# Halil Altıntop

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Halil Altıntop

Aliriz simdi Halil'i, 6 ay fayda saglar. Gercekci olmam gerekiyorsa, 6 ay sonra Halil'i kafaya bile takmam. Kardesini getirsin, 6 ay fayda göstersin, ucuz ve uygun olsun transferi :) Acaba cok sey mi istedim ?

öncelikle halil'i beğenmeyip torres drogba örnekleri verip.halil'i onlarla kıyaslayanlara bir aferin(!) .tamam anlıyorum galatasaray'ı hep en yüksek seviyede görmek istiyorusnuz ama biraz mantıklı konuşun.ayrıca galatasaray'ı benm gibi yakından takip ederseniz.son divan kurulunda oyuncu bonservis bedelleri ve maaşları konusunda muhalefetin yönetime ne kadar yüklendiğini göreceksiniz.para suyunu çekti galatasaray'da arkadaşlar bu bukadar basit ! 4köşeydiniz yazın o kdr para verilip alınan keita sı elano su ile.ama mantıklı düşünmeyip drogba istiyorum diyosunuz :D şaka olmalı :D galatasaray para olmadığı için sezon başında bizi tercih etmeyen neill a kaldı.para olsa yine alırdı bir kaliteli stoper ama yok. bu kadar uzun sürede transferin bitmesinin sebebi de budur neill için ,çünkü son tercihti.sercan a ne veriyoruz 2m euro(1 m euro su vadeli) + 3 oyuncu :D işimiz takasa kaldı arkadaşlar görmüyor musunuz.para yok !

halil transferinin de 4 gündür bitmemesinin asıl sebebi ,ona da lincoln ü önermemizdir.linderoth ayrılmak istemiyor. napalım yani sercan da pahalı.halil i istemeyük diye bağırıyorsunuz.başka bir türk futbolcu mu öneriyorsunuz sanki.hayır.sadece istemeyiz ! :S

Bence Nonda gitse Halil ve Sercan gelse şu devre arasında yapılabilecek en iyi forvet kadrosu kurulmuş olur. Ondan iyisi Haldun Üstünel mucizeleri ile olur :)

Bence Halil Altıntop tam şu an ihtiyacımız olan forvet gelirse büyük fayda sağlar,iki ayağınada hakim hızlı karar veren bir forvet ama Schalke Halil için çok para ister bence..

Linde gitmezse tek alternatif kalıyor sanırım Halil .

Devre arası ne yapıp edip kurtulmamız lazım Noda veya Lindeden birinden

İş Halil'de bitiyo biz istiyorsak Halil'inde kafasında Türkiyede oynamak varsa gelir.Schalke sözleşmesini uzatmamış 2010 haziranda bitiyo.Devre arası ne aldım kar mantığıyla bakarlar diye düşünüyorum.Ama bu transferin asıl önemli kısmı bi taşla iki kuş varmak olur şimdi halile 2-3 verirsin sezon sonuda Hamiti bedava alırsın.Şimdiye kadar yönetimimiz bu tarz transfer politikasıyla çok iyi işler çıkardı.Umarım yine öyle olur.

İş Halil'de bitiyo biz istiyorsak Halil'inde kafasında Türkiyede oynamak varsa gelir.Schalke sözleşmesini uzatmamış 2010 haziranda bitiyo.Devre arası ne aldım kar mantığıyla bakarlar diye düşünüyorum.Ama bu transferin asıl önemli kısmı bi taşla iki kuş varmak olur şimdi halile 2-3 verirsin sezon sonuda Hamiti bedava alırsın.Şimdiye kadar yönetimimiz bu tarz transfer politikasıyla çok iyi işler çıkardı.Umarım yine öyle olur.

Schalke tarafi 1-1,5 Milyona razi ;)

bence Halil, Barışın forvet olmuş hali...

bize halil değil hamit lazım ...forvete de sercan.. takımın tadına doyulmaz işte.

okadara inmişler haa.yani kakalayacak takım arıyorlar....:(

Alakasi yok. Sadece kontrati bu sezon bitiyor.. tabi onlarda az olsun para istiyorlar.

Bence Halil tam bize göre bir oyuncu. Kaiserslautern'deki performansini yakalarsa bize cok fayda saglayabilir.

Yaza dogru'da Hamit gelirse tam olur.

Nonda da Monacodaki formunu bi yakalsaa....

leo

hamit neill servet hakan b.

sarp m.topal

keita arda kewell

Pavlyuchenko

ne takım ama...

Adam daha 27 yasinda. Schalke deki sistem ona uymadi. Bize gelse cok iyi bir alternativ olabilir. Sag acik, sol acik, offansiv orta saha ve Santrafor meviklerinde oynuyor.

Bence tam bize göre biri.

fikrine saygı duyuyorum.ama benim fikrim bize gelirse çoook saç baş yolarız, Rejjkart zaten oynatmaz onu vede Nondayı kesinlikle kesemez..buda benim fikrim..:)

Halil gelip'te 20-30 gol atmaz, ama Ispanya krallari kadar da rezil olmaz. Evvela 4-3-3 sistemini iyice bir idrak etmek gerekir. Halil cok hizli, nispeten isabetli ve sert sut cekebilen bir oyuncu. Rakip defanslari capraz kosulari ve ani deparlari ile yipratmasi bile bize yetecektir. Bu sene Baros'un ustlendigi gorev gibi. Zira arkasinda bekleyen Arda-Keita-Kewell-Elano gibi kurt golculer olucak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt