# Halil Altıntop

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Halil Altıntop Galatasaray'da İddiası!

M.Sarp'ın barındığı kadroda Halil yetersiz olmaz gençler.Ortalamayı düşürenler var

Asla 11 için düşünülecek bir eleman değil.Sadece alternatif olabilir.Baros'un olmadığı zamanlarda birşeyler yaparsa ne ala.

Milli Takım'daki forvetleri birbirlerine göre kıyaslarsak

Halil son sıralarda kalmaz. Hatta ilk olmasa bile 2. sıradadır.

Halilin alınmasını istiyordum. Umarım haber doğrudur.

Cevap: # Halil Altıntop

En az Sercan kadar yararlı olur. Üsteklik çok daha ucuza gelir.

Gelmesini istediğim Türk oyuncuların başında geliyor. Bence takıma yararı üst düzeyde olabilir.

Gelmesi iyi olur ama sanırım haber yalan başlığı konun içine girdiğim anda spor sitelerine baktıp olsaydı şimdiye flaş flaş diye yazarlardı maalesef yalan haber...

Fox süper sallamış.Hani iş bitmişti?Biten iş bu kadar zamanda açıklanmaz mı?Yalancılar ya!Sırf GS Taraftarı hani transfer desin ve bizde huzursuzluk olsun diye yapıyorlar.

F.Bahçe mi, Beşiktaş mı?

Kiralık olarak formasını giydiği Eintracht Frankfurt'un yeni sezon için yaptığı teklifi az bulan Halil Altıntop'un, Fenerbahçe veya Beşiktaş'a transfer olabileceği iddia edildi.

Eintracht Frankfurt'un takımda kalması için yeni transfer teklifi sunduğu Halil Altıntop'un henüz yanıt vermemesi,"Halil Altıntop İstanbul'a mı gidiyor? " tartışmalarını yol açtı. Eintracht yönetiminin sezonun ikinci yarısında Schalke'den kiralanan Halil Altıntop'a yılda 1,5 Milyon Euro teklif ettikleri belirtildi. Halil ve menajeri Reza Fazeli'nin bu teklifi düşük bulduğu ve Fenerbahçe ile Beşiktaş'tan gelen teklifleri değerlendirmeye aldıklarını kaydeden Bild Gazetesi, "Halil şüphesiz orada çok para kazanabilir, fakat parayı düzenli olarak alıp almayacağı ise meçhul. Türkiye'de futbol oynayan birçok futbolcu hala parasını alamadığından şikayetçi" diye yazdı.

SKİBBE VE BAŞKAN UMUTLU

Halil Altıntop'la sezon sonunda özel maç için gittikleri bir haftalık Vietnam gezisinde uzun bir süre konuştuğunu belirten Frankfurt Teknik Direktörü Michael Skibbe,"Dönüş yolculuğunda kendisiyle son olarak konuştuğumda, bizde oynamak istediğini belirtmişti" diyerek Türk Milli futbolcunun kalacağından emin olduğunu söyledi.

Frankfurt Kulüp Başkanı Heribert Bruchhagen'de "Hissediyorum ve umut ediyorum ki Halil bizim teklifimizi kabul edecek, sözleşme imzalayacak" diye konuştu.

Halil ile anlaşma sağlanamazsa Bundesliga ekibi Frankfurt'un Yunanistan 1. Ligi'de AEK Atina'da forma giyen Cezayirli Rafik Djebbour'a teklif götüreceği öğrenildi. Cezayir ile Dünya Kupası'nda bulunan fortek oyuncusu Djebbour'un Almanya'da futbol yaşamını sürdürmek istediğini açıklamıştı.

KAYNAK: DHA

yazıldı mı forumda bilmiyorum skippe gelme demiş altıntop'a en azından fanatik'de,sporx'de öyle çıkmıştı bi ara.Skippe Türkiye'de çok para vaad edilir ama para zor alınır falan demiş sonra da kendini örnek göstermişti.Yalandır ama büyük ihtimalle di mi

renktaşlar bu yıl umudu kesin transfer nasıl başlarsa öyle biter ki biz stoch ta 1-0 yenik başladık ve sercanda da gol yiycez ben bu yıl um udu kestim gençlermize yönelicez artık napalım...........

Tahir kimden Gol yedik ? Ne kadar bos Konussuyorsunuz. Stoch kim ? Arda'nin Sol ayagi olamaz.

Sercani isteyen kim nerden biliyorsun Baskanin istedigini ? Gol yiyecez diyorsun.

Yalanci Fener Medyasi seninde Aklini celmis, Aklini Basina Topla Tavsiye ederim.

renktaşlar bu yıl umudu kesin transfer nasıl başlarsa öyle biter ki biz stoch ta 1-0 yenik başladık ve sercanda da gol yiycez ben bu yıl um udu kestim gençlermize yönelicez artık napalım...........

gerçektende ne oluyor arkadaşlar iyiki stoch aldılar daha bi hafta oldu transfer sezonu medyanın gazına gelmeye ne kadar meyillisiniz. sabredecez yönetime güveniyoruz. önceki dönemlerden ders alıp daha sağlam transfer yapacaklardır..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt