Umut Yaşar
Tecrübeli Üye
- 22 Kasım 2008
- 6.847
- 1
- 1.333
Cevap: Halil & Hamit Altıntop
Kariyerinde 260 maçta 86 gol atmış.
Kariyerinde 260 maçta 86 gol atmış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ileri 3lünün sağında oynayabilir mi acaba..
ileri 3lünün sağında oynayabilir mi acaba..
Niye halil ya? hamit olmalıydı. Çok yanlış iş değil ama önemli bir işte değil. Özeride aldı ezikler seneye işimiz çok zor olur
Avrupaya adam verceğimize adam alıyoruzsakın yanlış anlamayın beni de halil tam forvet oynamıyo forvete yakın oynuyo mali açıdan da zarara uğramamamız için söylüyorum
Avrupaya adam verceğimize adam alıyoruzsakın yanlış anlamayın beni de halil tam forvet oynamıyo forvete yakın oynuyo mali açıdan da zarara uğramamamız için söylüyorum
Birini alinca digeri gelemiyor mu..Ayrica olursa gayet öneml bir is olur. Eksik bir bölgemize yerli statüsünde oynayacak en iyi 2-3 isimden birini almis olucaz. Belki de seneye Hamit'i bedava almamizda yardimci olabilecek. Ayrica fener Özer'i alinca bizim isimis niye zorlasiyor onu hic anlamadim. Özer potansiyeli yüksek cok iyi bir oyuncu, ama en gec 2 sene sonra, baska gelecek vaadeden bir oyuncu karsiliginda anadolu'ya postalanma ihtimali cok yüksek.
Lincoln ile takas edilirse Galatasray hem mali acidan sikintiya girmez hem de takimda arkadasligi tekleyen durumlardan biri ortadan kalkar..