# Halil Altıntop

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Halil Altıntop Ocak 'ta Geliyor

Ocakta gelmesin fırında gelsin :D:D

Ya arkadaş Hamit niyetine okuyorum yorumları diyorum bu renktaşlar ne diyor böyle. Halil ise istemem. İkizi gelsin. :D

Hastanelerin dahiliye bölümleri taşacak. Kemoterapi %100 artacak. Yandık..

Gelmesin diyen arkadaşlar,

Forvette üç yabancı hakkının kullanılamayacağı aşikar. Türk futbolcu alınacak forvet için. Sercan'a eşek yüküyle para istediklerine göre kimi alacağız? Gelmesin demekle kalmayın önerilerinizi de söyleyin bi zahmet.

Halen bu forumda Fatih Tekke'yi isteyip Halil'i istemeyenlerin olmasına şaşıyorum.

8 milyon'a Sercan'ı alalım :o

Halil iyidir yararlı olur.

Halil'in gelmesini isterim gercekten !

Bence Schalke'de formsuz kendisi... bize gelen zaten herkes düzeliyor :D

Umarim Halil gelincede formunu bulacaktir renkdaslar;)

Ben sahsen Sercan'i tercih ederim :D veya Paf'tan Cem'i alalim cosalim costuralim ;D

Halil'in gelmesini isterim gercekten !

Bence Schalke'de formsuz kendisi... bize gelen zaten herkes düzeliyor :D

Umarim Halil gelincede formunu bulacaktir renkdaslar;)

Ben sahsen Sercan'i tercih ederim :D veya Paf'tan Cem'i alalim cosalim costuralim ;D

Halil çok iyi transfer olur,yerli forvetleri ele alalım,ülkemizde bir Sercan'ı isterim,yurtdışında Mevlüt ve Halil var Mevlüt için 15 milyon € lazım,Halil en makul oyuncudur.Ayrıca Schalke ile iyi bir dostluğumuz var,bu transferde öncelik tanıyabilirler.

Mevlut denen aygır Halil'in bir topugu etmez. Halil iyidir, sut ceker, rakip defansları bos alan kosularıyla darma dagın eder ve cok suratli bir oyuncudur. Hele ki 2 milyon euro'ya almayanı doverler. Benim ilk tercihim Genclerbirligin'den Mustafa Pekdemek, o olmazsa Halil veya Fatih'ten biri yine mantıklı olur.

bence çok para verilmediği takdirde gelmesi iyi olur. çünkü üst düzey bir ligde oynamış bir futbolcu. türk olması avantaj. ilk 11 olmasada rotasyonda kullanılabilcek düzeyde kaliteli bir oyuncu. ve tabiki de halili alırsak muhtemelen hamiti de takıma monte etmek daha da kolaylaşır bizim açımızdan ki hamit şu an için en çok arzu ettiğim futbolcu. bizim takımın hali ve eksiği düşünüldüğünde.

Halil gibi kaliteli bir golcüye 2 Milyon avro çok çok iyi bir fiyat. Gelse leblebi gibi gol atar. Yaser oynadı bu takımda, Halil mi oynamayacak ?

Halil GALATASARAY'A YAKIN

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre, Galatasaray’ın kadrosuna katmak istediği milli futbolcu Halil Altıntop’un transferi ile ilgili gelişmeler Alman basınında da geniş yankı buluyor. Ülkenin önde gelen yüksek tirajlı gazetesi Bild, Schalke 04’te top koşturan milli forvetin devre arasında Sarı-Kırmızılı formayı giyebileceğini öne sürdü.

Avrupa’da en sıcak 10 transfer gelişmesi arasında Cim Bom-Halil Altıntop flörtüne de yer verildi. Haberde bu transferin ocak ayında gerçekleşebileceği kaydedildi. Milli forvetin sözleşmesinin 2010 Haziran ayında sona erecek olması dolayısıyla kulübü Schalke’nin de devre arasında uygun bir bonservis karşılığında yıldız golcüyü verebileceği öğrenildi.

Türkiye’yi istiyor

Halil Altıntop’u isteyen takımlar arasında Sarı-Kırmızılılar’ın eski hocası Michael Skibbe’nin teknik direktörlüğünü yaptığı Eintracht Frankfurt da bulunuyor. Ancak 26 yaşındaki futbolcunun, Bundesliga’da kalmaktansa Türkiye’ye gelme fikrine daha sıcak baktığı bildirildi.

Kaynak:Fanatik

Cevap: # Halil Altıntop

Sakınnnnnnnnnnn!!! Halil GS'ye uzak Allah'a yakın olsun. Hayatımda gördüğüm en ağır ve gereksiz forvetlerden biridir.

Bizi fitil eder.

Halil gelsin,devre arası CR9'u alamayacağımıza göre Halil iyidir.Türk santrafor'a ihtiyac var.Sercan tuzlu gelir.

Uzak dursun Berbat bir forvet benim gözümde

Baros´un yedeği Halil olacaksa Nonda´ya kurban olurum ben

Ama ikizini çok istiyorum çok antibiyotik gibi gelir

ne halil ne hamit ikiside gelmesin artık 1 sene önce olsa hamite şartsız evet derdim ama o da anladı heralde artık Türkiye ye döneyim diyor, gelmez inşallah ikisi de.Belki saçma ama piyasası varken 3 büyüklere burun kıvıran yurtdışında oynayan futbolcuların iş işten geçtikten sonra Türkiye ye getirilmesine karşıyım.

ne halil ne hamit ikiside gelmesin artık 1 sene önce olsa hamite şartsız evet derdim ama o da anladı heralde artık Türkiye ye döneyim diyor, gelmez inşallah ikisi de.Belki saçma ama piyasası varken 3 büyüklere burun kıvıran yurtdışında oynayan futbolcuların iş işten geçtikten sonra Türkiye ye getirilmesine karşıyım.

Bence dedigin dogru degil..Adamin piyasasi varken ve Bayern Münih´te ilk 11 oynarken neden Türkiye´ye gelmesini bekleyelim ki? Gelip de 2 hafta sonra Hamit futbolcu degil, Hamit adam degil, Hamit bitmis, Hamit gibi 1000 futbolcu var Türkiye´de gibi bos bos laflar isitsinler diye mi? Problemsiz, uygar, profesyonel üst düzey bir ligde oynuyorlar ve Avrupa´nin önde gelen takimlarinin kadrosundalar.Biraz anlayis göstermemiz gerekiyor. Eger Hamit ve Halil´i suanda kadromuza katabilirsek cok büyük bir is basarmis oluruz cünkü 26-27 yasindalar..Hamit gibi bir Türk futbolcuyu 20 sene beklesen bulamazsin..

Cok faydasi olur..Halil de öyle..Yaser´den bisey bekleyen taraftar, Halil´e tapmali..Cok iyi bir yerli forvet alternatifi olur..Bundan iyisi can sagligi...

Piyasası varken Türkiye'ye gelmeleri saçmalık olurdu zaten.Ben hala da öyle bir niyeti olduğunu sanmıyorum.Ama 2'sini de isterim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt