Haldun Üstünel

Cevap: Haldun Üstünel | Başkan Yardımcısı

Haldun Üstünelin yaptığı transferler Mehmet Cansunla kıyaslanmaz bile parasal olarak. Kalite açısından aynı kefede sayılır oyuncular.

Keita 7 milyon euro

Baroş 5,5 milyon euor

Kewell free

Neill 800.000 euro

Elano 7.5 milyon euro.

Piyasalarına bakacak olursak bu oyuncular bence bedava gelmiş. Özellikle Neill gibi bir oyuncuyu 800 000e kitlemek hemde sezon ortasında, her baba yiğidin harcı değil.:b5:

Bu isin sonu hayirli degil demek istemistim, boyle gitmez yani. Konu alinan adamlarin kalitesi degil.

Haldun Üstünelin yaptığı transferler Mehmet Cansunla kıyaslanmaz bile parasal olarak. Kalite açısından aynı kefede sayılır oyuncular.

Keita 7 milyon euro

Baroş 5,5 milyon euor

Kewell free

Neill 800.000 euro

Elano 7.5 milyon euro.

Piyasalarına bakacak olursak bu oyuncular bence bedava gelmiş. Özellikle Neill gibi bir oyuncuyu 800 000e kitlemek hemde sezon ortasında, her baba yiğidin harcı değil.:b5:

%100 katılıyorum renkdas. o donemler karanlık donemlerdı artık aydınlanıyoruz yenı stadımız la yenı transferlerle ama yonetım tekrar gerı donus yapıyor yok haldunu pasıfıze etmek adnan sezgını transfer basına getırmek gıbı hamleler bızı gerıye goturur.ama haldun ıstıfa falan ederse baskanda durmasın etsın ıstıfasını !!

Keita 7 milyon euro

Baroş 5,5 milyon euor

Kewell free

Neill 800.000 euro

Elano 7.5 milyon euro.

Keita tam isabet

Baroş tam isabet

Neill tam isabet

Kewell tam isabet

Elano En kötü satıp zararlı çıkmayacaz belki kara geçeriz

Peki genel olarak gözden düşmüş oyuncular olmasına ne demeli ? Tamam çok işe yaradılar, iyi transferler kesin olarak ama gelmeden önce oynadığı 15 maçta gol atamayan adamın geldiği sezon gol kralı olması Haldun Üstünel'in başarısı mı ? Şanslı tanımı daha çok uyuyor Haldun için. Elano hariç tabi ki. Elano hem gözden düşmemişti tam olarak, hem de başarısız oldu Galatasaray'da.

Hem Keita hem Baroş şans işi olmadığını gösterdi

Peki genel olarak gözden düşmüş oyuncular olmasına ne demeli ? Tamam çok işe yaradılar, iyi transferler kesin olarak ama gelmeden önce oynadığı 15 maçta gol atamayan adamın geldiği sezon gol kralı olması Haldun Üstünel'in başarısı mı ? Şanslı tanımı daha çok uyuyor Haldun için. Elano hariç tabi ki. Elano hem gözden düşmemişti tam olarak, hem de başarısız oldu Galatasaray'da.

Servet Türkiyenin şuan için en kaliteli defansı. Rijkaardla anlaşamayınca Servet takoza çekildi. Şu anda Servet'i 8 milyona alsalar, sanki gözden çıkarılmış oyuncuyu almış olacaklar. Baroş'a gelirsek, piyasası düşmemişti. Sadece takımıyla uyuşmuyordu zamanında. Aldığımız oyuncular kötü olmadı hiçbir zaman, sadece takımıyla uyuşmamış oluyorlardı. Keita geldiğinde açıklama yapmıştı, Lyonda herkes beni dışladı, kimse benimle konuşmuyordu, teknik direktörümüz beni sevmiyor ve oynatmıyordu demişti. Keita bu yüzden 2 sene oynamadı doğru düzgün, yoksa Lilledeyken hepimiz biliyorduk nasıl oyuncu olduğunu. Uzun lafın kısası, oyucuların kalitesi belli bir seviyede zaten. Şansla alakası yok işin. Baroş gibi bir oyuncu, Türkiyeye geldiğinde gol kralı olamazsa şansızlık denir, Elano olayında olduğu gibi.

Servet Türkiyenin şuan için en kaliteli defansı. Rijkaardla anlaşamayınca Servet takoza çekildi. Şu anda Servet'i 8 milyona alsalar, sanki gözden çıkarılmış oyuncuyu almış olacaklar. Baroş'a gelirsek, piyasası düşmemişti. Sadece takımıyla uyuşmuyordu zamanında. Aldığımız oyuncular kötü olmadı hiçbir zaman, sadece takımıyla uyuşmamış oluyorlardı. Keita geldiğinde açıklama yapmıştı, Lyonda herkes beni dışladı, kimse benimle konuşmuyordu, teknik direktörümüz beni sevmiyor ve oynatmıyordu demişti. Keita bu yüzden 2 sene oynamadı doğru düzgün, yoksa Lilledeyken hepimiz biliyorduk nasıl oyuncu olduğunu. Uzun lafın kısası, oyucuların kalitesi belli bir seviyede zaten. Şansla alakası yok işin. Baroş gibi bir oyuncu, Türkiyeye geldiğinde gol kralı olamazsa şansızlık denir, Elano olayında olduğu gibi.

Valla iyi cevap verdin renkdaş daha fazla konuşmayacağım. :D

Haldun Baba tek sana güveniyorum . Bu yönetimde tek adam sen adamsın , sende çekip gitme ne olur be ... Bu takımı , yanlıs adamlara bırakma . Yılma Haldun Baba , bu taraftar senin arkanda , senin imza attıgın , kefil oldugunu her transferde bu taraftar seninle Haldun Baskan ! Seni kıskananları güldürme , bize yakışmaz cekip gitmez ... Sen belki heycanını kaybettin , belki inancını kaybettin ... Ama yaptıgın hersey dogru Haldun ... IN HALDUN WE TRUST HIM !!!

Haldun aski Galatasaray askini gecmis mi ne, oyle bir izlenim edindim. Haldun'a laf eden vatan haini ilan ediliyor. Interesting.

Haldun aski Galatasaray askini gecmis mi ne, oyle bir izlenim edindim. Haldun'a laf eden vatan haini ilan ediliyor. Interesting.

Hiçbirsey Galatasaray sevgisinin önüne geçemez Hayri , bunu sen benden daha iyi biliyorsun . Ama Galatasaray bayragını herzaman daha yukarı çıkaran desteklenir ... Mevcut yönetimde de bunu en iyi yapan Haldun Üstünel'dir . Ama maalesef atalarımızın dediği gibi meyve veren agaç taşlanır . Haldun Baba'nın üstüne cok gidiyorlar . Nasıl bizden Arda'yı kopartmaya calısıyorlarsa , Haldun Üstünel icinde cok ugrasıyorlar . Onlarda bizim gibi etten kemikten , hisleri duyguları olan insanlar . Lütfen sahip cıkalım , bizans oyunlarına , fener medyasına izin vermeyelim . Gün birlik olma zamanıdır .

Usta hain ilan eden yok :) Sadece yaptığı transferler iyiydi. Yöneticiliğini bilemeyeceğim, Adnan Sezgin Haldundan daha iyi para yönetir mesela, ama transfer konusunda Haldunun üstüne yok bence.

Haldun Üstünel yönetimde geldiğinde futbolu çok iyi bilen biri olarak tanıtılmıştı.Ama öyle olmadığını gördük.Transferde başarı sağladığı katkıyla ölçülür.

Artık yıldız oyuncu almak marifet değil zaten parayı veren düdüğü çalar.

İstifa etti diye bir haber hakkında. İnşallah doğrudur da Adnan Polat yönetiminin eli ayağı dolaşır biraz. İş bitiren, taraftarın sevdiği, mütevazi bir adamı istifa ettirdiler. Niyeyse bizim ülkemizde işini en iyi yapan adamın önü kesilir.

adnan polat'ın son donemi olur bu ıstıfa dogruysa.Sezgin'in hamlelerine kalmışsa galatasaray yanmışız biz..

:(ntvsporda alt yazı geçio istafa etmiş

Bu sene adnan sezgin'in muhteşem transferleriyle şaha kalkcaz:S

Geri
Üst Alt