# Halil Altıntop

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Halil & Hamit Altıntop

Bu sene geçen seneden daha fazla transfer bütçemizin olduğunu düşünüyorum.

Galatasaray onca borç harç içerisinde ve oldukça sıkışıkken bir risk alarak 20-25 milyon harcamaz. Bonservis bedelinden bahsediyoruz burada. Eğer bu kadar bonservis bedeli harcamak zorunda kalırlarsa sezon içinde biterler. Çünkü futbolcuların yıllık ücretlerini unutmamak lazım. Galatasaray zaten iyi bir kadroya sahip. İyi bir hoca aldı. Bir kaç kaliteli ve potansiyelli takviye ile bu yıl bir sistem oturtmaya girişecektir. Şu anki dinamik yapı 20-25 milyon avro gider riskine girmeye kesinlikle müsait değil. Çünkü başarılı olacağımızın garantisi yok.

Hamit için tek engel!

Defans ve orta sahada joker olarak görev yapacak bir oyuncu arayışına Hamit Altıntop ile son noktayı koyan Galatasaray kaleyi önce içten fethetti.

Sabah Gazetesi'nin 11 Haziran 2009 tarihli bugünkü sayısındaki habere göre; önceki sezonlarda da üç büyüklerden teklif alan ancak kariyerine Bundesliga'da devam edeceğini açıklayan Hamit Altınop, sarı kırmızı yönetimle yaptığı görüşmeler sonrasında ikna oldu.

İstanbul'da tedavisine devam eden gurbetçi yıldız Galatasaray Futbol Şubesi Sorumlusu Haldun Üstünel ile yaptığı görüşmede "Benim sözüm imzadan önce gelir. Ben size söz verdim. Benim açımdan bu transfer bitmiştir. Artık sizin Bayern Münih'i ikna etmeniz gerekiyor" dediği öğrenildi.

Geçen sezon Harry Kewell ile Baros ve geçtiğimiz hafta da Rijkaard transferleriyle futbol camiasında büyük sükse yapan Haldun Üstünel'in Alman kulübüyle masaya oturmadan önce Hamit'in kesin cevabını öğrenmeyi planladığı, milli oyuncunun "Galatasaray'da oynarım" sözünü duyduktan sonra da Bayern Münih yönetiminden transfer pazarlığı için randevu talep ettiği öğrenildi.

TOP LOUİS VAN GAAL'DE

Bayern Münih'te teknik direktörlüğe getirilen Louis Van Gaal'ın Real Madrid'in göndermeyi düşündüğü Hollandalı yıldızlara gözünü diktiği ve Sneijder, Van der Vaart gibi orta saha oyuncularının alınması halinde orta sahada Hamit Altıntop'dan vazgeçeceği yorumu yapıldı.

Fransız yıldızı Ribery için Real Madrid ile pazarlıklarını sürdüren Bayern Münih Başkanı Franz Beckenbauer'in de İspanyol kulübünden 3 Hollandalı oyuncu talep ettiği ve bu transferin olumlu sonuçlanması halinde Hamit Altıntop'un Galatasaray'a gitmesine onay vereceği gelen haberler arasında.

RİJKAARD BUGÜN GELİYOR

Galatasaray'la sözleşme imzaladıktan sonra Türkiye'den ayrılan Hollandalı teknik adam bugün İstanbul'a geliyor. Rijkaard'ın yönetimden transferle ilgili gelişmeler hakkında bilgi alacağı öğrenildi.

Kaynak : Sabah

Galatasaray onca borç harç içerisinde ve oldukça sıkışıkken bir risk alarak 20-25 milyon harcamaz. Bonservis bedelinden bahsediyoruz burada. Eğer bu kadar bonservis bedeli harcamak zorunda kalırlarsa sezon içinde biterler. Çünkü futbolcuların yıllık ücretlerini unutmamak lazım. Galatasaray zaten iyi bir kadroya sahip. İyi bir hoca aldı. Bir kaç kaliteli ve potansiyelli takviye ile bu yıl bir sistem oturtmaya girişecektir. Şu anki dinamik yapı 20-25 milyon avro gider riskine girmeye kesinlikle müsait değil. Çünkü başarılı olacağımızın garantisi yok.

Herşeyi söylemişsin Atilla abi.Ayrıyetten daha fazla bu borç yükü şişirelemez çünkü daha dün divan kurulunda Rijkaard'a bile burun büken kafatasçılar söylenmeye başladı.Yönetim kulübe külfet yüklemeden yapabiliyorsa ne ala, yoksa biz UEFA 'da çeyrek finalde, Türkiye'de lider olsak bu kafatasçı zihniyet rahat bırakmaz kongrede.Enazından yönetimde boş boş oturması için kontenjan açıtırırlar.Çalışmakta zorlanan yapı yürüyecek hal bulumaz bu tür adamlar yüzünden.

Ayrıyetten şirket birleşmesi için çanlar çalmaya başladı.Neyimiz var neyimiz yok oraya yüklenmek zorundayız.

Eger internet alemini iyi takip ediyor olsaydin Rıjkaard'in bizi kisitli butcemize ragmen tercih ettigini bilirdin. Rijkaard degisik bir hoca amaci bol keseden para harcayip takim yaratmak degil takima sistem kazandirmak butcemize gore mantikli transferler yapmak bu fikir asagi yukari her yerde belirtiliyor... Bizim en son ne zaman dedigin rakamda butcemiz oldu onu sole birkere? 8-9 sene onceydi UEFA kupasini aldıktan sonra.... Gecen sene de butce 10 mılyon civari idi bu sene de pek farki yok aksini kanitlicak adam akili kanitin yoksa daha fazla yazma... Bu arada benim bahsetdigim bonservis butcesi...[/QUOTE

bütçemizin 10 milyon olduğuna ve rijkaardın bizi bu rakama rağmen kabul ettiğine o kadar emin olucak bir kanıtını ben göremedim! yönetimden böyle bir açıklamada gelmedi bütçemizin daha fazla olduğunu düşünüyorum...

bu nasıl iş anlamadım.fanatik hamit fenerde diyor,totomaç bizde diyor.inşallah totomaç kırk yılda bir doğru haber yapmıştır.ama hamit transferini zor görüyorum,halil ise olabilir.lakin ikizlerden birini alan diğerinide alır gibi geliyo.

bu nasıl iş anlamadım.fanatik hamit fenerde diyor,totomaç bizde diyor.inşallah totomaç kırk yılda bir doğru haber yapmıştır.ama hamit transferini zor görüyorum,halil ise olabilir.lakin ikizlerden birini alan diğerinide alır gibi geliyo.

Harbiden Hamiti takımda görmek istiyorum:ka19:

hamiti alabilsek,halili zaten alırız.önemli olan hamiti almak.

Fanatik Hamit Fener de Totamaç da Hamit Florya da diyor ,tam bir komedi yanı :D

Bütçemiz en az 20-25 milyon euro olsaydı müthiş adamlardan bahsederdik. Geçen yıl transferlere (bonservis bedeli) ne kadar harcadık ki? Misal yazılı basına göre hareket edersek;

Harry Kewell - 0 €

Milan Baros - 5,5M €

Meira - 4M €

Serkan Kurtuluş - 1M €

Alparslan Erdem - 1M €

De Sanctis - 0M €

Diğer ufak tefekler için de 1-2M€ desen ne ediyor ki toplamda?

11-12 milyon € ile Galatasaray kadrosuna çok değerli oyuncular kattı. Bu yıl da sözleşmesi biten kaliteli oyuncuların peşinde olabiliriz. Bizim geçen yıl transfer bütçemiz 20-25 M € değildi de şimdi mi olacak? Zaten öyle bir tutar olsaydı müthiş topçular alabilirdik; ne de olsa Rijkaard varsa bize kim gelmek istemez ki parayı da bastığın sürece.

Bu anlamda bakınca dediğime geliyoruz:

Mustafa Sarp - 0 €

Eğer olursa Leo - 0 €

:)

Kısacası eldeki 10 milyon euro ile bonservisli kaliteli 2 oyuncu alabilirler. Ama ben diyorum ki sözleşmesi biten tüm oyuncu listelerini ihtiyacımız olan bölgelere göre değerlendirin. Haldun Üstünel Kewell örneğinde olduğu gibi kaliteli ve bonservissiz oyuncu sürprizi yapabilir.

Ek olarak bazı sürprizlere hazırlıklı olmak lazım. Çok kaliteli, dünyaca tanınan bir oyuncu alabilirler ama diğer oyuncuların sisteme yönelik olarak, geleceğimiz düşünülerek seçileceğini düşünüyorum. Bu kişiler belki dünya starı olmayacaklar ama potansiyelli olacaklar, sistemi işletebilecek yeterliliğe sahip olacaklar. Bizimkilerin Deco, Babel, Dos Santos hepsini birden alacağını sanmam. Sonuçta Deco harici diğerleri kanat oyuncuları. Şimdi Arda'yı kenara atamayacağına göre bunlar spekülasyondan öteye gitmiyor. Aralarından kimi isterdin derlerse hiç tartışmasız Dos Santos derdim. Çünkü geleceği var, temeli çok iyi ve Galatasaray'a çok uyacak bir genç. Deco'ya 5-6 milyon sayacağıma Dos Santos'a sayarım. Bence Rijkaard çok iyi anlaşabileceği ve sistemi yürütebileceği isimleri isteyecek. Hal böyle olunca bu isimler bir sır olacaktır. Haldun Üstünel belki geçen yıl Kewell, Baros sürprizi yaptı ama bu sefer Rijkaard'a danışacak, ona göre işi bitirmeye çalışacak.

Lucas Neill i de katabilirisin oda bedelsiz...

Ya bu sene en çok istediğim transferlerin başında Hamit geliyor...Mükemmel bir oyuncu...

Otasahanın ortasında oynar,Sağ bekte oynar,Sağ kanatta oynar...

Daha ne olsun komple bir futbolcu...Açıkcası Fener alırsa gerçekten ama gerçekten kahrolurum...

Bu takıma gerçekten hamit-halil yakışır.Zamanında canaydınında hayali bu oyunculardı ama beceremedi.Şimdi yönetim bu oyuncuları takıma katmak için çok çaba sarfediyor.Bence her iki oyuncu takıma çok şey katarlar v emilli takım içinde gerçekten çok fayda verirler.

Hamit´in aslinda en yararli olacagi bölge neresi biliyormusunuz?

Tam Rijkaard´in istedigi defansif ofansif ortasaha..

Orta sahanin ortasi.Hem ileri hem geri müthis oynar Hamit.

Euro´da yaptigi gibi.Cok yararli olur ve bu yilin en bomba transferi olur gözümde.

Alacagimiz süper yabancilara Hamit kadar sevinmeyecegim emin olabilirisiniz.

Bu derece yani..

Bu takıma gerçekten hamit-halil yakışır.Zamanında canaydınında hayali bu oyunculardı ama beceremedi.Şimdi yönetim bu oyuncuları takıma katmak için çok çaba sarfediyor.Bence her iki oyuncu takıma çok şey katarlar v emilli takım içinde gerçekten çok fayda verirler.

Bu gün fanatikte Fb de habreri vardı çok bozuldum umarım kolpa dır

Arkadaşlar Hamiti gerçekten almak istersek alırız bence...Hamit herşekilde rengini belli ediyor GALATASARAY lı olduğunu söyledi,bjk maçına geldi.Tabiki adam GALATASARAY lı olduğu için gelicek diye bişey yok ama birazcık arz-talep meselesi...

Hamiti febeye kaptirmamaliyiz ya:confused:

Ben Galatasaray´in cok daha avantajli oldugunu düsünüyorum Hamit konusunda.

1. Hamit Galatasaray´li

2. Haldun Üstünel ile aralari cok cok iyi

3. Bayern, Daum´un takimina toplu igne satmaz:D Ezeli düsman Bayern ve Daum

Insallah alirlar ya. Insallah dedigin gibidir Onur biraderim:)

Eger Hamiti kaptirirsak acayip üzülürüm yahu.

Ben Galatasaray´in cok daha avantajli oldugunu düsünüyorum Hamit konusunda.

1. Hamit Galatasaray´li

2. Haldun Üstünel ile aralari cok cok iyi

3. Bayern, Daum´un takimina toplu igne satmaz:D Ezeli düsman Bayern ve Daum

Hamit Galatasarayın oyuncusu olmalı...

Sen bir bkıma haklı olabilirsin...Ama Bayen Daumun taımına oyuncu satmaz konusuna katılmıyorum...Bu olaylar Paraya bakar...Yani tamamen Duygusaldır...

Fb nin verebileceği miktar bizden çok ve bu konuda Hamit ne ister o önemli...

Umarım bizi seçer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt