# Halil Altıntop

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Halil & Hamit Altıntop

Tamam da, Kayserispor Topuzu kimseye satmiyorduki. Besiktasin 11m£ teklifini bile kabul etmedi. Ne mutlu bizeki gökhani ve topuzu almadik, ikiside yok karaktersiz.

Sercana devre arasinda bitek febe teklifde bulundu.

benim düşüncem galatasaray yönetiminin türkiyeden transfer konusunda yetersiz olduğu!!! sen aksini düşünüyorsan o ayrı! her sene rakiplere kaptırdığımız oyuncuları bir düşün istersen...bu senede aynısı oluyor f5 yine başladı almaya m.topuz,sercan,özer,bilica,aurelio,bekir bu isimler büyük ihtimalle f5 de! ben bu oyuncuların hepsini isterdim açıkcası ama sen beğenmiyorsan m.sarp,orhan şam gibi isimleri istiyorsan o ayrı :)

O oyuncularin fiyatlarindan haberin var mi senin? Bizim butcemiz 10 milyon avro ama sirf Gokhan Unal'i 6 milyon avroya aldi TS, Topuz da o civarlarda, Gokcek Ozer icin 6 milyon avro istiyor.... Bos bos konusucagina ilk once neden bu oyunculari alamadigimizi ogren....

benim düşüncem galatasaray yönetiminin türkiyeden transfer konusunda yetersiz olduğu!!! sen aksini düşünüyorsan o ayrı! her sene rakiplere kaptırdığımız oyuncuları bir düşün istersen...bu senede aynısı oluyor f5 yine başladı almaya m.topuz,sercan,özer,bilica,aurelio,bekir bu isimler büyük ihtimalle f5 de! ben bu oyuncuların hepsini isterdim açıkcası ama sen beğenmiyorsan m.sarp,orhan şam gibi isimleri istiyorsan o ayrı :)

Tamer Bey;

Siz biz istiyoruzda o oyuncuları.O oyuncuların sahipleri Hacı Boydaklar, Hasekiler , Mecnunlar , artı olarak siyasi kanat Galatasaray için iyi bir şey istemez. Düşman holdingleri biliyoruz zaten biri üç biri beş harfli. O yüzden Galatasaray niye zarar etsin.Herkese bire verirler bize beşe.

Ayrıca Baros'un 5.5 Milyon Euro ettiği dünyada Mehmet Topuz yada muadili bir oyuncu maksimum 1 milyon euro eder.

Işte bu yüzden altyapımıza daha çok önem vermeli kendi oyuncularımızı yetiştirmeliyiz bi mehmet topuzun gökhan ünalın peşinden koşacağımıza cem sultan,semih,özgürcan,emre çolak ve şimdi sayamadığım diğer yeteneklerimize gereken değeri vermeli bu yöneticilerin eline bakmamalıyız

Işte bu yüzden altyapımıza daha çok önem vermeli kendi oyuncularımızı yetiştirmeliyiz bi mehmet topuzun gökhan ünalın peşinden koşacağımıza cem sultan,semih,özgürcan,emre çolak ve şimdi sayamadığım diğer yeteneklerimize gereken değeri vermeli bu yöneticilerin eline bakmamalıyız

Ve kimse aynı sebepten dolayıda türkiyedeki oyuncularla çok ilgilenmediğimizi unutmasın.fb nin,bjk nin bizim gibi değil onlar iyi türk oyuncuları almak zorundalar...

O oyuncularin fiyatlarindan haberin var mi senin? Bizim butcemiz 10 milyon avro ama sirf Gokhan Unal'i 6 milyon avroya aldi TS, Topuz da o civarlarda, Gokcek Ozer icin 6 milyon avro istiyor.... Bos bos konusucagina ilk once neden bu oyunculari alamadigimizi ogren....

boş boş konuşan biri varsa oda sensin bütçemiz 10 milyon euroymuş:) rijkaard gibi bir hocada bu bütçeli bir takımın başına hemen geçerdi!!! bütçemiz en 20-25 civarı...bu oyunculardan en az 2 sini almak zorundayız...

Arkadaslar size bir sey soyleyim ama inanmayacaksiniz lyon mevlut a 11 milyon euro teklif etti sochaux hala varmi arttiran diyor psg de girde acik artirmaya

sochaux 15 e hemen birakiriz diyor ama basin sochaux nun 12 milyon civarinda bir fiyata birakabileceklerini yaziyor

simdi size soruyorum mevlut turkiyede ne kadar eder?:m26:

11h18

Président du club sochalien, Alexandre Lacombe a tenu à rappeler un sacré détail dans le dossier Mevlut Erding. Le départ de l’attaquant turc pour cet été n’était pas inéluctable. Si aucune proposition satisfaisante n’était effectuée, le dirigeant doubiste comptait bien conserver sa pépite offensive. « J’ai, aujourd’hui, deux propositions claires et précises pour Mev dont j’estime qu’il fait partie du top 5 des attaquants de Ligue 1. Notre souhait est de le conserver dans notre effectif. Rien ne presse », a expliqué Lacombe dans L’Alsace, avant de reconnaitre qu’un premier palier à hauteur de 10 ME avait déjà été franchi dans ces offres de transfert.

Néanmoins, dans un marché qu’il considère comme en baisse depuis un ou deux ans, Alexandre Lacombe a tenu à répéter qu’il ne braderait pas Mevlut Erding, suivi par le PSG et Lyon notamment. « Mais il faut se dire qu’avant la crise, il y a deux ans, un garçon comme Mevlut aurait valu 15 ME. Aulas avait bien dit que Benzema en valait 100. Et un Benzema ne vaut pas dix Erding », a expliqué le président du FC Sochaux, qui sait que, dans des dossiers aussi importants que celui de son attaquant vedette, le temps demeure le meilleur allié d’une bonne vente.

hamit tam rijkaard ın istediği tür oyuncu iyi pas yapabilen oyunun iki yönünüde oynayabilen fizik gücü yüksek ve uzaktan etkili sutları olan bir futbolcu alırsak süper olurr:D bir futbolcuda daha ne özellik istersinki :D:d

Hamit Altıntop -Euro 2008'de Hırvatistan ve Almanya maçlarında gördüğümüz gibi- orta sahanın ortasında çok etkili oluyor.Yani alırsak muhtemelen oynacağımız 4-3-3 sisteminin ''sağ iç'' pozisyonunda takımımızın vazgeçilmezi olur.Halil ise 'Lincoln ile takas yapılırsa' alınması durumunda iyi bir yedek olur.

hamit tam rijkaard ın istediği tür oyuncu iyi pas yapabilen oyunun iki yönünüde oynayabilen fizik gücü yüksek ve uzaktan etkili sutları olan bir futbolcu alırsak süper olurr:D bir futbolcuda daha ne özellik istersinki :D:d

Emana´dan daha cok istiyorum Hamit´i......

Hamiti ne zamandir istiyorum takimda görmeyi. Zaten adam gibi serbest vurus atan oyuncumuz yok. Hamit hem bu acigimizada kapatir.

Halil Altıntop Galatasaray'da oynayacak kalibrede değil sırf Hamit gelsin diye Halil'i de alacak değiliz.

Halilide takimimizda görmek isterim sahsen. Ben begeniyorum.

türkiyedeki kaliteli yerli futbolcuları fenerin aldığı söylenmiş.tabii alacak adamlar.o oyunculara okadar parayı başka kim verirki.ne topuz.ne başkası kaptırdığımıza en çok üzüldüğüm futbolcu gökhan gönüldür.gerisi boş.ayrıca bizim yerli kadro çok iyi.

boş boş konuşan biri varsa oda sensin bütçemiz 10 milyon euroymuş:) rijkaard gibi bir hocada bu bütçeli bir takımın başına hemen geçerdi!!! bütçemiz en 20-25 civarı...bu oyunculardan en az 2 sini almak zorundayız...

Eger internet alemini iyi takip ediyor olsaydin Rıjkaard'in bizi kisitli butcemize ragmen tercih ettigini bilirdin. Rijkaard degisik bir hoca amaci bol keseden para harcayip takim yaratmak degil takima sistem kazandirmak butcemize gore mantikli transferler yapmak bu fikir asagi yukari her yerde belirtiliyor... Bizim en son ne zaman dedigin rakamda butcemiz oldu onu sole birkere? 8-9 sene onceydi UEFA kupasini aldıktan sonra.... Gecen sene de butce 10 mılyon civari idi bu sene de pek farki yok aksini kanitlicak adam akili kanitin yoksa daha fazla yazma... Bu arada benim bahsetdigim bonservis butcesi...

Galatasaray 10 milyon euroya en fazla 2 oyuncu alır bu sene 20ile 25 arası emin olun buna.

Bütçemiz en az 20-25 milyon euro olsaydı müthiş adamlardan bahsederdik. Geçen yıl transferlere (bonservis bedeli) ne kadar harcadık ki? Misal yazılı basına göre hareket edersek;

Harry Kewell - 0 €

Milan Baros - 5,5M €

Meira - 4M €

Serkan Kurtuluş - 1M €

Alparslan Erdem - 1M €

De Sanctis - 0M €

Diğer ufak tefekler için de 1-2M€ desen ne ediyor ki toplamda?

11-12 milyon € ile Galatasaray kadrosuna çok değerli oyuncular kattı. Bu yıl da sözleşmesi biten kaliteli oyuncuların peşinde olabiliriz. Bizim geçen yıl transfer bütçemiz 20-25 M € değildi de şimdi mi olacak? Zaten öyle bir tutar olsaydı müthiş topçular alabilirdik; ne de olsa Rijkaard varsa bize kim gelmek istemez ki parayı da bastığın sürece.

Bu anlamda bakınca dediğime geliyoruz:

Mustafa Sarp - 0 €

Eğer olursa Leo - 0 €

:)

Kısacası eldeki 10 milyon euro ile bonservisli kaliteli 2 oyuncu alabilirler. Ama ben diyorum ki sözleşmesi biten tüm oyuncu listelerini ihtiyacımız olan bölgelere göre değerlendirin. Haldun Üstünel Kewell örneğinde olduğu gibi kaliteli ve bonservissiz oyuncu sürprizi yapabilir.

Ek olarak bazı sürprizlere hazırlıklı olmak lazım. Çok kaliteli, dünyaca tanınan bir oyuncu alabilirler ama diğer oyuncuların sisteme yönelik olarak, geleceğimiz düşünülerek seçileceğini düşünüyorum. Bu kişiler belki dünya starı olmayacaklar ama potansiyelli olacaklar, sistemi işletebilecek yeterliliğe sahip olacaklar. Bizimkilerin Deco, Babel, Dos Santos hepsini birden alacağını sanmam. Sonuçta Deco harici diğerleri kanat oyuncuları. Şimdi Arda'yı kenara atamayacağına göre bunlar spekülasyondan öteye gitmiyor. Aralarından kimi isterdin derlerse hiç tartışmasız Dos Santos derdim. Çünkü geleceği var, temeli çok iyi ve Galatasaray'a çok uyacak bir genç. Deco'ya 5-6 milyon sayacağıma Dos Santos'a sayarım. Bence Rijkaard çok iyi anlaşabileceği ve sistemi yürütebileceği isimleri isteyecek. Hal böyle olunca bu isimler bir sır olacaktır. Haldun Üstünel belki geçen yıl Kewell, Baros sürprizi yaptı ama bu sefer Rijkaard'a danışacak, ona göre işi bitirmeye çalışacak.

Bu sene geçen seneden daha fazla transfer bütçemizin olduğunu düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt