Halil Dervişoğlu: "Ben Galatasaray'ı seviyorum"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1000095073.png

-Teklifler varmı? Gidecek misin?

Halil Dervişoğlu: "İlk olarak ben Galatasaray'ın futbolcusuyum ve Galatasaray'ı seviyorum. Ama her şey benim istediğim gibi olacak diye bir şey yok, hocanın da kararı önemli. Ben çalışacağım. Hocamda ne derse ona göre bir yol çizeceğiz."

Son tercihlerin eleştiriliyor?

Halil Dervişoğlu: "Gol atmadığım için böyle konuşuluyor. Çektiğim şutlar gol olsa kimse 'neden çekti?' demez. Çalışarak düzeltmeye çalışacağım."

Halil Dervişoğlu: "Sosyal medyada artık o kadar alıştık ki biliyoruz neler yazılacağını. Etkilenmiyorum. Bu benim işim. Ben kendimi biliyorum. Buralara nasıl geldiğimi biliyorum. Kim ne dedi pek ilgilendirmiyor beni."

Otobüs çeken takımlara karşı dar alanda işe yarıyordu bazen. Antep maçında Zaha'ya yaptığı asist ilk aklıma gelen.

Hatayspor'da yedeğe düşmeseydi şuan Hatayspor 1.Lig'e düşmüştü. Yollayın gitsin.

Sen çok güzel şeyler yapip sonunda batiriyon kardeş. Oynama ihtimalin yok sen git bence

O sevgi karşılıklı değil maalesef.

Son tercihlerin eleştiriliyor?

Halil Dervişoğlu: "Gol atmadığım için böyle konuşuluyor. Çektiğim şutlar gol olsa kimse 'neden çekti?' demez. Çalışarak düzeltmeye çalışacağım."

Teşekkür ederiz ama lütfen git

Forumda kendisine tek güvenen kişi benim. Beni mahçup etme

Geri
Üst Alt