Haldun Üstünel

Cevap: Haldun Üstünel | Başkan Yardımcısı

Başkan'dan çok abimiz :D

Açıkçası hiç bu kadarını bekliyordum Haldun olduğu için .

In Haldun We Trust

Çıldırın çıldırın CİMBOM için çıldırın !

007 Haldun !

29.01.2010 13:37

Haldun Üstünel GSTV'de

Galatasaray Başkan Yardımcısı ve Futbol Şubesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Haldun Üstünel, Galatasaray Televizyonu'na yeni transferler ve Avustralyalı yıldız oyuncumuz Harry Kewel'la ilgili özel açıklamalar yaptı.

Haldun Üstünel'in açıklamaları saat 17.00'de başlayacak GSTV haber bülteninde ekranlara gelecek.

Haldun Üstünel YETMEEEEEEEEZ!

Bugun Hürriyette Meric Tunca'nın yazdıgı yazı tamamiyle art niyetli ve Haldun Ustunel'den ne kadar çekindiklerini belli eden bir paragraf silsilesi.

Gülüp geçiyorum.

Yürüyedur Haldun Ustunel.

Maç sonu futbolcularla sevinci,onlarla ilgilenmesi görülmeye değerdi.Bir reis'e yakışır cinsten hareketlerdi. :D

:tiphat:

İsteniyorsa Galatasaray bir yerlerde;

O zaman Haldun Üstünel.

geriye donup baktıgımda çok abattıgımızı görüyorum

:D:asd::melek:

:tiphat::tiphat:

Haldun aga yanındakileri gondersen de biz de rahat etsek?

Haldun Ustunel tam olarak ne yapti biri bana aciklayabilir mi? Yani kendi "BAKIN BAKIN SURDA ACAYIP BIR HERIF VAR GIDIP ONU ALAM MI ABEY :o" mi dedi yoksa Haldun su herifi almaya git pazarlik yap mi dendi? Niye millet bu kadar seviyor Haldun Ustunel'i? Dunyada gorulmemis bir sacmalik. Sanki adam kendi cikip oynadi. :o

Gerek yok boyle sovlara. Baskan yardimcisi olarak gorevi nedir, ne yapar? Adnan Sezgin ve Murat bilmemne ile ayni yerde yuzlerinden dusen 6 milyon parca oturup mac mi izlerler? Galatasaray futbol subesi boyle mi yonetilmelidir?

Sorular, sorular, sorular...

Ocak ayinda dedim bu transferler yanlis diye, Haldun'u abartmayin diye, bir ailem kacirilip fidye istenmedigi kaldi. Yildiz transferi diye olmus bu taraftar. Kendimize gelmenin vaktidir. Haldun Ustunel ve Murat Doe ile olmaz bu isler. Adnan Sezgin'le zaten olmaz. Bu ise en iyisinden bir PROF getirilmeli. Bu isi bilen, futbolun icinden gelen, gercek bir PROF getirilip futbol subesi teslim edilmeli.

Haldun Ustunel tam olarak ne yapti biri bana aciklayabilir mi? Yani kendi "BAKIN BAKIN SURDA ACAYIP BIR HERIF VAR GIDIP ONU ALAM MI ABEY :o" mi dedi yoksa Haldun su herifi almaya git pazarlik yap mi dendi? Niye millet bu kadar seviyor Haldun Ustunel'i? Dunyada gorulmemis bir sacmalik. Sanki adam kendi cikip oynadi. :o

Gerek yok boyle sovlara. Baskan yardimcisi olarak gorevi nedir, ne yapar? Adnan Sezgin ve Murat bilmemne ile ayni yerde yuzlerinden dusen 6 milyon parca oturup mac mi izlerler? Galatasaray futbol subesi boyle mi yonetilmelidir?

Sorular, sorular, sorular...

Ocak ayinda dedim bu transferler yanlis diye, Haldun'u abartmayin diye, bir ailem kacirilip fidye istenmedigi kaldi. Yildiz transferi diye olmus bu taraftar. Kendimize gelmenin vaktidir. Haldun Ustunel ve Murat Doe ile olmaz bu isler. Adnan Sezgin'le zaten olmaz. Bu ise en iyisinden bir PROF getirilmeli. Bu isi bilen, futbolun icinden gelen, gercek bir PROF getirilip futbol subesi teslim edilmeli.

Haldun Üstünel'in dokunulmazlığı var.. Bilmiyo musun hayri?

Geri
Üst Alt