# Halil Altıntop

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Halil Altıntop

leo

hamit neill servet hakan b.

sarp m.topal

keita arda kewell

Pavlyuchenko

ne takım ama...

Sarp ile topal ile olmaz bu takımlar..

Olmaz.. boşa hayal kurmayın..

Sarp-Topal-Barış-Ayhan "bu 4 adamdan 2 tanesinin aynı gün iyi oynama olasılığı" kadar iyi takımız..

Hala o göbeğe bu adamları yazmayın artık n'olur :)

halil yerinde bir takviye olur. (ucuz olmasi sarti ile)

Baros 2 aya dönecek.Bu süre zarfında Halil-Nonda ve bir süre sonra Kewell 3'lüsüyle çok rahat idare edilir.Nonda gittiğinde de form tutarsa iyi bir yedek olarak kalabilir.Bir de Hamit'in gelmesine ufacık bir katkısı olacaksa hemen gelsin.

Gençler Chelsea 7 tane mi atmış ben mi yanlış gördüm?

Doğru yeri değil de şaşırdım bir an 7 rakamını görünce:D

Nöbete´de yazmistim, buraya da yazayim!

Asiri Schalkecilerden biraz bilgi aldim! Aslinda Halil cok iyi bir oyuncuymus! Antrenmanlarda cok hirsliymis, hep takimin en istikrarlilarindan birisiymis! Hazirlik maclarinda da hep cok iyi oynuyormus! Ama lig maclarina gelince neden böyle oynamadiginida kendileri cözebilmis degil! Schalke´ya/Ortama alisamamis dedikleri kadariyla! Söyle belirteyim: Aliaksandr Hleb! Stuttgart´ta harikalar yaratti, Arsenala gitti, oradada begeni topladi Barcelonaya gitti! Ama orada nedense bir türlü istenen oyunu ortaya koyamadi! Döndü Stuttgarta haylada istenen performansi gösteremiyor!

En iyi örnek bu bence!

Onun acisindan bence gelse kötü olmaz diye düsünüyorum!

Halil gelip'te 20-30 gol atmaz, ama Ispanya krallari kadar da rezil olmaz. Evvela 4-3-3 sistemini iyice bir idrak etmek gerekir. Halil cok hizli, nispeten isabetli ve sert sut cekebilen bir oyuncu. Rakip defanslari capraz kosulari ve ani deparlari ile yipratmasi bile bize yetecektir. Bu sene Baros'un ustlendigi gorev gibi. Zira arkasinda bekleyen Arda-Keita-Kewell-Elano gibi kurt golculer olucak.

güzel bir açıkalama..ama renkdaş ben yinede olsun istemiyorum içime hiiiç sinmiyor.inşallah beni yanıltır.bu kadar dedikodusu çıkan futbolculardan en çok istemedigim Halildir.

Geçiniz Halil'i genelde Milli takımda izledik ve pek birşey yapamayan bir oyuncuydu futbolda hızlı ve bitirici forvetler gereklidir Galatasarayda tam kapasitesiyle forvet yok

ayrıca Shallke den bi kazık yedik bidaha yemiyelim derim ben.

evet evet bendim.M.Pekdemek (bu benim görüşümdür) kesinlikle Halilden daha kabiliyetli daha teknik son vurusları daha iyi olan bir forvettir..

ve daha 21 yaşında önü çok parlak bir oyuncu bence sağlam bir forvet olabilir yani sana katılıyorum halil'dense mustafa daha içime siner benimde zaten baros iyileştimi formayı alacağı kesin arkasında pişecek biri lazım Galatasaray'a oda ancak böyle 20-21 yaşlarında yetenekli biri olur ;)

schalkenin hocasıda demişti , çok potansiyelli bir oyuncu ama kullanmıyor diye

ve daha 21 yaşında önü çok parlak bir oyuncu bence sağlam bir forvet olabilir yani sana katılıyorum halil'dense mustafa daha içime siner benimde zaten baros iyileştimi formayı alacağı kesin arkasında pişecek biri lazım Galatasaray'a oda ancak böyle 20-21 yaşlarında yetenekli biri olur ;)

altına imzamı atıyorum renkdaş..:D

Biz Halili değil Halil'in bize Hamit'i getirebilme ihtimalini sevdik :D

Baros gelene kadar idare etsin yeter.

Gelirse kötü transfer olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt