# Halil Altıntop

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Halil Altıntop

Abini getireceksen gel yoksa gelme arkadaş :D

Cevap: # Halil Altıntop

Bu transferler ancak sezon sonu olabilir.

Son Dakika! Halil Galatasaray'a Doğru!

483_B_Halilaltintop004.jpg

Halil G.Saray'a doğru!

Sarı-kırmızılı takım Milan Baros'un sakatlığının uzamasının ardından golcü arayışlarını hızlandırdı.

DHA'nın üyelerine servis ettiği habere göre; Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel, İngiltere'de birkaç değişik yabancı santrfor ile temaslarını sürdürürken, Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin'in Schalke 04'te çok fazla forma şansı bulamayan Halil Altıntop'u transfer etmek için görüşmelerde bulunduğu öğrenildi.

Galatasaray'ın Halil için Schalke'ye Lincoln-Halil takasını önerdiği, ayrıca Alman kulübünün bu takası kabul etmemesi halinde 3 milyon Euro bonservis bedeli verebileceklerini de belirttiği ifade edildi.

Schalke 04'ün teknik direktörü Felix Magath'ın sezon başından beri bir türlü gözüne giremeyen Halil'in Alman kulübünden ayrılmaya sıcak baktığı ve Türkiye'de de sadece Galatasaray'da oynama düşüncesinde olduğu öğrenildi.

Galatasaray ile Schalke 04 arasındaki transfer pazarlıklarını sürerken, Sarı-kırmızılılar 1 hafta içerisinde bu transferi gerçekleştirmek istiyor.

15.01.2010

Kaynak : DHA

Haber Linki

Cevap: Son Dakika! Halil Galatasaray'a Doğru!

Sezon sonuda abisi gelir :D

Gelsin ya 20 maç oynar idare eder aslında

öğrenildi, ifade edildi :)

Abi zaten biliyor duymayan kalmadı, görende transfer bitti sanır. Aynı senaryoyu 1000kere getirdiler önümüze. Hala da 1 hafta içinde bitirlicek diye yazmışlar. Komiksiniz. Ayrıca Baroş'un yokluğu için çözüm olarak alınmaz bu adam, Lincoln'den yararlanmak ve milli bir oyunu,iyi bir bench yaratmaktır. Bu sene tamam idare edilir ama Halil bu takımın as oyuncu olmamalı.

işin içinde lincoln varsa zor o iş.Şayet yönetim halili şimdiden getiriyor ise sezon sonuda hamitin yolunu yapıyor demekdir.Bence zor transfer zira iş sadece halil ilede bitmiyor.Lincolnün kaprisi ve kulüplerin anlaşmalarıda zorlu bir süreç.Ben şahsen olursa sezon sonu olur düşüncesindeyim ama halil şimdiden kadroya alınırsa hamitte kesinlikle sezon sonu takıma gelecekdir diye tahmin ediyorum.

Hayırlısı olsun bakalım..

gelsin otursun yarım sezon sonra abisini ikna etmekte yardımcı olsun yeter...

her ne kadar beğenmesem de arkasında arda-elano-kewell-keita varken eşşek değil heralde atar 5-6 tane...

Halil bizde çok iş yapar..Fakat bonservisine 3 milyon euro fazla..

Yanında hamit de olsa mükemmel olurdu

Bizde iş yaparda bildigim kadar fazla yırtıcı bi forvet degil ama Baros yokken en azından işe yarar Baros donunce kulubede bekler diye düşünüyorum

Halil iyi adam abi Gökhan Ünal'dan daha iyi olduğunu kesin :D

Hayır ya Olamaz olmamalı Lütfen olmasın ya :(

Gökhanın fenere transferini kutlarken bu transfer olursa yıkılırım . Şahsen hiç beğenmiyorum bu adamı Bizi sırtlayamaz Barosun yokluğunda

Hadi bakalım inşallah.

haberi çetinçalı yapmışsa geçiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt