# Halil Altıntop

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Halil & Hamit Altıntop

Bu konuya niye kilit girmiyo? 3000 bin kere acikladilar Bayern'de kalacaklar diye, ayrica Galatasaray'in gundeminde bile degiller?

menejer yalanlamış işte daha ne olsun yaa kimse yalanlayamıyomuş. sizofren bunlar valla sonunda buna kanaat getirdim :D

ayrıca aksine menejerin söylediğine göre halil galatasaray'a daha yakınmış gibi bir anlam çıkıyor;

Fazeli, “Kardeşi Halil’in Türkiye’ye gelmesi Galatasaray’da oynaması Hamit’in düşüncelerini değiştirmez. Herkesin profesyonel kariyeri ve düşünceleri farklı.” şeklinde konuştu.

hayırlısı artık. :)

bunlar f5 giidiyor galiba

medyaspor

Son Dakika… Fener Yine Bombayı Patlatmak Üzere!

30.06.2009 20:23:00

Transferin en hızlı kulübü Fenerbahçe yine bombayı patlatmak üzere… Üstelik bu kez bir fitille 2 bomba birden ateşlenecek… İşte Medyaspor farkıyla son dakika gelişmeleri….

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yılan hikâyesine dönen bir transferi bitirmek üzere...

Geliyor, gelmiyor, gelmek istiyorlar, gelmeyi düşünmüyorlar haberlerinin ardından sonunda ALTINTOP KARDEŞLER FENERBAHÇELİ OLMAK ÜZERE... TÜM PÜRÜZLER GİDERİLDİ...

Başkan Aziz Yıldırım'ın, Hamit Altıntop'un senelik 4 Milyon Avro isteğine "tamam" dediği, ancak "Halil Altıntop'a o kadar vermem!" şeklinde prensip kararı ortaya koyduğu için transferin bu kadar geciktiği sızan bilgiler arasında.

Hamit Altıntop'un kardeşini ikna ettiği, Halil'in 3 Milyon Avro'ya "evet" dediği, böylece transferin gerçekleşmesinin önünde hiçbir engel kalmadığı bildirilmekte...

Şu yıllık rakamlar nedir?

Karşılayamazlar o kadar adamın yıllığını.

adamlar gidecek hakikaten galiba bunlarawalla moralim bozuldu akşam akşam

eğer halil & hamit fenerbahçe'ye geçerse maalesef bizden daha kaliteli yerli oyunculara sahip olacaklar. yıllardır en büyük avantajımız onların eline geçecek. umarım yalandır çünkü benim bildiğim iyi galatasaraylı iki kardeşi fenerbahçe'de görmek istemem. seneye çok zor bir sezon olacak!

halili salla ondan brisey olmazda hamiti su eziklere kaptirirsak cok üzülürüm.

fcbayern.de: In der Sommerpause brodelt immer die Gerüchteküche. Auch Dein Name war diesmal dabei. Kannst Du was dazu sagen?

Altintop: „Bei den drei großen Klubs in Istanbul - Galatasaray, Fehnerbahce und Besiktas - sind die türkischen Legionäre im Ausland immer gefragt. Es wurde viel geschrieben, aber dass das Interesse für mich groß war, habe ich gemerkt. Dennoch kam ein Wechsel für mich überhaupt nicht in Frage, denn ich fühle mich beim FC Bayern sehr gut aufgehoben.“

??

kısacası üç büyük kulüpten teklif aldığını ve turkiye de kendisine çok büyük ilgi olduğunu ama bayern'de kalacağını söylemiş.benim için bir değişiklik yok bayern de kalacağım yazıyor.

Fenerbahçe ve Galatasaray'la adı sıkça anılan Milli futbolcumuz Hamit Altıntıop, Bayern Münih'in resmi internet sayfasına verdiği röportajda, transfer durumuyla ilgili net açıklamalarda bulundu.

26 yaşındaki ortasaha futbolcusunun, kulübün resmi internet sayfasına verdiği soru cevap şeklindeki röportajın can alıcı kısımları şöyle:

Yeni transferlerle birlikte Bayern'de özellikle ortasahada çok ciddi bir forma savaşı yaşanacak. Şansını nasıl değerlendiriyorsun?

Hamit: Yapılan transferler, yeni sezondaki hedeflere ulaşılması açısından kulübün gerekli hamleyi gerçekleştirdiğini gösteriyor. Ben bunda pozitif bir ışık görüyorum çünkü mücadele sadece güzel birşey olabilir. Önemli olan; hep beraber çalışıp koyulan hedeflere ulaşmak.

Yeni teknik direktör Louis van Gaal'dan beklentilerin neler?

Hamit: Henüz tanışma fırsatı bulamadım ancak onun hakkında birçok şey duydum. Uzun zamandır bu işin içinde olan, çok tecrübeli ve kendini kanıtlamış bir isim. Buraya kendi metodlarını getirecek ve umarım yeniden başarılara ulaşan bir takımın liderliğini yapacak.

Yaz döneminde transfer spekülasyonları hep çıkıyor ve senin de adın bu haberlerde var. Neler söyleyeceksin?

Hamit: 3 büyük İstanbul kulübü- Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş - yurt dışında oynayan Türk Milli futbolcularla her zaman ilişkilendiriliyor. Gazete sayfalarını bu haberlerle dolduruyorlar ve ben de ismimi çok kez görüyorum. Ancak ben hiçbir zaman ayrılmayı düşünmedim çünkü Bayern'de kendimi yeterince evimde gibi hissediyorum.

Geride kalan sezonda sakatlıklarla oldukça başı dertte olan Milli futbolcumuz, Bundesliga'da 7'si yedekten olmak üzere sadece 11 maçta şans bulabilmiş ve 2 gol kaydetmişti.

Hazırlayan: ÖZGÜR İNCE

Turkspor gecen sene bir iki transfer bildi diye bi havalara girmis

bu sene baya rezil oldular ama :)

Bu konular artık kilitlenir Keita yı aldık bi yabancı daha alıp transferi bitirir yönetim

Doğruysa kesinlikle harekete geçmek lazım. Topal-Arda-Hamit---Kewell-Baros-Keita..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt