# Halil Altıntop

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Halil Altıntop

İhtimaller içinde en mantıklı olanı ve Gs'ye en yakın olanı Halil'dir.

Bence hem Halil hem Sercan gelsin, Nonda gitsin. Tabi imkansız birşey söylüyorum ama ideali bu olurdu paradan bağımsız...

Halil gelecegine bu forumdaki renkdaslarımızdan biri gelse daha cok sevinirim

bi turlu ısınamadım bu adama

GS ya asla yakıstıramıyorum

Başghan adamın sözleşmesi bitiyor sezon sonu. Schalke kullanmayacaksa satmak ister mutlaka. 2 milyon € verilir Halil'in bonservisine.

Sozlesmesi esezon sonu bitecek hangi oyuncuya 2m euro verilmiş ki DHA'da 3m eurodan bahsediyor sallama gibi duruyor. Ricardo Costa 500bin euro, L.Neill 1m euro istendi. Halil ucret olarak ikisinin ortası sayılsa hadi en fazla 1m euroya bonservisi alınır. Hatta Lincoln için 2.5m euro deniliyordu.

Lincoln'u verip, Halil ustune de 1-1.5m euro almalıyız normal sartlarda. Hatta Hamit gelmek istede Bayern 1m euroya Hamit'i verir. Onunda sozlesmesi bitiyor ama Hamit son ana kadar Bayern'de sansını denemek istiyor.

Halil gelecegine bu forumdaki renkdaslarımızdan biri gelse daha cok sevinirim

bi turlu ısınamadım bu adama

GS ya asla yakıstıramıyorum

Ya arkadaslar nasıl bir sıralama anlayısınız var anlayamıyorum. 6+2 geregi, yerli forvet sart. Gokhan Unal fb'de, Sercan'ı satmak istemiyorlar tabi 6-7m euro vermezsen... M.Yıldız'ı mı alalım??

Yerli kim gelirse gelsin, iyi kotu nye gore karar verecegiz? Cok basit cevabı, Nonda'dan daha faydalı olur mu? Nonda teknık su bu olabilir ama asla tek santfor oyuncusu degil. Halil'in formsuz hali Nonda kadar oynar hiç olmazsa Yabancı Kontejanı acar, ve Hamit transferi için avantaj saglar. Bonservis sorunu da yok, daha ne olsun...???

Lincoln'ü mutlaka değerlendirmek istiyor yönetim. Schalke, Lincoln'ün geri dönmesine olumlu bakarsa bu transfer olur gibi.

Schalke Lincoln'ü alsın da kimseyi vermese de olur.

aslında lincoln şu takımda olsa rjkard onu adam ederdi..

Schalke yıllık ücretleri yüksek isimlerden kurtulmaya çalışıyormuş. Halil'i de Kuranyi'yi de göndermek istemelerinin sebebi buymuş. Bunun üzerine Lincoln'u almaları mantıksız.

Lincoln elden çıkacak bu kesin. Bence takasta anlaşıldı , Halil ile görüşülüyordur..

Bence Halil'le anlaşıldı ama Schalke Lincoln'ü istemiyor olabilir.

eger lincoln takası olmazsa 3 milyon euro bonservis ödenecekmiş. halil için bence yüksek bir bedel bu.

eger lincoln takası olmazsa 3 milyon euro bonservis ödenecekmiş. halil için bence yüksek bir bedel bu.

ne 3m eurosu ya :) 5 aylık sozlesmesi olan hangi oyuncuya 3m euro verilir??

Lincoln + para bekliyorum ben. Ve halil transferi en gec p.tesi acıklanır. Lincoln su koyuvermezse tabi.

Lincoln için Rus takımları da gundeme sokulabilir. Sol bek aradıgımız su zamanda M.Fathi Lincoln takası da olabilir.

Halil Gökhan Ünalı aratmaz gibi geliyo bana...

Ya inşallah alırız halil altıntopu size söylüyorum milan baroşu aratmaz ikinci baharını yaşar gol kralı olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt