# Halil Altıntop

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Halil & Hamit Altıntop

halil aslında tam 4-3-3'e göre yaratılmış bir forvet, gelirse yararlı olur. herşeyden önce komple bir forvet. az çok herşeyden var halilde; kafa, şut, pas, vs. kanatlarda, forvet arkasında da oynayabiliyor yani çok yönlü bir oyuncu. tabii ilk 11 için alalım demiyorum ama forvet rotasyonu içerisinde sıkı sık forma şansı bulur eğer gelirse.

halil yerine babeli tercih ederim ama hamit gelirse hiç fena olmaz :D

halil yerine babeli tercih ederim ama hamit gelirse hiç fena olmaz :D

ben de tabii ki babel'i tercih ederim, ben forvette rotasyon oyuncusu, iyi bir alternatif/yedek olur diye söyledim. psg mevlüt için 6.5M'dan fazlasını gözden çıkardıysa eğer halil için 3-4M fazla değildir. ayrıca eğer halil de ayrılmak istiyorsa, biraz pazarlıkla 2-3M'a bağlanabilir belki, ne de olsa yeni sezon kadroda düşünülmeyen bir futbolcu.

halil gelmez inşallah. hem de bonservisi alınacal hiç gelmesin. 30 maç 4 gol. ümit karan'a çok kızıp da halil'in gelmesini istemek biraz garip. saçımızı başımızı yolarız artık kaçırdığı gollerden sonra. kuranyi gibi pivot bir santrofor takımdayken bile bu kadar gol atabiliyorsa baros'la hiç atamaz.

halil gelmez inşallah. hem de bonservisi alınacal hiç gelmesin. 30 maç 4 gol. ümit karan'a çok kızıp da halil'in gelmesini istemek biraz garip. saçımızı başımızı yolarız artık kaçırdığı gollerden sonra. kuranyi gibi pivot bir santrofor takımdayken bile bu kadar gol atabiliyorsa baros'la hiç atamaz.

istatistiklere kanmamak lazım. ümit sadece gol atamadı diye yollanmadı ki?schalke iki senedir zaten gol yollarında çok zorlanıyor. ayrıca halil schalke'de genelde 4-3-3 sisteminde sağ kanatta görev alıyordu. orta saha oynadığı zamanlar bile oldu. yani striker olarak fazla görev almadı schalke'de o yüzden istatistikler yanıltıcı olabilir. ayrıca baros'un da bize gelmeden önceki istatistiklerini biliyoruz.

istatistiklere kanmamak lazım. ümit sadece gol atamadı diye yollanmadı ki?schalke iki senedir zaten gol yollarında çok zorlanıyor. ayrıca halil schalke'de genelde 4-3-3 sisteminde sağ kanatta görev alıyordu. orta saha oynadığı zamanlar bile oldu. yani striker olarak fazla görev almadı schalke'de o yüzden istatistikler yanıltıcı olabilir. ayrıca baros'un da bize gelmeden önceki istatistiklerini biliyoruz.

o zaman her forvete baros gözüyle bakalım :)

çağatay dediklerini tam ben yazacaktım sen yazmışsın.aynen katılıyorum.

peki bize gelirse nerde oynayacak? baros'un milli takım performansı müthişti. halil'in 7 golü var milli takımda. ve bunlar kazakistan azerbaycan şili macaristan gibi takımlara atmış. bence ligimizde gaziantep gençlerbirliği bursa gibi takımlarda oynarsa başarılı olur.

halilin ksv de oynadığı futbol ve attığı goller ortadadır.milli takımda kaç gol attığının bir önemi yok.zaten kaç kere milli takımda oynadıki adam.

halilin ksv de oynadığı futbol ve attığı goller ortadadır.milli takımda kaç gol attığının bir önemi yok.zaten kaç kere milli takımda oynadıki adam.
28 milli maç. ben de aynısını söylüyorum. şampiyonluğa oynayan takımlarda faydalı olmaz diyorum. serkan aykut müthiş bir golcüydü ama bizde olmadı. bursasporda pingel vardı efsane. fener'e geldi hiçbir şey yapamadı. doğrudur ama ksv ile galatasaray aynı değil.

Halil'in saha içinde skora olmasa da oyuna katkısı yadsınamaz. 4-3-3 için çok uygun bir adam. çok mücadeleci bir adam en başında.

Yetenekleri kısıtlı bir oyuncu. Bize yaramaz..

Hamit gelse çok güzel olur.Topal-Hamit-Arda 3'lü sü ortasahada.Bayağı güzel olur.

peki bize gelirse nerde oynayacak? baros'un milli takım performansı müthişti. halil'in 7 golü var milli takımda. ve bunlar kazakistan azerbaycan şili macaristan gibi takımlara atmış. bence ligimizde gaziantep gençlerbirliği bursa gibi takımlarda oynarsa başarılı olur.

bize gelirse üçlünün sağında görev alır. eğer oraya yabancı bir oyuncu transfer edilirse de ileri üçlü için rotasyon oyuncusu olur, her yerinde görev alabilir. dediğim gibi halil komple bir forvet; pres yapar, asist yapar, uzaktan vurur, kafa golü atar, ... tek eksik noktası son vuruşlarda bazen beceriksiz olabilmesi. istatistiklere pek yansımamış olsa da halil oynadığı zaman takıma katkısı görülebiliyor.

Mustafa, Sabri'nin oyun zekasi yok ki :D

Sanırım sen de haklısın. Ancak şahsi düşüncem o ki Halil hiç bir işimize yaramaz.

Sanki Sabri yi tarif etmişsin :D

sabri o kadar da yeteneksiz bir futbolcu değil, sadece ne zaman ne yapması gerektiğini bilmiyor. o an ne yapmaması gerekiyorsa onu yapıyor. şut atılmayacak yerde şut atıyor, pas atılacak yerde top sürüyor ... yani "oyun zekası" olmayan bit oyuncu. eminim ki halil'deki oyun zekası sabri'de olsa biz gökhan gönül'ü konuşmazdık. :D

ayrıca oyun zekası ve sabri diyince aklıma rijkaad'ın sabri hakkındaki sözü geldi (gerçekten dedi mi bilmiyorum ama doğru söze ne denir);

" beyni ile ayakları arasında bağlantı yok. bunu sağlayabilirsek yeni bir yıldız yaratabiliriz. "

galiba fenere gidiyorlar.

Turkcell Süper Lig'de transfer bombaları arka arkaya patlarken, Aziz Yıldırım'ın bu akşam (çarşamba) Altıntop kardeşlerden biriyle yemek yediği haberi "yılın transferi mi gerçekleşiyor?" sorularını akıllara getirdi.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, verdiği "3 sene üst üste şampiyonluk" sözünü tutabilmek için transfer çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Yıldırım'ın, bu akşam Halil-Hamit Altıntop kardeşlerden biriyle başbaşa bir yemek yediği ve bu yemekte çok ciddi rakamların telaffuz edildiği öğrenildi.

Haberin detaylarını yarın MARATON.COM.TR'de bulabilirsiniz!..

MARATON.COM.TR ÖZEL

Bi ezikbahçeye gidicek bi bize gelicek arada gibip geliyolar anlamadım medya yı gitti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt