayrılma hesapları da, İspanyol basının da çıkan iddialar arasında yer alıyor.

satlk.png

yuhh!!!:D heinze hayatta 10 milyon € yapmaz.değeri 6 milyon€ ama ona o kadar para bile vermezler:D

Arkadaslar forumda konusuluyordu eğer doğruysa ** haldun abimiz italyada .. italyada bize gelebilecek kim olabilir ?? :ka05:

Geri
Üst Alt