# Halil Altıntop

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Halil Altıntop Galatasaray'da İddiası!

Fatih Terim ve inatları sayesinde çıktı milli takıma çıktı ne oldu? Şampiyonlar Liginde oynamayacağız galiba bu tip transferlerle bizim şampiyonlar liginde oynamamız biraz zor!

futbol konusunda birçok yorumunun doğru olduğunu düsünüyorum

fatih terim euro 2008 kadrosundan cıkarmıstı halılı hatırlatırım

yildirayda kusmustu ve terim oldugu surece yalvarsa bile gelmem demislerdi halil yildiray ama halil tukurdugunu yaladi sonra ve kadroya yeniden alindi

nedense halili FT nin attigini hatirladikca daha bir kanim isiniyor halile

nedense halili FT nin attigini hatirladikca daha bir kanim isiniyor halile

Ona bakarsak Gökdeniz'i €mr€ hazretlerine laf söyledi, ondan sopa yemedi diye, Fatih Tekke'yi yaptığı densiz ama doğru bir espiriden dolayı, İbrahim Toraman'ı niye bilmiyorum ama milli takımdan afaroz etti.

Ona bakarsak Gökdeniz'i €mr€ hazretlerine laf söyledi, ondan sopa yemedi diye, Fatih Tekke'yi yaptığı densiz ama doğru bir espiriden dolayı, İbrahim Toraman'ı niye bilmiyorum ama milli takımdan afaroz etti.

Okadar basit değil onlar...Herkes şehir efsanesi yaratıyor:b5:

Hocam Terim'in takıntıları bilmeyen mi var değil biz Türkiye'ye gelen yabancılar bile biliyor.

Takıntıları olduğu konusunda haklısın ama Fatih Tekke ve Gökdeniz olayının bukadar sığ sebeplerden kaynaklandığına inanıyormusun gerçekten?

Fatih Terimin verdiği kararlardaki ruh halini basit bir psikolojik analiz ile anlamak mümkün. Fatih Terimin bakış açısına göre; "ben UEFA kupasını alan antrenörüm, ben AC Milanda görev alan tek türk teknik direktörüm, ben avrupa kupasında 3. olan milli takımın teknik direktörüyüm, yani ben ben ben...." Bir çok insanın Fatih Terime antipati duymasının sebeplerinden biri bu, Fatih Terimin verdiği kararlarda çoğu zaman yanlış yapmasının nedenide bu (bknz Mesut Özil), mesele milli takım formasını pazarlık unsuru yaptırılmaması değil, mesele "böyle dedik, böyle yapılsın, böyle dedik , böyle yazılsın " ruh halinden başka birşey değil. Bu insanın kendini kusursuz görme ilizyonundan başka birşey değildir, oysa insan bu ilizyonun arkasındaki gerçeği sorgularsa, yediği besini, oturma uzvundaki bir delikten garip kokulu bir püre şeklinde çıkartırken nasıl kusursuz bir canlı olabilirki ?

Tuhaf geliyor böyle Galatasaray'lı birinin Fatih Terim'i sevmemesi...Alışmam lazım ama sanırım.

Bende Milli Takımdayken sevmezdim cünkü kadroya Nihat'ı filan alıyordu ki bence Dünya Kupasına katılamayış nedenlerimizden biri İspanya maçlarıydı iki maçıda kazanabilirdik ama forvetler etkisizdi forvetler kimdi Nihat'dı ama Milli Takımı bıraktı yine ısındım Terime sanırım Milli Takım meselesi :o

Doğrudur.Daha mantıklı ve isabetli kadro seçimleri yapabilirdi.

Doğrudur.Daha mantıklı ve isabetli kadro seçimleri yapabilirdi.

Sayesinde milli takım Dünya Kupasında yok ve ben her maç izleyişimde içim sızlıyor Terim aklıma geliyor deliriyorum! Düşünün hangi ülkenin milli takımının Teknik Direktörü takımı Dünya Kupasına gidemediği bir ortamda görevi bırakırken basın toplantısında başarılı olduğunu söyler! Hiçbir ülkenin Türkiye hariç çünkü o meşhur Fatih Terim başarısızda olsa başarılıdır ders almaz ders verir böyle ekran başında başka ülkelerin milli takımları oynar biz izleriz! Lütfen Terim konusunda tüm doneleri masaya koyup tarafsız düşünün.

kaynak pekte sağlam değil fox tv geçen sene ümit karan ı fener e yollamıştı.... :D

Kaynaga bak yahu ben bunların haberinni okumaya tenezül etmem :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt