Numan Yılmaz
Parçalı Üye
- 24 Kasım 2008
- 4.242
- 0
- 1.306
Cevap: Halil & Hamit Altıntop
Birini alana digerini bedava felan verseler keske
Birini alana digerini bedava felan verseler keske
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Birini alana digerini bedava felan verseler keske![]()
Lincoln ile takas olarak kullanılırsa gelmesinden yanayım ama öyle para verilipte alınacak bir oyuncu değil Halil.
Bu arada, Halil Altıntop kulübe hayırlı olsun, her konuda anlaşmışız, bonservis bedeli 4 mio EU, Riva'daki araziyide inşaat yapacak firmanın ortağı bu transfer'in finans işini halletmiş. Kulüpten para çıkmayacak Halil'in bonservisi için.
Ayrıca Mehmet Yıldız da bitmiş.
Bu arada, Halil Altıntop kulübe hayırlı olsun, her konuda anlaşmışız, bonservis bedeli 4 mio EU, Riva'daki araziyide inşaat yapacak firmanın ortağı bu transfer'in finans işini halletmiş. Kulüpten para çıkmayacak Halil'in bonservisi için.
Ayrıca Mehmet Yıldız da bitmiş.
Hamitl'in Bayern ile 1 yıllık daha sözleşmesi var, o sebeple seneye bonservissiz gelecekmiş. Halil'i alarak Hamit'in de buraya gelmesi bir derece kolaylaşacak. Ayrıca Halil gibi değerli bir oyuncunun rotasyon için kadroda bulunması ciddi iyidir ama 4 mio eu ciddi iyi bir rakam.
Bu arada Mehmet Yıldız olayı da bitti deniyor, diğer bir bitti hayırlı olsun denen transfer de Oliviera. Her halukarda imza atmadam inanmamak lazım her an bişeyler değişiyor. Bu arada çıkan haberler arasında Sivas sol beki Hayrettinle ilgilendiğimizi yazmışlar da sol bek ne alaka
Renktaş veridğin linkteki haberle , Melih abinin söylediği "bir oyuncunun sponsor tarafından karsılanması" olayını birleştirince aceba mı demek geldi içimden...
Kaynaksiz haber kullanmasak.
Kaynak veremem reklam olur özür dilerim renktaş
Tamam benim icin problem degil yazmam ben sadece renktaşlarla paylasmak istedim . Özür dilerim herkezden ... Bu arada anlastıgımız kesin bir isim daha var ama kaybak veremicegim icin söylemek icin sizden izin istiyorum .
Kaynak bulmak zor degil sen haberi verdikten sonra. Istiyorlarsa ben vereyim. Ama bahsettigin kaynagi onlar da rahatlikla bulur. Yani ya tam yaz ya hic.
Bende bir forumdan aldım bu haberleri ama sende bilyosun ki forumun adını veya ordan link vermek ceza almaktır .