GSCimbom
# Halil Dervişoğlu | Gaziantep FK'da Kiralık
Mehmet Mehmetoglu

# Halil Dervişoğlu | Gaziantep FK'da Kiralık Sayfa 148

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
3,7K
Okunma
183K
Sayfa
148/186
gamsız herifin teki yav bundan topçu mu olur, yetenek var ama hırs yok adamda. sürünüp durur o takımdan bu takıma

Icardi yüzünden 10 kişi oynuyoruz dedik aratmadı sağ olsun belki de oyunumuz sıkıntıdır bilemedim topla iyi yerde bulusamiyor forvetlerimiz

ne iş yapıyor bu arkadaş da galatasaray forması giyiyor? hayır bir de deli gibi övülüyor ki 3. denememiz kendisini üç denemeden video yapsanız 2 dk video çıkmaz 1 dk55 saniye etrafında dönmeleriyle geçer.

Sahada 96 dk oynandı halilin oynadıgı 5 dk falandır cıkmamıs desek yeridir her zamanki halildi iste tembel kosmayan etmeyen

Mücadele etmesini beğendim gol yollarına çok takılmıyorum biraz daha aktif olsa iyiydi Kerem'e çıkardığı %100'lük topta Kerem geri verse skorda yapacaktı bencillik yaptı umarım o an Muzaffer bey evde kalpten gitmemiştir.

İcardinin boşluğunu doldurması mümkün değil ama çabaladı. İlk yarı kaybettiği topun peşinden koşmasını beğendim normalde bunları pek yapmazdı

Ben beğendim bugün

Yeterince mücadele etti stoperler ile

Sıkıntımız adamı topla buluşturamıyoruz

Tam tersi buluşmaması gereken tek adam olan Kerem'i topla buluşturuyoruz o noktada

Geri
Üst Alt