# Halil Altıntop

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Halil & Hamit Altıntop

Bu seneki hangi transferden memnunsun bende anlamdım.Sarptan mı,gökhandan mı,leo francodan mı.Keitada benim için hala belirsiz.Tutarmı tutmaz mı belli değil.Zaten transferler ya tutarsa diye yapılıyor Galatasarayımızda son kaç senedir ve zaman bittikten sonra yapılıyor.Şimdi avrupa maçları başlayacak yabancılarımız oynamayacak,ben inanmıyorum ama yeni transfer olursa ne zaman gelecekte ne zaman bu takıma katkı vermeye başlayacak.Birde Adnan Polat deyince benim aklıma Canaydının futboldan sorumlu başkan yardımcısı geliyor.Yoksa yanılıyormuyum.

ne karamsarmıssın be arkadaş :(

ya forumda bir kamera şakası mı var yoksa bana mı öyle geliyor renktaşlar bi yardım edin??

bu ne yaw yok işte Keita'yı falan aldık ama bu aldığımız adamlar hep risk yok işte rijkaard takıma ne verdi ki tarzı yaklaşımları hayretle okuyorum. bana risk olmayan ne sayabilirsiniz merak ediyorum. eğer birgün sakatlanmayan ve direk programlanan robotlar icat edildiğinde onları transfer etmezsek size hak verebilirim ama yanılmıyorsam daha öyle bir robot icat edilmediğine göre heran bu riskler dünyanın en büyük kulüpleri için de geçerlidir. nedir beklentiniz merak ediyorum??

lütfen arkadaşlar zaten biraz önce de ntvyi izlediyseniz üstümeze gelecek olan basın pusuda yatıyor. bizde içimizde bu tarz yaklaşımlar edinirsek kendimizi içimizden yıkarız ki zaten de sadece böyle yıkılabiliriz..

Bu seneki hangi transferden memnunsun bende anlamdım.Sarptan mı,gökhandan mı,leo francodan mı.Keitada benim için hala belirsiz.Tutarmı tutmaz mı belli değil.Zaten transferler ya tutarsa diye yapılıyor Galatasarayımızda son kaç senedir ve zaman bittikten sonra yapılıyor.Şimdi avrupa maçları başlayacak yabancılarımız oynamayacak,ben inanmıyorum ama yeni transfer olursa ne zaman gelecekte ne zaman bu takıma katkı vermeye başlayacak.Birde Adnan Polat deyince benim aklıma Canaydının futboldan sorumlu başkan yardımcısı geliyor.Yoksa yanılıyormuyum.

arkadaşım yönetim ne yapsın.kulübün maddi durumu ortada.şimdi gidipte bizim transfer bütçemiz 40-50 milyon euro deseler haklısın.ozaman eleştiri hakkın var.ama şu an eleştiri hakkın yok.kimi alsınlar söylermisin?

sendeki bu olumsuz düşünce nedir anlamıyorum?

ama cevabını buldum gibi.adnan polattan kaynaklanan bir sıkıntın var senin.polat üzerinden takımı eleştirmek senin amacın

Ülkemizin ve kulübümüzün ekonomik gerçeklerini göz önüne almadan yorum yapmışsın şu an Galatasaray'ın kurduğu kadroyu Türkiye'de kurmuş bir takım gösteremezsiniz ha ligde geçen sene kötü sonuç almış olabiliriz ama önemli olan bu oyuncuları Türkiyeye getirmek..

Ben ne Milan Baros'un ne Harry Kewell'ın ne Leo Franco'nun ne de Keita'nın yerinde olsam şahsen Türkiyeye tatile gelmem,kaldıki Türkiye Euro 2008'de yarı finale çıkmasa bu oyuncular adımını dahi atmazdı Türkiyeye çölde futbol oynayacaklarını zannederlerdi zaten havaalanına indiklerinde ilk dedikleri şey Türkiye Euro 2008'de iyi işler yaptı vsvs....

https://tr-tr.facebook.com/people/erif-Vural/605797935 :005: Hayran olduğu takım "Fenerbahçe" :m26:

Hamit yine açıklama yapmış.

Bayern'de kalıcam diye.

şerifin derdi adnan polat.adnan polatı istemiyor bu yüzden takıma ve transferelere eleştiri yapıyor

hani gecen gün demişti ya adnan polat gitsin ali dürüst gelsin diye

Adnan Polat gibi başkan bir daha gelmez bize kıymetini bilelim istikrardan yana olalım

Cik cik çıkacak kuş çıkacak.Fitnecileri almayın foruma.Önlemler olması lazım.

Cik cik çıkacak kuş çıkacak.Fitnecileri almayın foruma.Önlemler olması lazım.

bu konuda ben daha önce böyle bişey söylemiştim.anguttan bazıları siteye sızıyor.ne hikmetse ya yönetimi suçlar ya da transfer haberi patlak verdimi hemen zıplarlar foruma.önlem alınmalıdır.modlar adminler mutlaka düşünüyordur bu durumu

şerifi bilemem angutmu değilmi.gerçek galatasaraylı ise adnan polata destek verir.galiba canaydın dönemini istiyor şerif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt