Erkin Mirkelamoğlu
Sarı Üye
- 3 Haziran 2009
- 156
- 0
- 266
Cevap: # Halil Altıntop
Stoch konusun biraz farklı. Benim klüp içerisinden duyduklarıma göre Stoch ile ezikler bizden önce ilgilenmeye başlamış. Galatasaray Stoch'u bitirdi, bitiriyor haberlerini Haldun Üstünel servis ettirmiş medyaya. Amaç fiyat yükseltmek ve fenerin panik olup aceleci davranmasını sağlamakmış.
Stoch ultra mega bi herif olsa, Chelsea yeni hoca ile yola devam ederken en azından bi denemeyi düşünmezmiydi sizce?
Evet iyi adam ama Hollanda ligi başka Premier Lig başka bizim lig bambaşka...
sahada 6 yabancı oynayacaksa..
Keita-Baros-Neill-Elano elindeyse..
Yapılacak en iyi is merkeze 2 tane yamyam kılıklı adam alıp koymaktır.
Zaten Adnan Polat da aynı şeyi söyledi hemen hemen.
Hücumcu almaktansa bütün parayı 2 tane üst düzey agresif orta saha oyuncusuna harcasınlar ben razıyım.
Alın işte kadro..
--------------Ufuk---------------
-Sabri----Neill----Ali Turan----H.Balta
--------------Diarra(ya da öyle biri)---
--------Elano-------Muntari(benzeri)--
Keita-------------------------Arda--
------------Baros-------------------
Kadromuz bence zaten çok çok iyi. Geçen sene Baros'un sakatlığı ve Sarp-Topal-Ayhan-Barış gibi yetersiz orta saha oyuncuları yüzünden tıkandık. Bu sene reçete de ona göre yazılmış zaten duyduğuma göre..
Stoch konusun biraz farklı. Benim klüp içerisinden duyduklarıma göre Stoch ile ezikler bizden önce ilgilenmeye başlamış. Galatasaray Stoch'u bitirdi, bitiriyor haberlerini Haldun Üstünel servis ettirmiş medyaya. Amaç fiyat yükseltmek ve fenerin panik olup aceleci davranmasını sağlamakmış.
Stoch ultra mega bi herif olsa, Chelsea yeni hoca ile yola devam ederken en azından bi denemeyi düşünmezmiydi sizce?
Evet iyi adam ama Hollanda ligi başka Premier Lig başka bizim lig bambaşka...
sahada 6 yabancı oynayacaksa..
Keita-Baros-Neill-Elano elindeyse..
Yapılacak en iyi is merkeze 2 tane yamyam kılıklı adam alıp koymaktır.
Zaten Adnan Polat da aynı şeyi söyledi hemen hemen.
Hücumcu almaktansa bütün parayı 2 tane üst düzey agresif orta saha oyuncusuna harcasınlar ben razıyım.
Alın işte kadro..
--------------Ufuk---------------
-Sabri----Neill----Ali Turan----H.Balta
--------------Diarra(ya da öyle biri)---
--------Elano-------Muntari(benzeri)--
Keita-------------------------Arda--
------------Baros-------------------
Kadromuz bence zaten çok çok iyi. Geçen sene Baros'un sakatlığı ve Sarp-Topal-Ayhan-Barış gibi yetersiz orta saha oyuncuları yüzünden tıkandık. Bu sene reçete de ona göre yazılmış zaten duyduğuma göre..