# Halil Altıntop

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Halil & Hamit Altıntop

bu konuda ben daha önce böyle bişey söylemiştim.anguttan bazıları siteye sızıyor.ne hikmetse ya yönetimi suçlar ya da transfer haberi patlak verdimi hemen zıplarlar foruma.önlem alınmalıdır.modlar adminler mutlaka düşünüyordur bu durumu

şerifi bilemem angutmu değilmi.gerçek galatasaraylı ise adnan polata destek verir.galiba canaydın dönemini istiyor şerif

Şöyle bişey olabilir;

Foruma kabul edilmeden n.k.f.v.a.s. sözleşmesi imzalasınlar...(Yada farklı bi versiyonu)

Çok mu abarttım:D

Hamit Altıntop'a rüya gibi teklif

Milli futbolcu, Almanya´da Fenerbahçe´ye transferi hakkında olumsuz konuşuyor ama esas haber ‘dayı´da...

Fenerbahçe’de herkes Hamit Altıntop’un durumunu merak ediyor. Kimi gelmez diyor, kimisi umutlu. Milli futbolcu ise Almanya’da Bayern Münih’ten ayrılmak istemediğini sık sık dile getiriyor. Ancak perde arkasında çok ciddi gelişmeler yaşanıyor. Hamit’e çok yakın olan ve yıldız futbolcunun akıl danıştığı isimlerin başında gelen dayısı Fahrettin Dakın, yakın çevresine Hamit’le ilgili çarpıcı sözler söyledi. Fenerbahçe’nin Hamit’e yıllık 5 milyon Euro civarında bir teklif yaptığını belirten Dakın’ın, “Bu teklifi geri çevirmek çok zor. Hamit adım adım Fenerbahçe’ye doğru gidiyor” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

FANATİK

Igrenc Turk medyasi adam aciklama yapmis olmasina ragmen, haberlerine devam ediyor.

Napıcaklar ki başka illa ki gazeteyi dolduracaklar:S

Bilseler düzgün haber yapanların daha çok okunacağını adamlar.

yok abi bu kadar olmaz.o gelmicem diyor bizim medya getirecem diyor.içler acısı medyamızın hali

Alacaklar sanırım senelik 5 m euro vermişler...

Bide Mehmet Demirkol Aykut kocaman Brezilyadan bir oyuncu ile dönecekmiş...Nilmar gibi sanki:(

Nilmar neysede Hamit e üzülürüm...

Ne Hamit'i Ne Nilmar'ı arkadaşlar bu iki futbolcuda Türkiye'ye gelmez.Hele Hele Nilmar'ı Manu istiyor.f5 medyasının yine sallama haberleri bunlar.Boşuna inanmayın!

fenerde hiç yabancı transferi yapmadı yav hayırdır,fırtına öncesi sessizlik diyorlar ama mehmet topuza bastılar o kadar parayı özer hurmacıya bence paraları bittiği için sessizlik :D

bu sene iyi isimler getirmek zorundalar sonucta kongrede verilmiş bir söz var .ayrıca 2 yıldır josicolarla maldonadolar geliyor bu sene de böyle ismi cismi duyulmamıs futbolcular getirirlerse ortalık karışır. bence en büyük problem ikna edemiyorlar 2 aydır poulsen'le ugrasıyorlar.

Burada boşuna muhabbet dönüyor bence.. Halil ya da Hamit farketmez ikisi de gelmez şu anda Türkiye'ye ki bu konuda kaç kere açıklama yaptılar..

Alacaklar sanırım senelik 5 m euro vermişler...

Bide Mehmet Demirkol Aykut kocaman Brezilyadan bir oyuncu ile dönecekmiş...Nilmar gibi sanki:(

Nilmar neysede Hamit e üzülürüm...

Aykut Kocaman Almanya'ya gelmiş.Mehmet Demirkol'a sormak lazım oyuncuyu bavula mı sokmuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt