Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz Appiah/Emana tarzı adam alınsın diyoruz, insanlar Aurelio diyorlar. Zihniyet farkı bu olsa gerek.
hem bize acil lazim yani 3 4 ay bekeleyemeyiz alacagimiz orta saha oyuncusunu hemen oraya monte etmek istiyoruz aurelio ise hem sakatli ciddi hemde 3 4 ay sonra ancak hazir olur oda 32 yasinda
Biz Appiah/Emana tarzı adam alınsın diyoruz, insanlar Aurelio diyorlar. Zihniyet farkı bu olsa gerek.
belki de appiah gelir! emana, aurelio derken bir bakmışız appiah gelmiş?
eger hazir durumdaysa hemen oynayacaksa ben isterim appiahi
İlla Emana mı alınsın diyoruz? Emana tarzı yazıyor orada.Böyle binlerce adam var, arayan bulur.
Alkan renktaş boşuna nefesini tüketme derim, baya bir arkadaşta Aurelio takıntısı oluşmuş durumda, süper yetenekli ve oyunun iki yönünü oynayabilecek kapasitede olduğunu düşünüyorlar. Hoş daha önce bu özelliklerini sergilemedi ama renktaşlar galiba 32 yaşında gizli kalmış bir cevher bulunabileceğine inanıyorlar. İnşallah o yüzden diyorum 5.5 m euroluk tazminat iki katına çıksın, bu adam da gitsin Fenere rahatlayalım artık, stres oluyorum bu adamı harbiden getirecekler diye.
Alkan renktaş boşuna nefesini tüketme derim, baya bir arkadaşta Aurelio takıntısı oluşmuş durumda, süper yetenekli ve oyunun iki yönünü oynayabilecek kapasitede olduğunu düşünüyorlar. Hoş daha önce bu özelliklerini sergilemedi ama renktaşlar galiba 32 yaşında gizli kalmış bir cevher bulunabileceğine inanıyorlar. İnşallah o yüzden diyorum 5.5 m euroluk tazminat iki katına çıksın, bu adam da gitsin Fenere rahatlayalım artık, stres oluyorum bu adamı harbiden getirecekler diye.