# Halil Altıntop

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Halil & Hamit Altıntop

Çok çok iyi olurdu. Ama neredeyse imkansız.

Aslanın son bombası!

Galatasaray transfere doymuyor. Keita ve Elano'yu alarak sadece Türkiye'nin değil, dünyanın da dikkatini çeken Sarı-Kırmızılı yönetim bu kez rotayı B.Münih'in Türk oyuncusu Hamit Altıntop'a çevirdi.

Takvim gazetesinin 3 Ağustos Pazartesi günkü baskısında yer alan haberin devamı şu şekilde; Flaş transferlerin gerçekleşmesinde çok büyük rol oynayan Galatasaray Futbol Şubesi Sorumlusu Haldun Üstünel'in Fenerbahçe'nin de gündeminde olan Hamit için bu hafta Almanya'ya gideceği öğrenildi. Başarılı yöneticinin Bayern Münih ve Hamit'le görüşmesi bekleniyor.

İYİ BİR RAKAM SUNULACAK

Birçok kez Türkiye'ye gelmek istemediğini açıklayan Hamit Altıntop'un B.Münih'te bu sezon fazla şans bulamayacak gibi gözükmesi bu transferde ibreyi G.Saray'a çevirmiş durumda. Ayrıca Alman kulübünün hocası Van Gaal'ın da Hamit'e sıcak bakmadığı biliniyor. Milli oyuncunun sıkı bir Galatasaraylı olduğunu bilen Haldun Üstünel bu kozu kullanarak başarılı oyuncuyu ikna etmeye çalışacak. Sarı-Kırmızılı yönetimin Hamit'e reddedemeyeceği bir teklif sunacağı öğrenildi.

Kaynak : Takvim

Hamite fener yıllık 4m teklif etmişken bize gelmez zaten gelmesinide istemiyorum.

sallama haber:cool::cool:

yanlız Rijkaard Hamit i çok sever bir sürü yerde oynuyor gelirse banko oynatır hamiti

Hamite fener yıllık 4m teklif etmişken bize gelmez zaten gelmesinide istemiyorum.

sallama haber:cool::cool:

Bu sene Bayernle çok büyük işler başaramazsa ancak Türkiyeye seneye gelmek gibi düşüncesi belki olur ama sanmıyoum. Ama o kadar parayı tabiki veremeyiz.

arkadaşlar hamit asla türkiyeye gelmez.gider bayernin paf takımında 1 sene oynar yine gelmez.boşuna ümitlenmeyelim

Hamit nekadar profesyonel olsa bile cocuklugundan Galatasarayli, türkiyeye gelecegi varsa ilk tercihi zaten bi oluruz. Ama su 3-4 sene icinden Türkiyeye gelecegini sanmiyorum...

Eğer halen Lincoln - Halil takası yapılabiliyorsa yapılsın. Halil iyi bir yedek olabilir. Ama öyle para verilip alınacak bir adam değil Halil.

Hamit nekadar profesyonel olsa bile cocuklugundan Galatasarayli, türkiyeye gelecegi varsa ilk tercihi zaten bi oluruz. Ama su 3-4 sene icinden Türkiyeye gelecegini sanmiyorum...

Almanyada yetiştiği için profesyonelliği ön planda olacaktır bence. Bir yere kadar belki Galatasaraylılığı ön plana çıkabilir ama seneye Türkiyeye gelmeye karar verecek olursa son büyük sözleşmesini yapacaktır, bu durumda fener 4 milyon verirken biz ancak 2-2.5 arası veririz, Hamit te onları tercih eder. Arada 300-500 bin euroluk fark olsa tamam ama o kadar büyük farklar varken böyle bir tercih yaparsa ne diyebiliriz?

Almanyada yetiştiği için profesyonelliği ön planda olacaktır bence. Bir yere kadar belki Galatasaraylılığı ön plana çıkabilir ama seneye Türkiyeye gelmeye karar verecek olursa son büyük sözleşmesini yapacaktır, bu durumda fener 4 milyon verirken biz ancak 2-2.5 arası veririz, Hamit te onları tercih eder. Arada 300-500 bin euroluk fark olsa tamam ama o kadar büyük farklar varken böyle bir tercih yaparsa ne diyebiliriz?

diyecek birsey kaliyormu ki?

allah derim esra ceyhanın programına çıkan adam gibi havalara şıçrarım valla dicem ama bayern münihte ilk 11 oynayan adamı almamız zor:)

Halilde Hamitte her sezon kulüplerinde banko oynuyan oyuncular. Özellikle hamit Bayerne kimler geldi kimler geçiyor ama o halen 11 oynuyor. Dün kupa maçında da Van Gaal'in ilk 11 tercihiydi ve attığı golle doğru tercih olduğunu gösterdi. Hamit ve Schweinsteiger orta sahayı mükemmel hale getiriyorlar Bayernde.

Ocak'ta G.Saray'da

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, 1 Eylül'de sona eren birinci transfer dönemiyle ilgili değerlendirmede bulunarak, "Çok güçlü bir kadro kurduk. Bir de yerli santrfor istiyorduk ama şimdilik olmadı. Hedeflerimiz Schalke'li Halil Altıntop ve Bursasporlu Sercan'dı" derken, Halil'in ara transferde sarı-kırmızılı formayı giymesine kesin gözüyle bakıldığı

belirtildi. Teknik direktör Felix Magath'ın onay vermesi üzerine Schalke yetkililerinin, 26 yaşındaki gurbetçiyi ocak ayında, uygun bir rakama Galatasaray'a satma sözü verdiği kaydedildi. Halil'in Schalke ile sözleşmesi 2010 yılında sona eriyor.

Kaynak:Fotomaç

Cevap: Halil Altıntop

Tamam.

Hala transfer haberi. Sayfalarınızı dolduramıyorsanız poster felan verin alan duvara asar biriktirir felan. Hala satıyorsanız tabi. Ben arada gülmek için fotospor ve fotogol alıyorum. Tavsiye ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt