# Halil Altıntop

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Halil & Hamit Altıntop

Halili bilmemde, Hamit Fener'e asla gitmez. Bundan 2 sene once bir hazirlik macindan sonra muhabirin sorusuna cekinmeden "ben GALATASARAYliyim" dedi.

Halili bilmemde, Hamit Fener'e asla gitmez. Bundan 2 sene once bir hazirlik macindan sonra muhabirin sorusuna cekinmeden "ben GALATASARAYliyim" dedi.

Asla gitmez diye bişe yok parayı veren herkes alabilir biz olaylara duygusal yaklaşıyoruz ama adamlar bu işten para kazanıyor...

Fake olmasa gerçekten ilgilensek süper olurdu...

İkiside gelsin.Birleştirelim kardeşleri de üzmesinler birbirlerini bundan sonra :D

Bu ikisi birden gelirse iyi işler çıkartabilirler. Halil Önde iyi basan bi santrafor tipi Hamit i zaten iyi tanıyoruz. Ama Halil in biraz son vuruş çalışması lazım

Halil dedigin gibidirde birader Hamiti bilmiyorum.

beyler iki kaynak ayrı ayrı günlerde hamit&halili transfer edilebilecek oyuncular arasında yazdı. Bunlardan biri Osman tanburacı.Rijkaard isterse alınabilir.

türk oldukları için alınması daha kolay zaten ikiside kalitesini ispatlamış futbolcu hele hamitin gelmesi baya güzel olur sağ bek sağ açık ve orta sahanın ortasında oynaya bilen çok yönlü bir futbolcu halilde son vuruşlarını geliştirirse baros ve yanına gelicek yabancı forvetin arkasında her an oyuna girebilecek kaliteli bir futbolcu olur

Hamitin gelecegini hic sanmiyorum, ben ikisinide begeniyorum. Halilde gelse super olur, ilerde kafa vuracak forvet yok, maalesef. Insallah gelir.

Arkadaşlar bu 2 isiminde şu an türkiyeye gelme gibi bir düşünceleri yok! ayrıca Galatasarayında bu 2 isimi alıcak gücü yok! boşu boşuna hayal kurup heveslenmeyin! türkiyeden m.topuz,özer,sercan gibi isimleri bile alamayan yönetim hamit ve halili hiç alamaz!!!

Arkadaşlar bu 2 isiminde şu an türkiyeye gelme gibi bir düşünceleri yok! ayrıca Galatasarayında bu 2 isimi alıcak gücü yok! boşu boşuna hayal kurup heveslenmeyin! türkiyeden m.topuz,özer,sercan gibi isimleri bile alamayan yönetim hamit ve halili hiç alamaz!!!

Alamayan mi yoksa almak istemeyen mi? topuzu sercan almak isteyen kim?

Alamayan mi yoksa almak istemeyen mi? topuzu sercan almak isteyen kim?

m.topuz için kaç kere girişim yapıldı sonuçsuz kaldı!!! ayrıca sercan içinde devre arası bile girişim oldu...g.ünalı bile alamadı bu yönetim sonra ts aldı!! yönetim türkiyeden transfer konusunda yetersiz...

niye alamayız ya biz koskoca galatasarayız en kaliteli isimlere layık bir kulubüz en iyisini en iyi şartlarda almaya çalışıyoruz hepsi bu takımımızı bu kadar da küçük görmeyin maddi yönden krizde olabiliriz ama kaynak illaki buluruz ve en iyilerini alıcaz bu sene buna eminim

m.topuz için kaç kere girişim yapıldı sonuçsuz kaldı!!! ayrıca sercan içinde devre arası bile girişim oldu...g.ünalı bile alamadı bu yönetim sonra ts aldı!! yönetim türkiyeden transfer konusunda yetersiz...

Tamam da, Kayserispor Topuzu kimseye satmiyorduki. Besiktasin 11m£ teklifini bile kabul etmedi. Ne mutlu bizeki gökhani ve topuzu almadik, ikiside cok karaktersiz.

Sercana devre arasinda bitek febe teklifde bulundu.

Tamam da, Kayserispor Topuzu kimseye satmiyorduki. Besiktasin 11m£ teklifini bile kabul etmedi. Ne mutlu bizeki gökhani ve topuzu almadik, ikiside cok karaktersiz.

Sercana devre arasinda bitek febe teklifde bulundu.

Ama özeri kaptırdık çok büyük ihtimalle ve süper bir adam özer hurmacı. O saydıklarınızdan çok daha iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt