# Halil Altıntop

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Halil & Hamit Altıntop

Hamit sağ iç pozisyonunda harikalar yaratır,ileri-geri oynar.Halil de Lincoln ile takas edilirse iyi bir yedek olur.

Evet eski, ve bu haber çıktığından beri ben yazı bekliyordum geldi çattı 007 hadi göster bize Bondluğunu..

ben su 007 haldun ustunel olayini bayiliyorum :D muthis bulmus renktaslar kim bulduysa super olmus

simdi birde yerinde 2 super transfer ile 2 veya 3 takviye transfer hal edilsin

ardindan gonul isterki bir godfather seklinde adnan polat pankart veya cok buyuk bir bayrak gibi ve karsi tarafta 007 haldun ustunel bayragi.. muthis olur :D

Son Durum : 247 (101 Kayıtlı üye & 146 Misafir)

Yazık bu kadar adama! Hadi artık yönetim yap bir güzellik!

SAZAN VE YALAN MEDYASI ŞOKTA! İKİ BOMBA DAHA ELDE PATLADI..

Türkiye'de uzunca bir süredir Hamit ve Halil Altıntop kardeşlerin G.Saray ve son günlerde ise F.Bahçe arasında mekik dokuğu haberleri manşetleri süslerken, Schalke’nin onursal başkanı Rehberg’in danışmanı Adem Çukur ALTINTOP KARDEŞLERLE İLGİLİ HABERLERE AÇIKLIK GETİRDİ.. İŞTE DETAYLAR..

Best FM’den Özkan Öztürk'e konuşan Adem Çukur, Halil ve Hamit Altıntop kardeşlerin Türkiye'de forma giymesinin söz konusu olmadığını söyledi. Transfer döneminde çıkan haberlerin iki oyuncuyu da rahatsız ettiğini söyleyen Çukur, “İkisi de burada mutlu. Birisi Bayern’de ötekisi de Schalke’de oynuyor. İki köklü kulüpte forma giydikleri için de planları arasında şu an Türkiye yok. Halil’in menajeri Witmann Türkiye’de olabilir ancak bu tatil için ya da başka bir iş için de olabilir” dedi.

https://www.turkspor.net/default.asp?o=1&id=50248

LİNCOLN'ün SON KALESİ DE DÜŞTÜ

Galatasaray yönetimi tarafınan kesinlikle gönderilmesi düşünülen, Lincoln evde kaldı.. Rijkaard'ın kesin kararını vermediği Brezilyalı oyuncunın gideceği tek kapı Schalke idi.. VE O KAPIDA KAPANDI.. İŞTE DETAYLAR..

Best FM’den Özkan Öztürk'e konuşan Schalke’nin onursal başkanı Rehberg’in danışmanı Adem Çukur, Galatasaraylı Lincoln’ün Schalke’ye transferi ile ilgili olarak da, “Schalke’nin gündeminde şu an için Lincoln yok” diye konuştu

https://www.turkspor.net/default.asp?o=1&id=50249

Hamit,her defasında "Kariyerime Almanya'da devam etmek istiyorum.Bu tür haberler bana çok zarar veriyor" diyor.Ama bizim medyamız sağolsun her sene birilerine yamalıyor.

Hamit'in gelmeyeceği kesin. Halil gelebilir ancak düşük bir ihtimal.

Defter kapandı

19 Haziran 2009 Cuma * 18:32

Galatasarayımız'ın, gurbetçi yıldız Hamit Altıntop'u transfer girişimi olumsuz sonuç verdi.

Avrupa'nın çeşitli ülkelerinde transfer girişimlerinde bulunan Sarı-kırmızılı ekibin Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel, Bayern Münih'in Türk yıldızı ile bir araya geldiği öğrenildi. Üstünel'in yaklaşık 2 saat süren görüşmede Hamit Altıntop'u Galatasaray'a gelmeye ikna edemediği öğrenildi.

Bayern Münih ile bir yıllık daha sözleşmesi bulunan Hamit'in, "Almanya'nın en büyük kulübünde oynuyorum. Bu sezon Türkiye'de futbol oynamayı düşünmüyorum. Gelecek sezon belki olabilir" cevabını verdiği ileri sürüldü.

DHA

007 haldun bile ikna edemediyse kesin kafaya koymuş demektir türkiyeye dönmemeyi :D

Aaa ne garip gelmemiş Hamit. :D Adam milyonlarca defa söyledi bunu zaten.

Hamit ve Halil gelebilseydi keşke...

Bu ikisi ile tam bir 4-3-3 ikonu oluştururduk...

Mehmet

Hamit Arda

Halil Baros Kewell :)

Olsun seneye Beleşe alırız...:)

Bizim Yönetim para verip oyuncu almaya karşıı....

Gelmeyecekler.(NOKTA) hala konuşulması manasız.

Halil için yeniden

Golcü arayışları çerçevesinde uzun bir süredir Galatasaray’ın transfer listesinde yer alan Halil Altıntop için Fenerbahçe’nin de devreye girmesi, Sarı-Kırmızılı kulübü tekrar harekete geçirdi.

Milli oyuncunun menajeri Roger Wittmann’la geçtiğimiz günlerde İstanbul’da buluşan Galatasaraylı yöneticiler, hem Lincoln’ün gönderilmesi hem de Halil’in transferi için tam yetki vermişti.

Wittmann da Fanatik’e yaptığı özel açıklamada, “Schalke’nin yeni hocası Magath, transferde tek yetkilidir. Pazartesi günü işbaşı yapacak ve sonrasında kimi istediğini, kimi satabileceğini açıklayacak” demişti. Alman futbol adamının bugün Magath’la bir araya gelerek Galatasaray’ın teklifini ileteceği ve cevabı İstanbul’a bildireceği öğrenildi.

Üstünel’le birkaç kez görüştü

Sık sık yurt dışına çıkarak transfer çalışmalarında bulunan Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel’in de Halil’le birkaç kez görüştüğü ve gurbetçi oyuncunun bu görüşmeler sonrası Galatasaray’da forma giymeye yeşil ışık yaktığı belirlendi.

Bilindiği gibi Halil transferinde hem Galatasaray’ın hem de Fenerbahçe’nin benimsediği bir taktik var. O da, Halil’i kadroya katarak kardeşi Hamit Altıntop’u ikna etmek ve böylece asıl bombayı patlatmak.

Her ne kadar Hamit, şu an için Türkiye’ye gelmeyi düşünmediği yönünde ifadeler kullansa da, yöneticilerle yaptığı görüşmelerde transfer konusunda olumlu bir tutum sergilediği dile getirildi.

Kaynak : Fanatik

Şu kardeşleri F5 30milyona alsada türk basını artık haber yapmaktan,bende GS ye gelme olasılıklarının yarattıgı endişeden kurtulsam.

F5 kadar taş düşsün başına :D Fb yazmak çok mu zor yahu.

Halil'de sona doğru

Dün takımıyla ilk idmanına çıkan Alman hocanın, milli futbolcuyla bir görüşme gerçekleştirdiği ve ne yapmak istediğini sorduğu belirlendi. Sarı-Kırmızılı yönetim, golcü oyuncunun menajeri Roger Wittmann'a haber göndererek, Halil konusunda Schalke Kulübü'nü ikna etmesini istemişti. Bundesliga temsilcisinin idarecileri, son kararı Magath'ın raporuna göre verecek

halil aslında tam 4-3-3'e göre yaratılmış bir forvet, gelirse yararlı olur. herşeyden önce komple bir forvet. az çok herşeyden var halilde; kafa, şut, pas, vs. kanatlarda, forvet arkasında da oynayabiliyor yani çok yönlü bir oyuncu. tabii ilk 11 için alalım demiyorum ama forvet rotasyonu içerisinde sıkı sık forma şansı bulur eğer gelirse.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt