# Halil Altıntop

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Halil Altıntop

Stoch konusun biraz farklı. Benim klüp içerisinden duyduklarıma göre Stoch ile ezikler bizden önce ilgilenmeye başlamış. Galatasaray Stoch'u bitirdi, bitiriyor haberlerini Haldun Üstünel servis ettirmiş medyaya. Amaç fiyat yükseltmek ve fenerin panik olup aceleci davranmasını sağlamakmış.

Stoch ultra mega bi herif olsa, Chelsea yeni hoca ile yola devam ederken en azından bi denemeyi düşünmezmiydi sizce?

Evet iyi adam ama Hollanda ligi başka Premier Lig başka bizim lig bambaşka...

sahada 6 yabancı oynayacaksa..

Keita-Baros-Neill-Elano elindeyse..

Yapılacak en iyi is merkeze 2 tane yamyam kılıklı adam alıp koymaktır.

Zaten Adnan Polat da aynı şeyi söyledi hemen hemen.

Hücumcu almaktansa bütün parayı 2 tane üst düzey agresif orta saha oyuncusuna harcasınlar ben razıyım.

Alın işte kadro..

--------------Ufuk---------------

-Sabri----Neill----Ali Turan----H.Balta

--------------Diarra(ya da öyle biri)---

--------Elano-------Muntari(benzeri)--

Keita-------------------------Arda--

------------Baros-------------------

Kadromuz bence zaten çok çok iyi. Geçen sene Baros'un sakatlığı ve Sarp-Topal-Ayhan-Barış gibi yetersiz orta saha oyuncuları yüzünden tıkandık. Bu sene reçete de ona göre yazılmış zaten duyduğuma göre..

Fox'un açıldığından biri 1 tane doğru haberi yok.

arkadaş halil ne alaka ya takımın en güçlü yanı ofans hala ofansif adam alınıyo ne saçma

nasıl ya takımın en güçlü bölgesi ofans ben takımda basos un alternatifini göremiyorumda.

Ofans sadece Baros dan ibaret değil Keita,Arda zaman zaman Emre Çolak ;) illa alınacaksa orta saha alınsın. forvet sonra alınır yada alınmaz sorun değil[/Q

Bu oyuncuları Baros un yokluğunda gördük.Ne hallere düşürdüler bizi.Pozisyona bile giremediler,Nonda ya muhtaç ettiler.

her oyuncunun iyi ve kötü zamanı vardır ayrıca Baros olmadığı zaman forvetle alakası olmayan Arda yı tek forvet oynattık Arda ve forvet hatta en ilginci tek forvet :akansular:

Stoch konusun biraz farklı. Benim klüp içerisinden duyduklarıma göre Stoch ile ezikler bizden önce ilgilenmeye başlamış. Galatasaray Stoch'u bitirdi, bitiriyor haberlerini Haldun Üstünel servis ettirmiş medyaya. Amaç fiyat yükseltmek ve fenerin panik olup aceleci davranmasını sağlamakmış.

Stoch ultra mega bi herif olsa, Chelsea yeni hoca ile yola devam ederken en azından bi denemeyi düşünmezmiydi sizce?

Evet iyi adam ama Hollanda ligi başka Premier Lig başka bizim lig bambaşka...

sahada 6 yabancı oynayacaksa..

Keita-Baros-Neill-Elano elindeyse..

Yapılacak en iyi is merkeze 2 tane yamyam kılıklı adam alıp koymaktır.

Zaten Adnan Polat da aynı şeyi söyledi hemen hemen.

Hücumcu almaktansa bütün parayı 2 tane üst düzey agresif orta saha oyuncusuna harcasınlar ben razıyım.

Alın işte kadro..

--------------Ufuk---------------

-Sabri----Neill----Ali Turan----H.Balta

--------------Diarra(ya da öyle biri)---

--------Elano-------Muntari(benzeri)--

Keita-------------------------Arda--

------------Baros-------------------

Kadromuz bence zaten çok çok iyi. Geçen sene Baros'un sakatlığı ve Sarp-Topal-Ayhan-Barış gibi yetersiz orta saha oyuncuları yüzünden tıkandık. Bu sene reçete de ona göre yazılmış zaten duyduğuma göre..

Iste bu orta saha, bu kadro muthis.

Bize delici forvetker lazım bana göre Şeva,Baros,son vuruşları iyi olan Sercan ,Halil vb

Arda forvet oynadıda ne yaptı kardeş

tmm bende onu diyorum ne yapabildi demek istediğim Halil gelse tabiki ilk 11 de oynamak istiycekdir ama bu imkansız Rijkaard dın 4-3-3 ünde forvet ler birbirine yakın değil uzak ve kanatlara dağılmış biçimde oynuyor Halil in oynama lşansı sadece Baros un sakatlanma olasılığı

bu nedenle Halil gibi bi santrafor değil yedek kalabilecek kulübeye uyum sağlayabilecek bi santrafor lazım yani her an her dakika sahada olmayacak

Bence öncelik kesinlikle ortasaha olmalı..

Hayirli olsun diyebilir miyiz artik?..

Yönetimde en az bizim kadar, orta sahaya 2-3 adam lazım olduğunu biliyordur galiba. :) Bence dünya kupası sonrası yıldız değil pek ama, çok yararlı adamlar alacağımıza eminim ben. Şuanki dedikodular hedef şaşırtmaca olabilir. Bence sabıra ihtiyacımız var. Oturun Dünya kupasının tadını çıkarın. :D

Yönetimde en az bizim kadar, orta sahaya 2-3 adam lazım olduğunu biliyordur galiba. :) Bence dünya kupası sonrası yıldız değil pek ama, çok yararlı adamlar alacağımıza eminim ben. Şuanki dedikodular hedef şaşırtmaca olabilir. Bence sabıra ihtiyacımız var. Oturun Dünya kupasının tadını çıkarın. :D

Dünya Kupası'nde şuana kadar keyif alabileceğimiz maç sayısı çok azdı umarım diğer maçlar böyle olmaz.

Beyler her transfer başlığında "Bize orta saha lazım" yorumları yapmayın. Bunu zaten 7 cihan biliyor. Rij-Nees de biliyor başkan Adnan Polat da biliyor. Her transferde adı geçen oyuncunun sayfasına girip "Bize 2 tane zenci ortasaha lazım buna gerek yok" yazmanın mantığı yok.

Beyler her transfer başlığında "Bize orta saha lazım" yorumları yapmayın. Bunu zaten 7 cihan biliyor. Rij-Nees de biliyor başkan Adnan Polat da biliyor. Her transferde adı geçen oyuncunun sayfasına girip "Bize 2 tane zenci ortasaha lazım buna gerek yok" yazmanın mantığı yok.

ama üsteleye üsteleye ofansif adam yazılıyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt