# Halil Altıntop

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Halil & Hamit Altıntop

ümit gidiyor beyler.Yaserle nondaya mı kalıcaz barosun yokluğunda ?Zaten ümite de kalmak istemezdim de barosun iyi alternatifi olması lazım.Bu hem yabancı hem Türk.Türk forvetlerden alınabilecek en iyileri arasında bir forvet de halildir.

ileri 3lünün sağında oynayabilir mi acaba..

szjxvs.jpg

Gelicek herhalde bize yaw..

Rijkaard ister herhalde Halil i ama umarim Hamit le karistirmiyordur :)

Kanal 24 geldi dediyse görüşme bile olmamıştır.

DHA nın haberine görede anlaşılmak üzereymiş..HayırLısı

Niye halil ya? hamit olmalıydı. Çok yanlış iş değil ama önemli bir işte değil. Özeride aldı ezikler seneye işimiz çok zor olur

halik gelirse hamitte arkasından gelecekdir.Bu sene olmasa bile seneye gelmesi çok kuvetlli bir ihtimal,hatta ara transfer döneminde bile olabilir.Halil bizim takımda çok iyi işler yapacakdır bence önemli bir transfer..

Niye halil ya? hamit olmalıydı. Çok yanlış iş değil ama önemli bir işte değil. Özeride aldı ezikler seneye işimiz çok zor olur

Birini alinca digeri gelemiyor mu..:D Ayrica olursa gayet öneml bir is olur. Eksik bir bölgemize yerli statüsünde oynayacak en iyi 2-3 isimden birini almis olucaz. Belki de seneye Hamit'i bedava almamizda yardimci olabilecek. Ayrica fener Özer'i alinca bizim isimis niye zorlasiyor onu hic anlamadim. Özer potansiyeli yüksek cok iyi bir oyuncu, ama en gec 2 sene sonra, baska gelecek vaadeden bir oyuncu karsiliginda anadolu'ya postalanma ihtimali cok yüksek.

Avrupaya adam verceğimize adam alıyoruz :) sakın yanlış anlamayın beni de halil tam forvet oynamıyo forvete yakın oynuyo mali açıdan da zarara uğramamamız için söylüyorum

Avrupaya adam verceğimize adam alıyoruz :) sakın yanlış anlamayın beni de halil tam forvet oynamıyo forvete yakın oynuyo mali açıdan da zarara uğramamamız için söylüyorum

Valla sen cümlelerinde virgül kullanmazsan , yanlis anlasilma ihtimalin yüksek.;)

Lincoln ile takas edilirse Galatasray hem mali acidan sikintiya girmez hem de takimda arkadasligi tekleyen durumlardan biri ortadan kalkar..

Birini alinca digeri gelemiyor mu..:D Ayrica olursa gayet öneml bir is olur. Eksik bir bölgemize yerli statüsünde oynayacak en iyi 2-3 isimden birini almis olucaz. Belki de seneye Hamit'i bedava almamizda yardimci olabilecek. Ayrica fener Özer'i alinca bizim isimis niye zorlasiyor onu hic anlamadim. Özer potansiyeli yüksek cok iyi bir oyuncu, ama en gec 2 sene sonra, baska gelecek vaadeden bir oyuncu karsiliginda anadolu'ya postalanma ihtimali cok yüksek.

Özerin hiçbirşey yapamdan iki sezon sonra bir anadolu klübüne takasla verilmesi ihtimalini düşünmek züğürt tesellisinden başka bir iş değildir. Ligde de uzaylılarla yarışmayacağımız için fener ne kadar güçlü kadro kurarsa bizim işimiz o kadar zorlaşır. Aynısı bizim içinde geçerli.

Ben kendi fikrimi söyledim halil i beğenmiyorum. Yani önemli bir iş değil bana göre müsaade edersen...

Yönetimin almış olduğu süper kararlardan biri hem Lincoln den kurtuluruz, hem parası yüksek ondan, birde Halil gibi forvetimiz olur:D

Aceto'nun da soyledigine gore Halil Altintop'un yerli kontenjanindan kadroya girmesi yuksek ihtimal.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt