# Halil Altıntop

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Halil & Hamit Altıntop

Yahu Deividin neresini beğenmiyorsun anlamıyorum...Adam ne kadar da kötü oynasa Şut tehtidi var...Çakar uzaktan bir tane olur biter...Bizde Kewel hariç takımda kimsede bu yetenek yok...(sabriyi saymıyorum)Tamam çoooooook üst düzey bi oyuncu olmasada Fb tarzı takımlarda banko oynuyacak adamdır bence...

Yahu yanindaki adama pas vermekten aciz. Uzaktan isabetli sut cekme ile iyi oyuncumu olunuyormus? O senin bahsettigin deivid kadar küfür edilen baska bir futbolcu yoktur fenerde.

Yahu Deividin neresini beğenmiyorsun anlamıyorum...Adam ne kadar da kötü oynasa Şut tehtidi var...Çakar uzaktan bir tane olur biter...Bizde Kewel hariç takımda kimsede bu yetenek yok...(sabriyi saymıyorum)Tamam çoooooook üst düzey bi oyuncu olmasada Fb tarzı takımlarda banko oynuyacak adamdır bence...
Şakamı mı yapıyorsun..Şişkonun tekşi şutdan başka özelliği yok.Ne hız nede birebirde rahat adam geçebiliyor.Üstelik burası fbnin oyuncusunu tartışma yeri değil.Fbnin oyuncularını öveceksien fb ile ilgili topicde öv.

Deivid kim ya ben Fener de oynuyo diye biliyorum :p burasıda Galatasaray Forumu.

Şakamı mı yapıyorsun..Şişkonun tekşi şutdan başka özelliği yok.Ne hız nede birebirde rahat adam geçebiliyor.Üstelik burası fbnin oyuncusunu tartışma yeri değil.Fbnin oyuncularını öveceksien fb ile ilgili topicde öv.

İsim ortaya atıldı bende söyledim...Sen beğenmezsin ama ben beğenirim buna kimse karışamaz...

Ayrıca istediğim takımın istediği oyuncusunu överim...Sırf aramızda rekabet var diye olaya at gözlüğüyle bakamam...

Bu başlıkta konuşulan konunun büyük kısmı Fb hakkında.Bunun için birşey yapılmalı?

İsim ortaya atıldı bende söyledim...Sen beğenmezsin ama ben beğenirim buna kimse karışamaz...

Ayrıca istediğim takımın istediği oyuncusunu överim...Sırf aramızda rekabet var diye olaya at gözlüğüyle bakamam...
Rekabet var diye tabiki at gözlüğü ile bakmazsın ama burası fb topici fenerli oyuncuları öveceksen git fb topicine.

Deivid ve Kazim mi saglam adam...o zaman bende Real Madrid de banko oynarm...Komik olma!!!

Küçümsediğin Deivid ve Kazım fenerbahçenin Şampiyonlar Liginde çeyrek final oynamsında başrolü oynamışlardı hatırlatırım Deividin attığı gol sayısını hatırlatmama gerek var mı acaba ?

Çok fanatik gözüyle bakıyorsunuz nasılki onlar bizim Arda'mızı beğeniyorsa Barosumuzu beğeniyorsa bizde onların futbolcularından bazılarını beğenebiliriz bu çok normal

Küçümsediğin Deivid ve Kazım fenerbahçenin Şampiyonlar Liginde çeyrek final oynamsında başrolü oynamışlardı hatırlatırım Deividin attığı gol sayısını hatırlatmama gerek var mı acaba ?

Çok fanatik gözüyle bakıyorsunuz nasılki onlar bizim Arda'mızı beğeniyorsa Barosumuzu beğeniyorsa bizde onların futbolcularından bazılarını beğenebiliriz bu çok normal

Devid ıyı oyuncudur ama kesınlıkle sağ kanat oyuncusu degıldır.... Alex ın yerınde oynasa ondan daha faydalı olacagı kesın ... Ama devıd hamıt karşılaştırması bilime aykırı... Futbolculuk bılgısıne ıhanet.. Hamıt 5 tane devıd eder...Devıd hıc bır ozellıgı hamıtten ıyı degıldır buna uzaktan sut cekmekte dahıl..

Ne ondan ıyı pas verır ne ondan ıyı kosar ne ondan daha ıyı takım oyuncudur ne de ondan daha cok yeteneklıdır...

arkadaşlar burası Angut.com degil Galatasaray forumu biraz dikkat

Ancak formalarını alırız.Unutun bunları.Dua edelimde fener almasın bunları.

ne demek formalarını alırız.kurduğun cümleye dikkat et.

sen ne kadar negatif düşüncelisin anlamadım gitti

Kendilerini hala Almaguerleri falan aldığımız dönemde sanıyorlar. Boşver daha kimler gelecek takıma ilerki yıllarda. O zaman onlar alır ARMAMIZIN olduğu formalarını.

Devid ıyı oyuncudur ama kesınlıkle sağ kanat oyuncusu degıldır.... Alex ın yerınde oynasa ondan daha faydalı olacagı kesın ... Ama devıd hamıt karşılaştırması bilime aykırı... Futbolculuk bılgısıne ıhanet.. Hamıt 5 tane devıd eder...Devıd hıc bır ozellıgı hamıtten ıyı degıldır buna uzaktan sut cekmekte dahıl..

Ne ondan ıyı pas verır ne ondan ıyı kosar ne ondan daha ıyı takım oyuncudur ne de ondan daha cok yeteneklıdır...

Yav ben zaten Deivid yada Kazım Hamitten iyi demiyorumki Hamit'in bu oyunculardan iyi olduğu doğru ama bu Deivid,Gökhan Gönül ve Kazım fenerin en sağlam oyuncuları bende diyorumki fener Hamit'i alsa çok üzülmem fayda sağlar ama harcadıkları paraya değmez çünkü en sağlam oyuncularından birini yedek bırakırlar yani 10 harcarlar 10 verim almak için ama 2-3 alırlar Bayern Hamit'i az bir paraya bırakmaz çünkü

Hamit tam aradığımız futbolcu tipi.

Ayrıca Halil'e burun kıvıranlar arkadaşlar var. Şöyle diyeyim, Halil emin olun ki maalesef hem Yaser'den hem Özgürcan'dan daha iyi bir forvet.

Bu seneki hangi transferden memnunsun bende anlamdım.Sarptan mı,gökhandan mı,leo francodan mı.Keitada benim için hala belirsiz.Tutarmı tutmaz mı belli değil.Zaten transferler ya tutarsa diye yapılıyor Galatasarayımızda son kaç senedir ve zaman bittikten sonra yapılıyor.Şimdi avrupa maçları başlayacak yabancılarımız oynamayacak,ben inanmıyorum ama yeni transfer olursa ne zaman gelecekte ne zaman bu takıma katkı vermeye başlayacak.Birde Adnan Polat deyince benim aklıma Canaydının futboldan sorumlu başkan yardımcısı geliyor.Yoksa yanılıyormuyum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt